Ingrediente: 4 pulpe de pui, 4-5 catei de usturoi, 330 ml de bere, o lingura de rozmarin, zeama de la o lamaie, o lingurita de boia dulce, o lingurita de boia iute, 1/2 lingurita de cimbru, 2 linguri de ulei de masline, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce, cimbru, sare, piper si jumatate din cantitatea de rozmarin).
Toarna uleiul intr-o tava de cuptor adauga zeama de lamaie si usturoiul zdrobit si apoi taiat felii. Pune pulpele in tava, presara peste rozmarinul ramas si toarna incet printre pulpe toata berea. Acopera vasul cu folie de aluminiu si bag-o la cuptorul incins pentru o ora. Dupa trei sferturi de ora indeparteaza folia si lasa la foc mic inca vreo 20 de minute pana scade sosul.
Ca garnitura se poate face cartofi umpluti cu branza si va fi super!!!