Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
42026
De la 07 Ianuarie 2003
93994040

Românul şi o posibilă sursă de finanţare

  • 13 August 2010, 23:00
Trecător prin această viaţă scurtă, românul se străduieşte să-i facă faţă atât cât poate. Acum în aceste vremuri atât de tulburi, nu este deloc uşor. Guvernanţii ţării îl ţin sub presiune, în privinţa lefilor, a pensiilor, a efectelor creşterii TVA, a cotei de impozitare, determinându-l să-şi bată capul a dreaptă sau nu judecată.
Tot chibzuind el aşa, între una şi alta, înclină să vină cu o soluţie, binefăcătoare, opinează el, soluţie care, aplicată, ar scoate ţara din impas, din marasm. Românul mai în vârstă, azi etichetat nostalgic, datorită trecerii sale prin comunismul victorios, a mai prins, prin anii 1947-'48, căci apoi după aceea nu s-a mai putut, datorită moralei proletare în acţiune, casele de toleranţă sau bordelurile care, ades, reprezentau, pentru el, a doua sa casă.
Reînfiinţarea lor, în vremurile actuale ar putea fi o frumoasă sursă pentru bugetul ţării, atât de vlăguit, punerea la bătaie a organului genital femeiesc, în primul rând, aducând mai venituri, dincolo de plăcerile în sine. Evident, şi PIB-ul ar cunoaşte o creştere de referinţă.
Apoi, un bordel ar însemna noi locuri de muncă pentru masa numeroasă a femeilor ţării cât şi pentru personalul instituţie-medic, bodyguard, recepţioner, arhivist etc. Nu trebuie pierdut din vedere nici albumul instituţiei, mijloc de lucru cu clienţii, dar şi o bună oportunitate pentru dezvoltarea artei fotografice la nivelul ţării. Dacă ar întruni toate canoanele, bordelul ar fi un mediu ideal de satisfacere a cerinţelor unei largi populaţiei, din toate vârstele vieţii.
Mulţi români, poate septuagenari, poate octogenari au trăit faze frumoase ale vieţii la faimosul bordel bucureştean "Crucea de Piatră", cei de astăzi luând habar despre el dintr-un apreciat film românesc, încât nu este de mirare că exclamă - ce vremuri! Tot pe această linie, nu erau chiar atât de mari exigenţe, nu toate curvele erau de lux, încât răspundeau oricărui buzunar, aproape.
Pusă la bătaie, femeia n-ar putea decât să cunoască momente de împlinire, cu o frumoasă rotunjire a veniturilor, negreşit. Prin munca la bordel, o studentă, în timpul liber prestând un atare serviciu, şi-ar acoperi mult mai uşor costul cursurilor, al mesei, al cazării.
Ar creşte şi setea de studiu, orientarea fetelor spre facultate, spre bucuria şi mândria părinţilor. este drept, mai trebuie învinse unele prejudecăţi şi viziuni depăşite, lucru nu atât de greu de atins. S-ar stârpi şi fenomenul de pedofilie la care, vedeţi, se dedau atât de mulţi bărbaţi, într-un dezmăţ total!
Acum, în condiţiile de criză care ne afectează, reînfiinţarea bordelurilor chiar ar fi un act necesar şi salutar. (Ionel Bejenaru)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Două grenade descoperite la Durneşti
Neglijenţa a aprins două gospodării în câteva ore
Bancul zilei: Taurii
Horoscop
Program Tv SOMAX, sâmbătă 14 august şi duminică 15 august
Festival Romanesc in Auckland
Traian Băsescu atenţionează opoziţia
s-ar putea sa va reuseasca motiunea si sa va chem la guvernare
O femeie din Philadelphia, condamnata la 21 de ani de arest la domiciliu
Traian Basescu glumeste cu lucruri foarte importante, cum ar fi guvernarea tarii
La pensiunea lui Văcăroiu
Aviz amatorilor...efective sporite de jandarmi în acest week-end
Luptă strânsă pentru şefia Consiliului Judeţean al PSD Botoşani
Materialele de construcţie promise de Guvern n-au ajuns încă la Dorohoi
Doctorul Ovidiu Mimor pus în funcţie de vecinul de la Putna
cel puţin aşa susţine liderul PNL, Florin Ţurcanu
„Ţâbuleac este de o perversitate maximă”,
a constatat şeful liberalilor botoşăneni
Cei din sănătate au primit prima leafă dijmuită cu 25%
Cadrele didactice se simt jignite de preşedintele ţării
Şi Primăria Botoşani împarte funcţii de director de spital
Spitalul judeţean ar vrea să scape de datorii dar nu poate
Micuţul pervers graţios
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă