Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3435
De la 07 Ianuarie 2003
123137175
pnl

Rezultate concurs Mini miss & Mini mister Botoşani 2009

  • 10 May 2009, 23:00
În zilele de 9 şi 10 mai 2009, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoşani a s-a desfăşurat cea de a doua ediţie a Concursului Micilor Artişti „MINI MISS & MINI MISTER BOTOŞANI 2009”. Organizat de Asociaţia Culturală ,,Vivat Veselia” din Botoşani, în colaborare cu Organizaţia ,,Miss România”, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi, nu în ultimul rând, cu Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani, concursul a fost structurat astfel: costumaţie de zi şi autoprezentare, probă de spontaneitate, probă de aptitudini, probă de teatru şi costumaţie de carnaval. Aceste probe au fost intercalate cu momente artistice prezentate de copiii câştigători ai ediţiei I – 2008, precum şi de cei care au participat în finala „Mini miss & mini mister România 2009”, care a avut loc în luna februarie la Bucureşti.
Juriul a fost cu adevărat unul de elită, fiind compus din: Domnul GAVRILĂ INOAN – preşedintele Organizaţiei ,,Miss România” Bucureşti, producător al emisiunii tv „Academia Copiilor” şi preşedinte al juriului; domnişoara IRINA HAIDEŢ – director al Organizaţiei ,,Miss România”, realizator al emisiunii „Academia Copiilor”; Domnul DUMITRU LUPU, profesor la Universitatea „Ovidius“ Constanţa-Facultatea de de Arte /Teatru (Canto-Cunoştinţe muzicale-Spectacolul muzical-Organizarea producţiei artistice), compozitor, director general al Asociaţiei Culturale de Muzică, Teatru şi Film „ROLFILM” Bucureşti, realizator a numeroase filme cu şi pentru copii; Doamna ANCA APETROAIEI, profesor de muzică vocală la Palatul Copiilor din Iaşi şi îndrumător a mai multor copii care au ajuns la performanţe cu adevărat deosebite, producător şi realizator de emisiuni tv pentru copii; Domnul LIVIU TOPOR – instructor coregraf la Clubul de Dans R&B School Dance şi Domnul AUGUSTIN ROŞU – vice preşedinte al Asociaţiei Culturale ,,Vivat Veselia”.
S-a jurizat cu note de la 1 la 20 fiecare probă de concurs, criteriile de jurizare fiind anunţate de către prezentatori înaintea fiecărei probe. S-a aplicat, de asemenea, formula de jurizare folosită de Organizaţiei ,,Miss România”, prin care, din calcularea mediei finale a fiecărui concurent, s-a eliminat media maximă şi media minimă, evitându-se, astfel, orice suspiciune.
În paralel, a existat un „juriu al steluţelor”, format din Andrei Tcaciuc – mini mister Botoşani 2008, Cornelia Harasim – mini miss Botoşani 2008, Ştefan Grădinaru - mini mister Botoşani 2008, Anastasia Popistaşu – mini miss România 2009, Alexandra Mateiuc – Vice mini miss România 2009 şi Bianca Andreea Catană – deţinătoarea a trei foarte importante distincţii internaţionale: MINI MISS MODEL 2007, MINI MISS TALENT 2007 şi COROANA DE CRISTAL în 2008. Aceştia au urmărit evoluţia concurenţilor şi au avut misiunea de a alege câştigătoarea titlului de „mini miss Vivat Veselia 2009”. Ziua de duminică a oferit publicului un regal de momente artistice, împletite cu momentele decernării premiilor. S-a început cu decernarea premiilor speciale, astfel: titlul de
- „mini miss popularitate 2009” a fost câştigat de ANDA MARIA VIŞAN, Grădiniţa nr. 21, Botoşani;
- titlul de „mini miss talent 2009” - LAVINIA GURALIUC, de la Grădiniţa nr. 21, Botoşani;
- „mini miss model 2009” a fost IOANA TCACIUC de la Grădiniţa nr. 19;
- „mini miss fotogenie 2009” – VASILICA DARIE – de la Şcoala nr. 5 din Dorohoi;
- „mini miss Vivat Veselia 2009” – ELENA SIMION – grădiniţa nr. 11, Botoşani.
- Postul de radio on line pentru copii „Music for kids” a oferit de asemenea un premiu special domnişoarei CEZARA MÂNDRESCU din Dorohoi.
Următorul moment a fost cel de decernare a diplomelor de excelenţă oferite de Asociaţia Culturală „Vivat Veselia” copiilor cu rezultate deosebite la finala „Mini miss & mini mister România 2009”, respectiv Ştefan Grădinaru, Alexandra Mateiuc şi Anastasia Popistaşu, dar şi celor care, prin suportul lor total şi necondiţionat, au contribuit la buna desfăşurare a acestui concurs: diplome de excelenţă din partea Asociaţiei Culturale „Vivat Veselia” au mai primit: Dumitru Lupu, Anca Apetroaiei şi Organizaţia „Miss România” din Bucureşti.
La rândul ei, şi Organizaţia „Miss România” a oferit o diplomă de excelenţă domnului Liviu Topor, pentru măiestria cu care a realizat momentele coregrafice prezentate în spectacol de R&B School Dance, o altă diplomă de excelenţă revenind Asociaţiei Culturale „Vivat Veselia” pentru felul în care a organizat această manifestare. s-a trecut ulterior la decernarea titlurilor de VICE MINI MISS BOTOŞANI 2009, astfel:
- Vice mini miss Botoşani 2009 la categoria de vârstă 6 – 7 ani – ANDREEA PRISACARIU, de la Grădiniţa nr. 22, Botoşani
- Vice mini miss Botoşani 2009 la categoria de vârstă 8 – 10 ani – RALUCA ABALAŞE de la Şcoala nr. 7, Botoşani;
Emoţiile acestei zile de gală s-au încheiat cu momentul decernării titlurilor de mini miss şi mini mister:
- MINI MISTER BOTOŞANI 2009 – IUSTIN BUTNARIUC – Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Botoşani;
- MINI MISS BOTOŞANI 2009 la categoria de vârstă 6 – 7 ani – ISABELA PAMPARĂU, de la Grădiniţa nr. 3, Botoşani;
- MINI MISS BOTOŞANI 2009 la categoria de vârstă 8 – 10 ani – CEZARA MÂNDRESCU, de la Şcoala nr. 8, Dorohoi.
Câştigătorii titlurilor de Mini miss, respectiv Mini mister au primit din partea Organizaţiei „Miss România” dreptul de a intra în finala „Mini Miss & Mini Mister România 2010” fără a mai parcurge nici o altă preselecţie. Alături de ei, reprezentanţii Organizaţiei „Miss România” i-au mai selectat pentru marea finală pe: Lavinia Guraliuc, Raluca Abalaşe şi Andreea Prisacariu.
Felicitări tuturor!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Minor la volan, fără permis, cu maşina furată şi …radiată din circulaţie
Încă un meci câştigat la masa verde de “Flacăra de Flămânzi”
Tensiunile între Chişinău şi Bucureşti – în interesul cui?
Comentariul comentariilor LXXIII
(Ioan Rotundu)
Mângâierea soţului
Mica publicitate
Horoscop
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 11 Mai
Pui împănat cu slănină la cuptor
Românul şi numeroasele (sale) ţinte
Din culisele luptei pentru putere. Încăierare între social-democraţi
Carmen Harra a prezis divorţul Monicăi Columbeanu
Hota incendiatoare
4-2, cu emoţii, cu „Internaţional” Cândeşti
Ne-au confiscat tihna bătrâneţilor!
Ioan Rotundu
Acu vin să dea lecţii de schi în ţara paielor la europarlamentare
Conţac atacă mahării din PSD
DRDP Iaşi a promovat execuţia lucrărilor de reabilitare a DE58
Mahării din PSD vin să se dea mari la Botoşani
Transportatorul Grigoraş tânjeşte după banii pensionarilor
Poliţiştii botoşăneni puşi pe „hinghereală”
Dr. Curteanu cere să se schimbe salarizarea medicilor de la Ambulanţa
Găinar prin cu păsările furate în maşină
Preocupare pentru mediu în rândul elevilor botoşăneni
Au lăsat-o mai moale cu programul "after school",
Apa curentă, principalul impediment în autorizarea sanitară a şcolilor
Recalcularea indemnizaţiei pentru concediul de creşterea copilului
Medicii pensionari sunt salvarea spitalelor botoşănene
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog