Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1867
De la 07 Ianuarie 2003
97743535

Românul şi FEMEIA UŞOARĂ

  • 13 December 2006, 23:00
Unei femei nu i se (poate) spune uşoară din cauza greutăţii corporale reduse, cu toate că multe dintre femeile patriei visează o atare ţinută, supunându-se, cu sârg, la numeroase tratamente şi recomandări ale specialiştilor. Aceasta în contrast cu puzderia de femei mustind de obezitate.
FEMEIA UŞOARĂ - ce termen frumos! – scăpată de prejudecăţile trecutei epoci, cu rigorile ei, probează din belşug spiritul de afirmare şi dezlănţuire (totală), luând cu asalt (remarcabil) marile aglomeraţii urbane, din ţară şi străinătate, într-un demers care-i pune bine şi foarte bine în valoare calităţile, cu precădere corporale, farmecul feminităţii sale în acţiune înălţătoare, cum altfel. Pur şi simplu, ea zburdă prin lume, prin marile artere, inclusiv de centură, dornică de a aduce bucurie sexului opus şi tare, contribuind la afirmarea armoniei desăvârşite. Acesta din urmă o caută de zor, cu interes, are nevoie repede de ea, încât s-au pus bazele unei funcţionalităţi, greu de anihilat. Şi, apoi, nimeni nu se bagă în aşa ceva, nimeni nu are interes să o facă.
FEMEIA UŞOARĂ a spart, în materie de sex, multe pieţe ale muncii de gen din lume. A luat, mai întâi, în piept Turcia amintirilor noastre, apoi Spania, Italia, Franţa, Israel, Germania, fără intenţia să-şi schimbe vocaţia – ce rost ar avea? Peisajul lumii trebuie să se prezinte colorat, în ochii tuturor. De aici apariţia noului gen de turism, cel sexual, dătător de privelişti noi, de un pitoresc aparte. Şi pe plaiul nostru, cel mioritic, turismul sexual este în creştere vertiginoasă, probând un potenţial viguros, făcându-l competitiv, reuşind să depăşească, sigur, multe alte ţări cu tradiţie. Încă o dată iese în evidenţă rolul social al FEMEII UŞOARE române. Epoca veche a pudibonderiei a apus. Indiscutabil.
Căsătorit sau nu, bărbatul român caută asiduu FEMEIA UŞOARĂ, ea neaşteptând flori costisitoare întru a-şi oferi plăcerile de care dispune cu nonşalanţă. Ea se mulţumeşte cu bani, adesea chiar puţini, probând altruism şi dragoste de semenul ei, bărbatul. Este drept, mai se interpune în calea activităţii ei (creatoare) câte-un organ (de ordine), cu greu rezistându-i însă şi acesta. De ce oare? În mod sigur, se vrea o întrebare încuietoare care, mai mereu, are un răspuns pe măsură. Vrem, nu vrem.
Vă daţi seama, ce relevantă este o FEMEIE UŞOARĂ pentru un marinar din cursă, după ce a cutreierat (săracul!) mări şi oceane? Privirea îşi recapătă nuanţele de dinaintea îmbarcării, întru plecarea în cursă, i se umezeşte sub efectul plăcerii retrăite şi viaţa revine, indubitabil, la normal. Ori, ce poate fi mai de dorit şi mai frumos ca această preschimbare? Probabil că, realizând avantajele, până şi SCUFIŢA ROŞIE ar opta pentru frumosul statul de FEMEIE UŞOARĂ. De ce nu? (Ionel Bejenaru)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Încurcate-s căile chioşcarilor!
Nebunia vecinului
Mâncare rece de iepure cu măsline
Horoscop
Comunicat de presă
Tovarăşul Sârbu s-a supărat pe comentatorii Jurnalului
(Cârcotaşul)
Societatea Forma cumpărată de un investitor indian
Directorul Sârbu bravează, pozând ca inocent
De la furt de haine la cel de găini
Prost mânuitor de toporişcă
Cadrele didactice au început să primească al 13-lea salariu
Curtea de Apel Suceava a amânat pronunţarea la recursul IŞJ
Tichete cadou de sărbători
Ultimul contingent de militari va fi premiat de prefectul Roman
Microbuzele şcolare sunt în drum spre Botoşani
Bani grei intraţi în judeţ pentru investiţii şi infrastructură şcolară
Constructorii din exterior vor să concureze firmele autohtone
Ciuştea face analize politice
Penegiştii se simt faultaţi
Încăierare pe seama memorialului Ipoteşti
Proiecte trensfrontaliere importante pentru Botoşani
Prima premieră din 2007
Noul Cod Rutier îşi arată alt rând de colţi
Egiptul modern
Comentariu la comentarii (CCXXVIII)
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă