Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7600 lei
1 USD = 4.2821 lei


Număr accesări
Astăzi:
16438
De la 07 Ianuarie 2003
71587697

Românul şi viaţa (sa) de noapte

  • 25 January 2010, 23:00
Minuţios, în week-end sau în afara lui, românul îşi pregăteşte viaţa de noapte, posibila trăirii ei, în noile condiţii ale edificării capitalismului, abordat acum nu ca aflat în putrefacţie. Junele român, mai cu seamă, nu poate omite din marile posibilităţi oferite de libertate şi democraţie uzualele seri şi nopţi de dans în cluburi şi baruri, însoţite de tării şi june, acestea din urmă obiecte şi pentru inevitabilele partide de sex, predispuse, cum altfel, pentru aşa ceva.
Este o cale sigură de urmat, pentru reconfortare şi probare a potenţei sexuale, eventual îmbunătăţirea cu Viagra. Câte o doză sau minidoză pe bază de ierburi nu poate lipsi, plăcerea de a le consuma fiind cu totul aparte într-un anturaj pe măsură. Junii şi junele ţării fac dovada caracterului lor puternic, necrezând deloc în efectul de dependenţă, un fel de bau-bau, demn de înspăimântat copiii, un fel de poveste pentru adormitul lor. Dotările aşezărilor cu numeroase saloane de jocuri de noroc satisfac exigenţele românului amator, pregătit sufleteşte şi temerar în a forţa norocul, care, odată năvălit asupra sa, îi poate schimba radical şi în bine viaţa, cu toată pizma ce şi-o trage din partea unora.
Plecarea românului de acasă, în vederea trăirii vieţii de noapte, adevărată cucerire revoluţionară, generează, uneori şi din păcate stări conflictuale, relaţii încordate în familie, însă, încrezător, cum îl ştim, în binele general şi al său (personal), va avea tăria să învingă, mersul lucrurilor conducându-l către atingerea satisfacţiei.
Viaţa de noapte este departe de a se limita la nivelul marilor oraşe, ea cuprinzând şi satele ţării, unde nu lipsesc condiţiile desfăşurării ei, realizându-se, astfel, o reducere a decalajului între oraş şi sat. Doar unii nostalgici regretă că s-au născut prea devreme, neavând parte de noile condiţii şi posibilităţi şi nici de accesoriile însoţitoare. Vedeţi, cât de nedrept sunt rânduite lucrurile!
Dacă, pentru mulţi români, viaţa de noapte exprimă dragostea lor pentru ea, atracţiile şi trăirile pe care le degajă, pentru alţii, viaţa de noapte exprimă cadrul optim al săvârşirii de furtişaguri, tâlhării sau violuri, autorii visând la norme ferme pentru crearea unui cadru sigur de securitate, care să-i scutească de intervenţia şi vigilenţa dură şi proptă a organelor.
Este un punct de vedere care câştigă aderenţă în rândul răufăcătorilor români, militanţi pentru lipsa de vigilenţă, pentru neînceperea urmăririi penale, pentru condamnări mici şi simbolice, pentru continuitate în activitatea lor nobilă. Un batare punct de vedere a devenit tot mai unanim în rândul lor şi pentru victorie chiar sunt capabili de sacrificiu şi de orice.
La trecerea a 20 de ani de la câştigarea libertăţii (depline), românul are un nou punct de vedere asupra lumii, conştient că acesta este cel optim, în măsură să îl ajute să surmonteze necazurile şi belelele vieţii cotidiene, viaţa de noapte fiind cardinală pentru existenţa sa şi aşa trecătoare. În fond, este loc pentru toţi sub soare şi sub lună, pe lume şi pe pământ, la Judecata de Apoi, în Rai şi în Iad. Şi toţi sunt aşteptaţi cu drag. (Ionel Bejenaru)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


IŞJ aruncă responsabilitatea disponibilizărilor pe umerii directorilor
Gerul motivează absenţele unor elevi
Constructorii de şcoli vor rămâne cu buza umflată
Devenite „taxiuri” pentru persoanele ce riscau să îngheţe pe câmp
Prezumtiv violator revenit în ţară, arestat şi depus la penitenciar
Vor să vă facă copiii fericiţi
“Febra aurului” ajunge şi la Bruxelles
Cu căciula în mănă, după gaz la ţarul Putin
Jos tancurile sovietice din Basarabia!
Roxana Ciuhulescu a avut parte de o vacanta alba in Alpi
Maşină incendiată de un cablu electric neizolat corespunzător
L-a salvat de la moarte
Preţul gazelor naturale ar putea creşte din aprilie
Boschetarii îngheaţă pe străzi, iar Centrul de Noapte stă gol
Centrală termică proprie sau sistem centralizat?
Nişte târfe politice
Doar doi botoşăneni au primit centrală de la Primărie
Tehnică de promovare... în PSD
Ministerul Economiei a declarat situatţe de urgenţă din cauza gerului
Timişoara ar putea fi capitala culturală europeană în 2021
Deocamdată urmăreşte felul în care cresc mlădiţele
care vor să ajungă până în vârful ierarhiei
Comentariul comentariilor (XIII)
Ioan Rotundu
Uguroaica de ocazie
Horoscop
Sever Voinescu vrea ca PDL să se numească Partidul Popular
şi să îşi schimbe sigla: Trandafirii sunt simbol socialist
Când afară este ger, primii îngheaţă cei de la Apa Grup
o conductă s-a spart creând mari necazuri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă