Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24814
De la 07 Ianuarie 2003
112935652

S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradaţia de merit

  • 2 May 2012, 23:00
S-a finalizat etapa de evaluare a dosarelor depuse de cadrele didactice botoşănene pentru gradaţiile de merit, urmând ca între 8 şi 11 mai lista să fie supusă discuţiilor şi apoi aprobării în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ).
În etapa de evaluare, dosarele au primit punctaje atât de la inspectorii de specialitate, cât şi de la reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean. Şefii IŞJ susţin că nu sunt semnalate diferenţe semnificative între punctajele acordate de inspectori şi cele rezultate după evaluarea făcută de reprezentanţii sindicatelor.
Sunt însă câteva situaţii în care este posibil să se refacă punctajele, iar analiza din Consiliul de Administraţie va finaliza evaluarea, astfel încât pe 14 mai să se poată afişa lista cu punctajele acordate fiecărui dosar depus pentru gradaţia de merit. cadrele didactice nemulţumite de rezultatele evaluării făcute de inspectori şi sindicate vor putea depune contestaţii, în perioada 16-18 mai.
Până pe 24 mai comisia de rezolvare a contestaţiilor trebuie să îşi spună cuvântul, iar afişarea rezultatelor se va face pe 26 mai. Bătaia se dă în acest an în judeţ pe 180 de gradaţii de merit. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


35 de medici botoşăneni au cerut să profeseze în străinătate
Puzderie de aspiranţi la şefia Botoşaniului
Dan Diaconescu vine la Botoşani să testeze fidelitatea electoratului
Ministrul Sănătăţii este naşul de cununie al lui Florin Ţurcanu
La un pas de nenorocire
Alţi directori de şcoli se pregătesc să părăsească funcţia
6.700 de botoşăneni cu tumori maliugne
Horoscop
Bancul zilei: Fusul orar
Caricatura zilei
Ponta vine la Botoşani să vadă oile lui Florin Ţurcanu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă