Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21399
De la 07 Ianuarie 2003
122907048

Roxana Ciuhulescu va deveni mămică

  • 23 July 2007, 23:00
Vedeta Pro Motor, Roxana Ciuhulescu este insarcinata in 9 saptamani. Viitoarea mamica a primit fericita veste atunci cand ea si sotul ei, Mihai Ivanescu, isi doreau din tot sufletul un copil. “Era in plan un bebe, ne doream tare mult acest copil si speram sa-l avem sanatos, Dumnezeu sa ne ajute. Mihai isi doreste baiat, iar eu vreau fetita, dar poate o sa avem gemeni, cine stie?!”, declara cu emotie Roxana.
Chiar daca prioritatea ei acum este bunul mers al sarcinii, Roxana nu are de gand sa renunte la sport, ba dimpotriva, va face zilnic un program de sport special conceput pentru femeile insarcinate: “Pana in luna a 6-a voi continua sa fac gimnastica si sa inot, dar din luna a 6-a voi merge doar la inot. Deocamdata ma simt foarte bine si sint plina de energie. Mi-as dori sa pot face mai mult sport, dar din pacate trebuie sa si muncesc, astfel ca nu am atat de mult timp liber pe cat mi-as dori.”, spune fericita viitoare mamica.
Pentru Roxana greturile, poftele si sensibilitatea sunt doar niste legende, iar buna dispozitie, energia, sportul si mancarea sanatoasa sunt un stil de viata pe care l-a adoptat cu convingere. Desi vrea sa asculte 100% sfaturile si indicatiile medicului, Roxana inclina pentru nasterea naturala de care nu-i e frica deloc.
Fericirea Roxanei este amplificata de rasfatul de care are parte zi de zi: „Mihai ar fi in stare sa faca totul in casa, de la curatenie pana la mancare, ceea ce ma amuza copios. Cel mai tare imi place ca in fiecare seara imi face masaj la picioare, asta ma relaxeaza, Stie ca multa vreme am avut probleme cu somnul iar prin masaj ma relaxez si dorm foarte bine. Astfel ca oricat de obosit este, nu se culca pana nu-mi face masaj. Ma pupa pe burtica mereu, este tare dragut.”, povesteste Roxana.
Chiar daca vestea aparitiei bebelusului i-a luat prin surprindere, Roxana si Mihai nu-si modifica in nici un fel planurile de nunta. Asadar, pe 15 septembrie, Roxana va pilota un elicopter catre propria nunta pe care au de gand sa o puna la punct mirii pana la cele mai mici detalii. Mai multe detalii despre povestea frumoasa pe care o traieste Roxana se gasesc in noul numar al revistei Pro Tv Magazin. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program TELE’M Botoşani, marţi, 24 iulie
Directorul Guja nu mai este, îi supravieţuieşte mentalitatea
Infrastructura poliţiei în reorganizare
Primarul Micuţaru îi urecheşte pe romii puşi pe şutit
Strategie „de bloc” contra căruţaşilor indisciplinaţi
Nou eşec al muncipalităţii la licitaţia pentru studiul de trafic
Primarul Flutur este îngrijorat pentru dezvoltarea municipiului
Social democraţii vor să construiască parcuri de joacă în mediul rural
Preocupaţii de intoxicaţiile cu nitriţi şi nitraţi
Social democraţii îşi cer dreptul cu întârziere
Centru de Creaţie inoculează muzica populară românească copiilor francezi
Festivalul Cântecului, Jocului, Portului şi Meşteşugurilor bate la uşă
Campionat de fotbal organizat de liberali
Hazlie, dar adevărată
Horoscop
Comentariu la comentarii (CLI)
(Ioan Rotundu)
Comunicat Orange
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog