Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7339
De la 07 Ianuarie 2003
123715000

Rugaţi-vă la Dumnezeu ca Trufin să nu fie ales preşedinte al CJ

  • Ioan Rotundu
  • 1 April 2024, 23:55
De vreme ce s-a anunţat oficial de la nivel de Bucureşti că la Botoşani candidatul partidului va fi senatorul PSD Lucian Trufin, consider că este momentul să vă fac cunoştinţă cu el, prezentându-l aşa cum îi este feleşagul şi nu cum şi-a construit el o imagine publică bazată pe falsuri, impostură, ipocrizie, demagogie,m adică prin însumarea tuturor „calităţilor” care se cer în PSD pentru a fi propulsat în vârful puterii.
La început s-a îndeletnicit cu cântatul din acordeon la nunţi şi cumetrii, invitaţii la aceste evenimente strigându-i „Mă, Papalete, zi-o. mă, pe aiasta!”. Cum, necum s-a rostuit cu o diplomă de inginer electronist, fără a se cunoaşte când a fost student, de vreme ce n-a lipsit din comună mai mult decât pentru o aventură amoroasă, că-n acest domeniu este un adevărat profesionist.
Cu privire la studiile sale, publicaţia „Go Go Botoşani”, în 24 noiembrie 2020 scris: „Am fost cât se poate de oportunist, atunci cand am putut spune cu mândrie despre el politicianul Lucian Trufin. Și chiar așa par să fi stat lucrurile pentru baronul PSD, atât în viața privată cât și în cea, să-i zicem, profesională. Că și hoția sau curvăreala sunt profesii pentru anumite categorii de oameni.
Cu o situație școlară cel puțin încâlcită, dacă o fi având vreun fel de educație, cel poreclit ”Papalete” în zona Vlăsineștilor, și-a construit cariera politica parcurgând un drum controversat, lipsit de etica si morala sociala.”

Cât a fost primarul comunei Vlăsâneşti a jumulit la greu bugetul local dar şi pe sătenii. Reportajul intitulat „Baronul de Vlăsâneşti”, dacă-l vizionaţi vă va lămuri.
Apoi, la preşedinte la GAL Săveni, n-a ratat ocazia de a-şi trage nişte fonduri guvernamentale şi pentru sufleţelul lui, punând bazele unei făbricuţe de procesat laptele, făbricuţă despre care voi comenta separat, că tare multe ascunzişuri sunt în spatele ei.
A mai înfiinţat şi un solar pentru tomate de pe urma căruia a mai tras câteva mii de euro, după care l-a abandonat. Ca senator PSD, s-a asociat într-o gaşcă politică cu baronul de Săveni, Relu Târzioru şi cu un anume Politic, om cu omor la activ, dar priceput în a mirosi de unde se poate scoate banul.
Politic a cumpărat la Săveni fosta sinagogă evreiască pe care a transformat-o în restaurant dar şi cu că,măsuţe pentru amor şi pokeraş, fiind mereu prezenţi şi nişte purtători de robă. De aici i s-a tras cu actuala amantă (foto 1) care s-a dovedit a fi mai deşteaptă decât celelalte şi a rămas gravidă Când an dezvăluit public acest amor senatorial, Trufin m-a ameninţat cu chemarea în judecată. Păcat că nu s-a ţinut de cuvânt, i-aş fi adus la bară toate amantele, să le cunoască şi soţia sa.
Am publicat atunci articolul „De ce a introdus divorţ soţia senatorului PSD Lucian Trufin, zis Papalete” postat în 11 august 2019, din care citez: „De pe poziţia de senator a preluat practica de la Bucureşti prin a remite presei locale fel de fel de comunicate prin care preamărea guvernarea PSD, comunicate mincinoase, manipulatorii, demagogice şi pline de ipocrizii. S-a remarcat extrem de activ în campania promovată de PSD pentru susţinerea referendumului „Coaliţia pentru Familie”. În timp ce apăra public familia ca tradiţională ca pilon de bază al societăţii, îşi înşela nevasta cu amanta.”
Ca primar, primul milion de euro Trufin i-a scos din asfaltarea unui drum spre satul Sârbi, lucrare executată de firma Tehnic Asist patronată de Mirel Vlas, alt şarlatan în fraudarea banilor publici.
Afacerea s-a derulat în anul 2016 iar Trufin a avut bani pentru campanie ca să iasă senator. „Lucian Trufin minte frumos, mistifică adevărul, calităţi reale de viitor senator PSD” s-a intitulat articolul postat în 13 noiembrie 2016, din care citez: „Cam vreo 5 cm a furat firma Tehnic Asist din grosimea asfaltului că şi orbul vedea că treaba nu-i deloc oablă. La reclamaţia sătenilor, la vreme de noapte, firma a revenit cu un alt strat de asfalt, gros cât coaja la oul de struţ, că dacă-l turna gros cât coaja la oul de dinozaur ajungea la parametrii tehnici din proiect ceea ce nu stă în obişnuinţa firmei.”
Dar despre demagogia, impostura, ipocrizia, imoralitatea şi afacerile oneroase ale senatorului PSD Lucian Trufin, care se vrea preşedintele CJ Botoşani, pentru a fi cunoscută întreaga splendoare a personalităţii sale voi continua cu noi comentarii.
Iar ei care se întreabă cum de Doina Federovici l-a desemnat tocmai pe Trufin candidat la preşedinţia CJ, în condiţiile în care în PSD sunt politicieni mult mai bine cotaţi, ăi invit să privească doar una din multele lor fotografii (foto 2). Aceşti doi porumbei colegi de bancă în Serbat, şi nu numai, au multe gângureli comune. Toate la timpul lor, dragi cititori! Până atunci Rugaţi-vă la Dumnezeu ca Trufin să nu fie ales preşedinte al CJ!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii: - „Pușca și cureaua lată!” -
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 1 – 7.04.2024
Bancul săptămânii: Nu băutura ucide, ci lipsa ei!
Vulnerabilităţile Doinei Federovici
Ioan Rotundu
Lucian Trudin - Baronul de Vlăsâmrști (video)
Lucian Trudin - Baronul de Vlăsâmrști 2 (video)
Lucian Trudin - Baronul de Vlăsâmrști 3 (video)
Obrăznicia primarului liberal Oloeriu pare să nu aibă limite
Ioan Rotundu
„Compania selectă” ratată de liberalii Flutur şi Achiţei
Ioan Rotundu
Potlogăriile potlogarului de Buzău se înmulțesc
Ioan Rotundu
Cum Bogdan Rareş i-a dezamăgit pe flămânzeni
Ioan Rotundu
Ciucă la Botoşani, la lansarea candidaţilor PNL
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog