Ingrediente: 3 bucăți pulpe de pui cu os, 1 ceapă, 1 ardei gras roşu, 2 bucăți ardei gras galben, 200 grame roșii Cherry, pătrunjel. Mărar, sare, piper, ulei.
Piure de cartofi cu caşcaval: 0,5 kilograme cartofi, 50 grame unt, 100 mililitri lapte, 100 grame cașcaval, sare.
Mod de preparare: Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare. Se scurg de zeama în care au fiert, apoi se pisează şi se amestecă cu untul, laptele şi, la final, caşcavalul ras.
Pulpele de pui se spală şi se taie pe jumătate. Se prăjesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se scot pe o farfurie. În uleiul rămas de la prăjirea pulpelor, se căleşte ceapa tăiată solzişori. După ce s-a înmuiat puţin, se adaugă ardeiul tăiat fâsiuţe subţiri. Se călesc împreună până ardeiul se înmoaie şi el, apoi se pune carnea rumenită.
Se completează cu apă cât să acopere totul şi se lasă să fiarbă timp de aproximativ 20 de minute. Se adaugă roşiile cherry întregi, boiaua, sare şi piper, apoi se lasă să fiarbă până scade sosul.
La final se adaugă verdeaţa tăiată mărunt. Se serveşte alături de piure cu caşcaval şi salată.