Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Învăţământ
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Poşta redacţiei
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2313
De la 07 Ianuarie 2003
92365824

SNPF - protectorul contrabandiştilor şi a celor din crima transfrontalieră (V)

  • 16 February 2021, 23:40
Recent, după o postarea de a Jurnalului despre contrabanda de ţigări din vama Stanca ,pe pagina de Facebook a SNPF( Sindicatul Naţional al Poliţiștilor de Frontieră ) a apărut o replică cu săgeți direct către Jurnalul de Botoșani și la persoana autorului inclusiv! Cu acuzații,că Jurnalul ar "fi albit" pe unii polițiști, că s-ar fi luat bani pentru a scrie materialul, că am culege informații direct de la contrabandişti!
Să le luăm pe rând! Vream sa le amintim ciumpalacilor astea din SNPF,că nu e o crima să culegi informații de la cei certați cu legea! Ei sunt cei mai in măsură,care cunosc sistemul, taxele și persoanele implicate în ilegalități!
Procurorii DIICOT ,că să destructureze o rețea de traficanți de droguri, obligatoriu trebuie să aibă omul lor în interiorul rețelei! Voi,astea din SNPF ,care aveți un singur neuron și acela în vacanta,habar nu aveți de nimeni și nimic! Noroc că este Facebook și aveți unde lata și unde posta filmulețe în care va vede toată țara cum behăiti prin faţa MAI sau a prefecturilor din tara! C
Ce să înțeleagă toată lumea cine e SNPF ăsta,cine îl susține și care e scopul lor? Cu ce se ocupa și din ce bani trăiesc? Toată lumea cunoaște că polițiștii erau uniți în jurul unui sindicat mare și prestigios,numit SNAP,condus de onorabilul Iulian Surugiu!
La acea vreme prin vama Sculeni își rodea nădragii un neica numit Adrian Diugu,un agent cu foarte putină carte ,evident și foarte putină minte, pentru că la un moment dat ,șeful lui de la ITPF Iași ,Gheorghe Pandelea l-a prins cu banii luați mită de la trecători direct sub tastatura calculatorului!
Cei de la DGA au pornit un dosar pe sper data! De rușine sau poate că nu mai avea un loc de muncă ,Diugu își caută un locușor prin București și se oploşeşte în sindicatul lui Surugiu!
Iulian Surugiu ii dă o bucată de pâine,ba chiar mai mult, îl ajută să își angajeze și amanta la postă,care ulterior i-a devenit soţie! Și așa cum e specific pe la români ,cel pe care nu îl lași să moară ,mai târziu nu te lasă să trăieţti- așa a fost și în cazul lui Surugiu- Diugu!
În timp ce Surugiu a fost reținut,Diugu se proclama şef de SNAP! La congres își înaintează candidatura ,dar nu îl votează polițiștii! Contestă votul în instanță și cu o relație la judecătorie obține un certificat de gref ,cu care lunar scoate din bugetul SNAP peste 10 mii de euro!!!
Timp de peste 10 ani individul ăsta cu avocatul lui sustrag din bugetul SNAP peste 10 mii de euro lunar!!! Ce face el cu avocatul lui cu acești bani, care de fapt sunt cotizaţiile polițiștilor? Îi pun in buzunar!
Acest Diugu sprijinit de cine trebuie rupe SNAP și formează SNPF, o adunătură de agenți ,toți fără studii și fără gram de pregătire profesională! Care nu fac nimic,dar au salarii babane ! Stau cu fundurile pe scaun de dimineață până seara ,că au ajuns să nu le mai încapă fundurile pe un singur scaun, au nevoie de proptele!
Unii din ei,si- au tăiat până și stomacul ,pentru că nu mai au limite nici la bani,dar nici la mâncare! Când nu ai creier să gândeşti, te apuci de furat și mâncat! Oamenii ăştia ,care stau în fruntea SNPF, bănuim că nu au citit statutul acestui sindicat niciodată! În afară de faptul că urlă pe Facebook,că aruncă cu noroi in toți cei,care nu le convin lor nu fac nimic altceva! Îi doare in vârful cozii de bieții polițiști,care plătesc cotezaţii la ei, în speranța să aibă un sprijin în acest sindicat! De unde? Indivizii ăştia au câteva dosare1 pe rol ,unde au fost acționați în judecată pentru calomnie! Se înfățișează în instanță cu avocați plătiți cu mii de euro din cotizațiile polițiștilor!
Să nu credeți ,că vreo unul din ei scot vreun leu din buzunar! Ei din lipsă de ocupație stau toată ziua pe Facebook și toarnă zoi în capul oamenilor,care muncesc cate 15 ore de munca operativă î,potriva oamenilor care au carte serioasă, care au muncit pentru cariera lor profesională! profesională! Indivizii ăştia au afaceri dubioase în sistemul polițienesc! Si-au tras terenuri cu cabane la munte (2.000 mp teren şi cabană la Crucea – Suceava) ,cazul lui Florin Zlate,cel care conduce SNPF la Iași și ă1sta un agent cu 3 clase! Au firme de transport,cu care duc și aduc polițiștii de la locul de munca, încasând sume fabuloase de la ITPF! Acest Diugu Adrian conduce două sindicate în țara asta, lucru interzis prin lege!
Acest Diugu din luna martie 2020 până în luna iunie 2020 nu s-a prezentat o zi la locul de muncă,adică la ITPF Iași, conform dispoziției date de ministrul Internelor! Deși de la ITPF Iași încasează solda de 1000 lei lunar pentru hrana și îmbrăcăminte! Ciumpalacul de Mariniuc ,când a fost întrebat cum explică că acest Diugu nu s-a prezentat la muncă câteva luni,dar a încasat bani, a dat din umeri și a răspuns că nu are ce sa îi facă!! Adică tu,ditai mai comisarul șef nu ai ce sa îi faci unui agent. Marș dracului acasă atunci!
Era musai, ca Mariniuc să1 spună că are ordin de la doi și un sfert să nu se atingă de Adrian Diugu! De ce? Exact pentru faptul că acest SNPF a fost creat de doi și un sfert,pentru a proteja contrabanda și ilegalitățile în poliția de frontieră ,în special pe frontiera de est!
A bubuit presa și tv cu acel tir plin cu țigări prins pe malul Prutului in 2018 să mediatizeze evenimentul ca să se afle de dimensiunea contrabandei! Vinovatul numărul 1 de cele întâmplate este șeful de tură Bogdan Constantin, care a întocmit graficul in așa fel,ca fâșia să rămână nesupravegheată timp de 10 ore! Ați auzit că măcar unul din SNPF să iasă și să își asume chestia asta?? Pe dracul! Bogdan Constantin este membru SNPF!! Suntem în 2021, iar acest Bogdan Constantin ,zis și Broască, cum a lucrat şef de tură la sectorul Iași ,așa și lucrează!
Până azi nimeni nu l-a chemat să explice din ordinul cui a lăsat fâșia ne supravegheată! Sindicatul tace! A luat apă în gură! Justițiarul în 2020 a publicat o lista întreagă de întrebări legate de evenimentul din 2018! Până azi nu s-a răspuns nici la o întrebare! Exact pe segmentul unde a fost prins tirul ,adică pe tarlaua lui Broască.
Recent moldovenii au depistat un lot impresionant de țigări care urmau să intre în România pe fâșia verde prin zona Petrești! Adică activitățile continuu și acum! Cu aceiași 1oameni în funcți: Broască ,Gaby Pandelea zis și tanchistul ( cu școala de tanchiști a ajuns să fie șef de sector la poliția de frontieră, datorită nevestei (), cu Mariniuc in frunte, care e omul SIS din R. Moldova!
Apropo, din sursele noastre avem informația ă materialul apărut în Justițiarul.ro ,unde ziariștii de investigații au publicat un amplu material despre angajamentul lui Mariniuc cu SIS de la Chișinău, ziceam, că acest material a fost șters exact de șefii lui Mariniuc! Adică serviciile secrete din R. Moldova! Mariniuc e \n cârdășie cu analfabeții ăștea din SNPF, Mariniuc acoperă contrabanda cu țigări în proporții destul de mari, îi dădăcește pe ăstea din SNPF,m folosindu-i cape niște derbedei care urlă și țipă cat își țin plămânii!
Polițiștii de frontieră aderați la acest sindicat ,ar trebui să le ceară socoteală la elefanții ăstea care irosesc banii din cotizații după bunul plac! Oamenii aştea cresc în greutate ,fără să facă nimic, trăiesc pe picior mare, deși nu produc un ban!
Polițiștii onești cred că merită să aibă în fruntea sindicatelor oameni cu carte, culți, inteligenți , dar nu vagabonzi si derbedei!
(Redaţia)

Foto I - În centru - Victor Mariniuc, dreapta - cu diploma în mână - Adrian Diugu, stânga cu ochelari - Florin Zlate ,cel care conduce SNPF Iași! În spatele lui Zlate e Dan Radu de la SNPF Botoșani! Ce e important,că Victor Mariniuc niciodată nu a pozat cu alți membri din alt sindicat al polițiștilor! Asta spune mult despre gașca lor puși pe protejarea contrabandei și dezordine in sistem

Foto 2 - Ăsta este Dan Radu ,cel ce conduce SNPF Botoșani!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 15 – 22.02.2021
Bruta pusă director de PNL se numeşte Cristian Delibaş
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Răspunsul lui Ion
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
La liceul Flămânzi au pus director un „aghesmuit” iar adjunct o învăţătoare
Ioan Rotundu
Ţipetele celor din Buhăceni n-ajung la urechea celor din Telekom
Aceste ţipete n-ajung nici la urechea botoşăneanului Cozminschi, preşedintele ANPC
Să facem cunoştinţă cu protectorul şi patronul afacerilor din Vama Stânca (III)
Ioan Rotundu
Acţiuni de contrabandă cu ţigări patronate de şeful Mariniuc (IV)
Ioan Rotundu
La Drislea, preotul Burdulea a intrat în conflict cu enoriaşii
Ioan Rotundu
Atitudinea civică a imului de afaceri suliţan Traian Popa
îi lasă rece pe cei de la Mediu şi IJJP Botoşani
În liceul din Flămânzi, dacă intri, te îmbeţi de la mirosul de alcool
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Cultura botoşăneană în impas
Din nou finul Ţurcanu îşi spală naşul de nămolul infestat al iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă