Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10492
De la 07 Ianuarie 2003
111278826

Românul şi amantele

  • 3 May 2009, 23:00
Când lucrurile merg bine, românul care se respectă ţine să-şi tragă şi una sau mai multe amante. C-aşa este modern, c-aşa este occidental. Dacă posibilităţile materiale îi permit, de ce să n-o facă? Ştiut este că amanta subţire cu cheltuială se ţine. Apoi, punem la socoteală şi nevoia alungării monotoniei, în condiţiile în care soaţa utilizează mereu aceeaşi placă învechită şi ruginită, cu aceleaşi neschimbate reproşuri, cu aceeaşi rutină în mânuirea cratiţei, fără a aduce ceva nou în peisajul conjugal, viaţa trecând repede, măi…
Având în vedere excedentul feminin al ţării, problema procurării de amante este una la îndemână, nesuportând contraindicaţii, ca în cazul unor medicamente, să zicem. Dacă lucrurile merg bine, amanta întăreşte românului pofta de viaţă, tonusul zilnic, efect extrem de benefic. Şi, cum se spune, o amantă la timpul ei face cât zece neveste, nefiind nicicum vorba de vreo poligamie sub acoperire.
Mizând pe ea, pe amantă, românul face dovada bărbăţiei sale tradiţionale, lucru recunoscut pe plan internaţional, fără a fi scris însă în celebra carte a recordurilor. Un demnitar, un patron, un director, un cadru de conducere, în genere, profită din plin de poziţie, trădându-şi amantă super, după plac şi după gust. Fericirea se răsfrânge favorabil şi asupra ei, devenită o adevărată podoabă, scăldată în favoruri, trăindu-şi atât de frumos şi de plăcut viaţa.
În consecinţă, multe românce o iau ca model, chiar dacă, nu odată, sunt cuprinse de invidie, conducând la vreo scărmăneală de pomină, aşa, ca între femei. Ei, aici amantele române mai au de pus lucrurile la punct, existând un decalaj încă mare faţă de tipul de amantă occidentală. Sperăm în îndreptarea grabnică a lucrurilor!
Mai cu discreţie, mai fără ea, românul se bucură de această frumoasă posibilitate oferită de noua Românie, poate şi ca o răzbunare în faţa trecutelor vremi, când faptul era categorisit imoralitate şi supus oprobiului colegilor de muncă sau al tovarăşilor de partid. Imediat, apăreai pe la gazetele de perete sau de stradă, prin rapoartele prezentate în adunări generale, prin emisiunile radio-tv, aspect extrem de inconvenabil şi care te aducea în cadrul disperării şi al râsului curcilor.
Ca membru de partid aveai răspunderea faptelor tale, partidul netolerând nici o abatere de la morala proletară, de la etica atât de comunistă. Sigur, excepţii au tot fost, caz în care îţi pierdeai multe din privilegii, dacă nu toate. „Scânteia”, „Scânteia tineretului”, presa locală îţi înfierau comportamentul în coloanele lor, punând în gardă societatea asupra celui cu care are de-a face, un ins cochetând cu imoralitatea, cu desfrâul. Astăzi, spre amante, bărbaţi români! (Ionel Bejenaru)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Căile justiţiei sunt mai încurcate decât ale Domnului
dacă ai bani, eşti bogat, judecătorii îţi vor da şi dreptate, chiar dacă nu ţi se cuvine
Comentariul comentariilor XLIX
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Ciolan de porc cu cuişoare
Cum se poate ocupa un post vacant la ginecolog
Dacă sunteţi respectuos, puteţi face amor cu ea!
Nu-i scăpaţi în stradă!
Ioan Rotundu
Frumuseţe pe muchie de cuţit
Mai organizat, mai improvizat, reînvie şi Ziua Tineretului
Aventuri de tot râsul, după o crâncenă beţie „cultural㔠comisă la Flămânzi
1 Mai „muncitoresc” între realitate, istorie şi nostalgie
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 4 Mai
Vor fenta profesorii ministerul Educaţiei, sau vor fi fentaţi?
Din nou OJPC aplică sancţiuni la secret
Scad salariile!
Tamara Ciofi revine la şefia DSP pusă pe fapte mari
Social-democraţii au pus de-o chermeză la Cabana Stejarul
Oraşul Botoşani va avea stemă… la toamnă
Ciofu vrea alţi şefi la conducerea spitalelor
Peste un milion de lei puşi la bătaie pentru cultură şi sport
Egner are insomnii de grija locatarilor de la bloc, în caz de cutremur
Curăţenie şi în mai
Unul plantează flori şi trei le rup!
Mici, bere, berbec la proţap, totul în culori portocalii
A născut pe drum, îmbrăcată în rochie de mireasă
Sed Lex îi susţine pe profesori, dar în stil japonez
Tezele cu subiect unic, obiect de luptă sindicală
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă