Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25127
De la 07 Ianuarie 2003
122910776

Romstal anunţă o extindere fără precedent pe piaţa instalaţiilor

  • 3 October 2007, 23:00
Romstal este cea mai dinamică şi importantă companie de pe piaţa românească de comercializare a echipamentelor de instalaţii pentru construcţii. Prezentă pe pieţele din Republica Moldova, Ucraina şi Italia, compania a avut rezultate financiare care au depăşit aşteptările în primele 8 luni ale anului 2007.
La nivel internaţional, în primele 8 luni ale anului în curs, Romstal a avut o cifră de afaceri de aproximativ 178 milioane Euro, cu 52% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2006, iar pe plan naţional a atins o cifră de afaceri de aproximativ 115 milioane Euro, cu 47% mai mult decât în primele 8 luni ale anului trecut.
„În primele luni ale acestui an, compania Romstal a cunoscut creşteri semnificative pe plan naţional şi internaţional, determinate în primul rând de strategia de extindere a reţelei de filiale şi reprezentanţe, valabilă pentru toate pieţele pe care suntem prezenţi în acest moment. De asemenea, un rol important în creşterea cifrei de vânzări a companiei l-a avut dezvoltarea şi îmbunătăţirea sistemului de livrare şi distribuţie.”, a declarat dl. Enrico Perini, Director Dezvoltare. La nivel naţional, primele 8 luni ale anului 2007 s-au remarcat prin dezvoltarea accelerată a reţelei de filiale şi reprezentanţe Romstal, compania inaugurând 8 noi filiale, 6 reprezentanţe de tip franciză, 2 depozite şi un magazin cu autoservire în Bucureşti, urmând ca până la sfârşitul acestui an să fie inaugurate alte 2 filiale şi 6 reprezentanţe-franciză. De asemenea, se estimează ca, până la finalul anului 2007 sau cel târziu în primul trimestru al anului 2008, operaţiunile din Rusia, Bulgaria şi Serbia să fie complet operative.
„Unul dintre obiectivele noastre pe termen mediu şi lung este să devenim cea mai extinsă reţea de distribuţie de profil din estul Europei. În primul semestru al anului în curs, evoluţia ascendentă a principalilor indicatori financiari şi creşterea vânzărilor într-un ritm alert au fost principalii factori care au susţinut demersul nostru de a ne poziţiona în continuare ca lider de piaţă pe segmentul termo-hidro-sanitare. Politica Romstal de a deschide noi francize şi de a construi sau achiziţiona puncte de vânzare va rămâne o constantă a strategiei de extindere.”, a adăugat dl.Enrico Perini, Director Dezvoltare.
Pe piaţa autohtonă, sursele de încălzire au avut creşteri de 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Dintre acestea, vânzările aferente gamei de microcentrale pe gaz au crescut cu 58%, iar microcentrale electrice – cu 34% faţă de primele 8 luni ale anului 2006. Trendul ascendent al vânzărilor de microcentrale pentru sezonul rece a început încă din lunile iunie-iulie, cererea cea mai ridicată fiind reprezentată de centralele murale. Până la sfârşitul acestui an, pentru toate sursele de încălzire, este preconizată o creştere de 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creşteri semnificative s-au înregistrat şi pe segmentul sanitare, cu 59% mai mult faţă de primele 8 luni ale anului trecut, precum şi pe segmentul de gresie şi faianţă, care a obţinut valori pozitive, cu 61% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.
Portofoliul Romstal este grupat în şase categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro şi Ceramic. Oferta Romstal include peste 20.000 de produse caracterizate prin calitate pe o piaţă din ce în ce mai competitivă. Pentru a facilita accesul clienţilor la cele 6 categorii de produse, Romstal a lansat, în primăvara acestui an, www.romstalshop.ro, magazinul virtual cu cea mai extinsă şi variată ofertă din domeniu. Clienţii Romstal au astfel posibilitatea de a-şi plăti online produsele comandate, beneficiază de livrare gratuită, promoţii şi oferte speciale.
În luna iunie a acestui an, în suplimentul “Francize de top din România”, realizat de revista Capital, franciza Romstal a fost clasată pe locul I la capitolul “Cele mai puternice francize autohtone”. (Comunicat de presă)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Clanul Albu a încălecat Prefectura Botoşani şi i-a pus căpăstru
dacă am avut „Primăria Electrocontact” SA de ce să nu avem şi „Prefectura Petrom” SA
Cadrele didactice nu vor mai sărbători Ziua Educatorului
Noi posturi pentru asistenţi comunitari
Muzeul Judeţean pregăteşte o expoziţie pentru Elveţia
Numărul şomerilor a scăzut nesemnificativ
Acreditări pentru planurile de şcolarizare
Muncă multă pentru jumătate de normă
La Săveni, patru poliţişti comunitari fac cât nouă
Municipalitatea vrea să ilumineze şi intrările în oraş
Liberalii aşteptă sugestii pentru parlamentarii europeni
Criza financiară a primăriilor botoşănene se acutizează
Liberalul Elvădeanu îi copleşeşte pe primari cu amenzi
el se împăunează cu faptul că suntem primii din ţară care amendăm primarii
Prefectul Sorescu vede trei mari priorităţi în judeţ
Flămânzenii vor muzeu
Consiliul Judeţean îşi mai atârnă o piatră de gât
Licitaţie cu strigare
Program TELE'M Botoşani, joi, 4 octombrie
Smiley se aruncă de pe acoperişul şcolii
Somn adânc
Horoscop
Un apartament care s-ar putea să-şi merite preţul
Nene Mihai, n-ai prinţipii, n-ai morală…
Fondul de pensii ALFA
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog