Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6819
De la 07 Ianuarie 2003
90452191

Românul şi avantajele damei de companie

  • 2 July 2010, 23:00
Când pleacă românul în delegaţie, pentru un timp, o damă de companie dă bine la tonus, la umplerea plăcută a timpului care, oricum, trece prea repede. Este un (prea) bun înlocuitor de soaţă, departe de cicălitul gospodăresc de acasă, de problematica zarzavatului şi a preţului său. Nu o dată, o bună damă de companie îţi poate asigura elixirul la care tu, bărbat român, aspiri o viaţă. Doar aşa îţi petreci frumos anii, mai adăugând niscaiva satisfacţii la cele deja adunate în palmares.
Apoi, românului i se materializează şansa unui câştig sufletesc de luat în calcul, într-o vreme în care mulţi se dedică unor preocupări, nesemnificative, minore. Nu degeaba, românul predispus la filosofare, adânc înţelept, apreciază dama de companie ca pr un rău necesar. Devine mai mult decât obligatorie includerea ei în nomenclatorul meseriilor, chiar ca vârf al lor.
Dama de companie permite românului abordarea unei ţinute corespunzătoare pe la sindrofii - serate, recepţii, cine romantice, stârnind admiraţia lumii întregi, la apariţia sa, la braţ cu dama, fie şi de ocazie. Într-un fel, putem vorbi despre o ocazie care nu trebuie ratată. Ar fi un lucru grav şi de nepermis. Nici nu te-ai mai simţi român. Păi, cât nu ţi-ai fi dorit un port de damă de companie ante` 89! Dar, îţi permitea regimul? Măcar acum, descătuşat, simţi că adevărata libertate include şi aşa ceva.
Acelaşi român de nestăvilit ştie că o damă de companie la vremea ei face cât zece neve4ste, să admitem, ea nepierzându-se în timpi morţi cu selemenitul, ea rezolvând astfel de probleme din mers şi la ţanc. Vezi unde duce experienţa! Apoi, o poţi prezenta asistenţei, cu mult mai puţine posibilităţi de gelozie, cu mult mai puţin risc în a te trezi cu vreo scenă deranjantă. Nici fiţe nu-ţi face atât de multe, faptul implicând mai întotdeauna nevasta sau, eventual, amanta. Hotărât lucru, dama de companie se relevă românului ca profund trebuitoare.Nu putem nega că apusul este şi în acest frumos domeniu înaintea noastră, după cum nici faptul că încă mai avem multe de învăţat în materie. Semne de bun augur extinsă şi trebuie ca românul să le dea curs, în speranţa edificării unui viitor luminos. Dar şi hotărât, cum îl ştim, avem convingerea fermă că românul va triumfa.
Fineţea, delicateţea, atitudinea sociabilă fac dintr-o damă de companie o femeie râvnită, un antidot la micimea vieţii şi a traiului nesuferit, un mijloc de combatere sigură a stresului, a îmbâcsituluio de şef de la locul de muncă, a monotoniei familiale, idee în care se cere cultivată şi tânăra generaţie, pierdută prea mult în lumea virtuală şi cu înclinaţii discutabile. Se conturează nevoia de o artă întru atingerea scopului. La treabă, bravi artişti! (Ionel Bejenaru)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Preşedintele PSD Botoşani îl acuză pe Emil Boc de lentoare în acţiune
Ajutoare liberale pentru sinistraţi
Preşedintele Traian Băsescu a făcut o vizită fulger în Dorohoi
Consilier, vechi reclamagiu, obligat să suporte rezultatele năzdrăvăniilor fiului minor
Bilanţ înecat în mâl şi scurgeri de ape
Poliţişti împotriva apelor, alături de localnici şi primari
Apele s-au retras, problemele continuă
CAS ne limitează şi vizitele la medic
Şcolile îşi fac planuri financiare pe seama elevilor chiulangii
Profesorii iar ameninţă că pleacă din sistem. Cine-i mai crede?
Medicii sancţionaţi n-au de gând să plătească amenzile
Program Tv SOMAX
C O M U N I C A T D E P R E S Ă - ISU
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă