Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2025
De la 07 Ianuarie 2003
123660771

SNPF- protectorul contrabandiştilor și a celor din crima transfrontalieră! (VI)

  • Zoe Zlata
  • 21 February 2021, 18:51
După publicarea primului episod despre SNPF ,cei care protejează crima transfrontaliera ,am fost atacaţi de câţiva fătălăi anonimi .Anonimi pe Facebook și în buletinul lor de identitate tot anonimi sunt!
Ne-au acuzat că suntem mână în mână cu traficanţii, că din caşcavalul traficanţilor şi că suntem un site de nimic! Fiecare judecată după chipul și asemănarea lor! Nu ne coborâm la nivelul unor ploşniţe să le demonstrăm dacă suntem citiţi sau nu de cetățeni! Accesările zilnice ne arată că avem cititori pe întreg spațiul românesc!
Băieţii astea din SNPF s-au scremut câteva zile ,până au găsit undeva publicat un material despre Surugiu! Un articol publicat intr-o revistă de chiloţi încă în anul 2016! La fel au venit flăcăii astea să ne spună ei de pe paginile lor false de Facebook despre tirul plin cu țigări găsit în noaptea de 2 spre 3 iunie 2018 pe malul Prutului! Voi ori nu prieteniti de loc cu capul, ori trăiți în lumea voastră!
Daca stați prost cu memoria vă amintim ăstora,care tot pozați în măicuțe de la mănăstire și de la care vreți să miroase a mir, că în 2018 primul cine a ajuns la faţa locului, adică pe malul Prutului, a fost tanchistul de Pandelea (foto 2) cu așa zisul Broască! Astea doi s-au jucat de-a a polițiștii,lăsând traficanții să se întoarcă în liniște in tara vecina!
Ei in loc sa solicite Crima transfrontaliera, DIICOT,procurori din cadrul Parchetelor, ăştia doi fătălăi s-au apucat de făcut poze, exact cum fac fătălăii in cluburi de fitze cu gagicile! Din sursele noastre sigure din cadrul DIICOT Iași avem informații că anume ăştia doi au întocmit actele premergătoare dosarului penal! Neavând nicio competență,nicio pregătire profesională!
De când tanchiștii fac cercetări la fața locului într-un dosar penal? În afară de ăştia doi nimeni nu a avut pozele de la locul faptei! Cum au ajuns aceste poze in spațiul public înainte de a fi ajuns pe mâna procurorului de caz? Pandelea, tanchistul, cu Broască ,câți bani ați încasat pentru acele poze cu tirul plin cu țigări? Ați făcut scurgerea de informații intenționat, ca să aruncați vina din curtea voastră în cea a vecinului! Ați crezut că faceți senzație? Pe dracul!
În răspunsul primit de regretatul Albin Marius Marinescu de la IGPF, e scris negru pe alb, "contrabandiștii au ignorat somațiile verbale, motiv pentru care a fost folosit armamentul din dotare" ! Toți cei peste 15 traficanți au reușit să fugă, nefiind reținuți! O spune IGPF! Nu noi!
Adică Broască cu Pandelea ajunși la fața locului, în loc să securizeze perimetru prin metode specifice, pentru a prinde ontrabandiștii, ăştia au început negocierile cu ei, poate - poate se predau de bună voie! Aşa zice IGPF, că au ignorat somațiile verbale! Astea doi sunt ofițeri sau gigoloi la cluburi de noapte!? Cum adică din 15 traficanți să nu fii în stare să prinzi niciunul?
Mergem pe varianta că tanchistul habar nu are de tehnici specifice ,pentru că a ajuns în funcția dată datorită nevestei, nevasta care a fost secretara lui Niculai Apostol, mai apoi la Cristian Adomnitei! Îl credem că nu prea știe cu ce se servește frontieră Dar Broască? Ăsta a crescut în poliție! A crescut și a prins rădăcini adânci!
Dosarul ăsta de mult trebuia să ajungă în instanță , dacă Constantin Bogdan era reținut și luat la bani mărunți în izolator! Și Pandelea și Broască trebuiau judecați pentru scurgere de informație în spațiul online dintr-un dosar atât de complex!
Justiția nu se face în public, ciumpalacilor! Nu vindeți probele și dovezile din dosar, ca să aveți bani cu ce va scoate amantele pe terasă! Tanchistul cu Broască și băieții astea din SNPF sunt dădăciți și tutelați de însăși Victor Mariniuc! Omul ăsta care are o brumă de carte, în comparație cu turma asta de analfabeți,care știu doar sa behăie pe Facebook, ziceam, că Mariniuc s-a cam înconjurat cu lichele, cu jigodii, cu oamenii de nimic din sistem! De ce oare!?
Sunt şantajabili, îi plac oamenii mai proști ca el, ca să îi domine și să-i se supună? Tot mai multe voci din Iași și București vorbesc de acest SNPF ,că ar fi o adunătură de indivizi fără nicio pregătire, puși pe ilegalități ,care încearcă să tulbure apele in sistem! SNPF asta e că o căcărează de oaie intr-un câmp cu flori! De la care pute tare și strică parfumul floral!
Turma asta nu e chiar cine știe ce mare! Cam 800 de suflete, dintre care 300 pe zona Moldovei, 300 pe nordul țării și restul 20 într-un judet, alții 50 in alt judet! Felul cum și-a racolat membrii si pe ce zone geografice - spune multe! Exact pe frontierele unde se intră în tară cantităţi uriașe de țigări! Ziceam că au 800 de membri în cadrul Poliției de Frontieră,în condițiile în care în ţară sunt peste 7000 (șapte mii) de membri! Fiecare membru cotezează câte 25 lei lunar!
Adică facem un calcul simplu: 800 x 25 lei!!! Din ce bani supraviețuiți voi, viermilor? Din ce bani vă plătiți chiriile sediilor? Din de bani vă plătiți salariile? Din ce bani va plătiți avocații (încasează mii de euro), din ce bani va prăjiți oule la soare in Bulgaria, Grecia, Creta și Egipt? Din ce bani vă cumpărați cabane și terenuri la munte? Din cei 25 lei pe care îi cotezează polițiștii?
Și tot voi aveți tupeul si nesimțirea să spuneți că Jurnalul de Botoșani trăiește din caşcavalul traficanților? Voi, fără Broască şi alte lighioaie de prin nordul țării care încasează și știu împărțirea, zic, voi SNPF- istilor ați muri de foame! Voi sunteți cei care supraviețuiți datorită traficului de țigări, datorită faptului că furați banii din SNAP! Adrian Diugu , "somitate" în frontieră, prins cu banii sub tastatură, individul ăsta conduce și SNAP, și SNPF!! Tot cetățeanul știe că liderii de sindicat nu sunt funcționari publici! Asta e si funcționar public și mai stă și călare pe două sindicate! Morții mă-tii de golan! În ce tara trăim?
Unul cu 3 clase, care a acaparat ilegal SNAP se autointitulează Preşedintele sindicatului polițiștilor din întreaga țară!!! Sunteți zdraveni la cap? Până unde vreți să mergeți? Unde vreți să ajungeți? Aveți un singur drum: cel spre beciul domnesc! Mariniuc de la ITPF Iași (foto 1), care stă la braţ cu Diugu, uneori și la cafele, ar trebui să ştie sau mai bine zis să afle în premieră de la Jurnalul de Botoșani, că ciumpalacul ăsta de Diugu, are pe rol un dosar penal!!
Toți polițiștii din întreaga țară, ziceam că sunt peste 7.000 la număr, au obosit să fie jăcmăniţi de hotul asta, au obosit să fie umiliți de analfabetul asta care se proclamă preşedinte de sindicat, în realitate fiind un penal!
Ziceam ,că polițiștii din întreaga țară au semnat o plângere penală pe numele acestui individ și pe data de 08.02.2021 au înregistrat-o la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 5 București! La 11.02.2021 Prim Procuror al Parchetului de pe lângă judecătoria sec.5 București semnează ordonanța de începerea urmăriri penale în dosarul penal cu Nr. 188/P/20121, pe numele lui Diugu Adrian în baza art. 244, al.1 și 2 CP; art.256 CP; art.242 CP; art.322 CP; art.323 CP; art.318 CP; art.302 CP!
Dosarul respectiv este redirecționat către IGPR - Direcția control intern. Probabil,pentru a i se calcula prejudiciu! Asta încă odată confirmă că băiatul ăsta este funcționar public, călare pe două sindicate! Aceste articole îi atârna lui Diugu ca mărgelele la gatul unei cocoane ! Are de toate: înșelăciune, gestionare frauduloasă, tulburare de posesie, falsuri în înscrisuri, uz de fals și violare .......de corespondență!
Bine că merge vorba de "corespondenta" și nu de altceva! Daca e să stăm strâmb si să judecam drept, băieții astea din SNPF, la cum arată, nu sunt amenințați sub nicio formă de vreun articol din codul penal ce ţine de viol! Săracii de câteva cincinale bune nu și-au mai văzut cucul cum arată decât doar în oglindă, si acolo e nevoie de proptele!
Așa că ,Diugule, reține următoarele : Jurnalul de Botoșani nu acceptă în prieteni indivizi că tine! Ieftini, răi și mult pe cantar! Tot ce putem promite cu siguranță, că începem un serial asemănător celor braziliene, în care o să arătăm cum cei ce stau in fruntea SNPF, toți ca unul au activități ilegale, toți ca unul au mâinile păroase și averi pe care nu le pot justifica!
Până atunci, Mariniuc ar trebui să facă un pas înapoi din acest anturaj! Nu îl avantajează cu nimic! Cu atâta mai mult că el are "hemoroizii" lui! De asupra capului lui Mariniuc planează o nucleară care, dacă, ferească Dumnezeu, explodează: atât in Copou cât și în întreaga țară o să fie un fel de Năgasaky sau Hiroshima!
(Va urma)
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Aventură conjugală între soţi
Horoscopul săptămânii 22 – 28.02.2021
Din nou finul Ţurcanu îşi spală naşul de nămolul infestat al iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Legile De la Casa de pensii Botosani
Cum a dat Mihai Ţurcanu cu bâta-n balta lui Nistor de la Dracşani
Ioan Rotundu
Nemaipomenitele aventuri ale lui Ionică Nechifor
Minte de-ngheaţă apele, dar „guguştiucii” să-i îl cred
Corupția din cadrul poliției de frontieră e la cote maxime! (VII)
Zoe Zlata
Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Comportamentul de gangster al şefului PF Stânca, Vasile Luca
Vameşul Ungureanu a recurs la intimidări şi ameninţări
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog