Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
41398
De la 07 Ianuarie 2003
108682378

Rezultate de excepţie ale copiilor de la „Vivat Veselia”

  • 8 February 2009, 23:00
Week-end-ul acesta, respectiv 7 şi 8 februarie 2009, s-a desfăşurat la Bucureşti finala concursului naţional al micilor artişti MINI MISS & MINI MISTER ROMÂNIA 2009. Evenimentul a fost organizat de Fundaţia OMR (Organizaţia Miss România) şi reprezintă un proiect educaţional dezvoltat în parteneriat cu UNESCO.
A fost un concurs dificil, structurat pe 3 categorii de vârstă: 6-10 ani, 10-13 ani şi respectiv 13-15 ani, format din 8 probe: autoprezentare, probă de virtuozitate, proba artistică, play-back show, ţinută de carnaval, costum popular, ţinută de joacă şi costumaţie de gală.
Manifestarea a adus la Bucureşti un număr de 40 de copii din toată ţara, toţi extrem de bine pregătiţi. Rezultatele au fost date de o jurizare fără echivoc, cu note de la 0 la 20. Pentru a elimina posibilitatea favorizării sau defavorizării concurenţilor, după colectarea mediilor din fişele de jurizare individuale, s-au scos din calcul, la fiecare concurent, media cea mai mare si media cea mai mică.
În urma organizării, în anul 2008, a festivalului concurs „Mini miss & Mini mister Botoşani” de către Asociaţia Culturală „Vivat Veselia”, în colaborare cu Organizaţia Miss România, câştigătorii au primit calificarea în finala de la Bucureşti din această lună. Drept urmare, oraşul Botoşani a fost reprezentat de 3 copii, respectiv Anastasia Popistaşu - Mini Miss Botoşani 2008, Ştefan Grădinaru – Mini Mister Botoşani 2008 şi Alexandra Mateiuc, un nume deja cunoscut în lumea artistică pe segmentul dedicat copiilor.
Realizând dimensiunile provocării pe care acest concurs naţional o lansează tuturor participanţilor, copiii au parcurs o perioadă de pregătire asiduă în vederea unei evoluţii cât mai bune şi spectaculoase. Fie că s-au pregătit la Iaşi, cu profesoarele Anca Apetroaie şi Ligia Grozdan sau la Botoşani, cu profesoara Cristina Roşu, cei trei concurenţi – toţi membri ai Grupului „Vivat Veselia”, au depus eforturi deosebite pentru a „ţine pasul” cu activităţile şcolare, dar şi cu cele artistice.
Şi rezultatele muncii nu au întârziat să apară, astfel încât, iată, Asociaţia Culturală „Vivat Veselia” se poate mândri cu trei câştigători, astfel:
ANASTASIA POPISTAŞU – MINI MISS ROMÂNIA 2009 la categoria de vârstă 6-10 ani; ALEXANDRA MATEIUC – VICE MINI MISS ROMÂNIA 2009 la aceeaşi categorie de vârstă 10 - 13 ani (foto 2); ŞTEFAN GRĂDINARU – PREMIU DE EXCELENŢĂ DIN PARTEA EMISIUNII TIRIGONG – TELE`M IAŞI Cu siguranţă că atât profesorii care i-au pregătit, dar şi părinţii pot fi pe bună dreptate mândri de aceste rezultate.
De asemeni, în cadrul evenimentului au fost prezenţi şi alţi membri ai Grupului „Vivat Veselia”, care, fie au evoluat în afara concursului – Bianca Andreea Catană – deja deţinătoare a două titluri internaţionale importante (Mini Miss Top Model – Polonia 2007 şi Cristal Crown Universe – Egipt 2008) , fie au avut rolul de prezentator al festivalului – Diana Catană.
Pentru ceilalţi copiii care vor să păşească pe urmele câştigătorilor de acum, Asociaţia Culturală „Vivat Veselia”, sub egida Fundaţiei OMR (Organizaţia Miss România) Bucureşti organizează în perioada 9-10 mai 2009 Ediţia a II-a a Festivalului concurs „Mini Miss & Mini Mister Botoşani 2009”. Concursul va viza segmentul de vârstă 5 - 15 ani, urmând ca regulamentul, fişa de înscriere şi celelalte detalii să fie afişate pe sit-ul www.vivatveselia.ro .
Felicitări încă o dată câştigătorilor şi la mai mare!
Detalii şi imagini de la concursul desfăşurat la Bucureşti puteţi afla pe www.minimiss.ro
(Articol pus la dispoziţie de Vivat Veselia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Borş rusesc
Cel mai citit şi tradus scriitor postdecembrist este un botoşănean
Comentariul comentariilor XXVI
(Ioan Rotundu)
Românul şi alte efecte ale crizei
Iluzionistul şi papagalul
Să-i vedem de ce sunt în stare!
Ioan Rotundu
Ăştia te căsătoresc şi dacă eştiu fată bătrână!
Horoscop
Omagiu adus fostului Patriarh Teoctist Arăpaşu
Ţurcanu face ce ştie mai bine: sprijină oieritul
Se dezice de Tăriceanu
Consideră că numai Oprişanu poate să îi creeze dificultăţi lui Flutur
A renunţat la consilierii papagali
Ţâbuleac ţine la principiile sale şi nu abdică
Dependent de furtul arbuştilor ornamentali
Hoţii botoşăneni dau iama şi prin depozite
O nouă aventură a lui Stolo
Programul „Rabla” stă să ia startul
A sosit prima tranşă de bilete pentru tratament
Medicii din spitale puşi să aleagă între birocraţie şi viaţa pacientului
birocraţii din CJAS vor hârtii, nu vieţi omeneşti salvate
Pleacă severa Cocriş, vine euforicul Dimitriu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă