Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11980
De la 07 Ianuarie 2003
101996277
Scrisoare către botoșăneni de la Florin Țurcanu:

Dragi cetățeni ai județului Botoșani, (P)

  • 10 October 2014, 23:00
Vă mulțumesc că ați fost și sunteți alături de mine. Vă cer să vă rupeți din timpul dumneavoastră prețios și să analizați maniera în care, de-a lungul anilor, toate partidele politice și oamenii politici s-au prezentat în fața dumneavoastră și ce decizii au luat pentru a susține și promova acest județ. Partidul Social Democrat(PSD) a condus acest județ începând din 1990 până în 2008, a avut președinte de Consiliu Județean și majoritatea, în proporție de 70% în ceea ce privește primarii și parlamentarii.
În acești 18 ani au încasat salarii frumoase din taxe și impozite plătite de dumneavoastră, ei au înflorit, dar județul nostru a fost distrus prin vânzarea tuturor întreprinderilor, fabricilor,I.A.S-urilor, C.A.P.- urilor,complexurilor la fier vechi! Au uitat că ele au fost construite din banii dumneavoastră! Fabricile de zahăr, de porțelan, de cauciuc, de textile, acestea, domnilor pesediști, le-ați distrus când dumneavoastră ați condus județul, uitând că și botoșănenii au nevoie de bunăstare, de locuri de muncă bine plătite, de un sistem de sănătate și educație performant!
De doi ani și jumătate, din 2011, guvernați iar România! Ați promis locuri de muncă, dar ați mărit numărul de șomeri, ați promis locuințe ieftine, dar ați evacuat botoșănenii care nu au avut posibilitatea să-și plătească cheltuielile! Ați promis bunăstare și creșterea nivelul de trai, la schimb le-ați dat peste 40 de taxe și impozite noi! Ați promis că veți susține sistemul de sănătate, la schimb l-ați subfinanțat, iar oamenii sunt nevoiți să-și cumpere medicamente și să vină cu mâncarea de acasă la spital! Ați promis că veți susține învățământul, dar ați lăsat elevii fără manuale la început de an, cu toalete insalubre în fundul curții și cu școli unde vântul suflă prin ferestre, iar în sobe, când se face focul iese mult fum!Dar ați numit politic începând de la femeia de serviciu până la director! Toți care au avut carnet roșu de partid au primit funcții!
Ați promis că veți susține agricultura și modernizarea satului românesc prin mărirea subvențiilor și prin introducerea de noi programe pentru a atrage mai ușor fonduri europene. La schimb, le-ați pus impozit pe agricultură, ați modificat normele care stau la baza acordării subvențiilor! Ați falimentat agricultura și satul românesc, iar noi, românii, continuăm să importăm 65% din ceea ce mâncăm în fiecare zi!
Domnilor pesediști, aceasta este adevărata Românie pe care dumneavoastră o conduceți prin minciuni, amenințări, șantaj, promisiuni, prin ordonanțe de Guvern și observăm că sunteți disperați! Vreți, prin aceste metode, să transformați România în moșia voastră personală și doriți să câștigați și președinția României, considerând că această țară vă aparține!
Terminați odată cu ipocrizia, cu minciuna! Aruncați cu acuzații nefondate în liderii PNL, în loc să ieșiți public să promovați programul PSD, pe care nu îl aveți sau să citiți din planul pentru Botoșani pe care l-ați fluturat în campania din 2012 și să le spuneți cetățenilor ce-ați făcut pentru ei! Vă spunem noi, n-ați făcut nimic! În loc de fapte, ați creat scandal! Politica voastră înseamnă circ și pâine, în loc de fapte și proiecte!
Echipa PNL vă somează să încetați cu scandalul și circul public, vă somează să duceți o campanie civilizată! Să lăsăm cetățenii să decidă la urne cum este mai bine! Aveți răbdare până după prezidențiale, și atunci când Klaus Johannis va ajunge președinte, vă asigurăm că vom duce o politică a faptelor, nu a vorbelor goale, o politică a legii, nu a hoției, o politică a lucrului bine făcut! Doresc multă sănătate tuturor botoșănenilor și pesediștilor le doresc să le dea Dumnezeu mintea cea de pe urmă!
Cu mult respect,
Florin Țurcanu- președinte PNL Botoșani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Concluzia ciobanului
Dulceata de prune brumarii
Horoscopul zilei
Salaj: Un batran a fost omorat dupa ce in presa a aparut un articol cu titlul Comoara din Ortelec
Victor Ponta anunta, in campanie electorala, cresterea alocatiilor pentru 500.000 de copii din familii cu venituri reduse
Jurista Consiliului Judetean Prahova afirma ca institutia nu recunoaste prejudiciul si nu se constituie parte civila
Claudiu Florica, denuntator in dosarul Microsoft, este audiat la DNA
Victor Ponta: Sculptura Cumintenia Pamantului trebuie sa ramana a Romaniei
Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a fost sesizat in legatura cu declaratiile Gabrielei Firea
care l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca nu are copii
Victor Ponta s-a plâns, către ambasadorii acreditaţi la Bucureşti că Traian Băsescu nu respectă independenţa Justiţiei
Penitenciarul Botoşani: Comunicat de presă
„România are nevoie de un Preşedinte puternic, implicat şi capabil să mişte ţara înainte" (P)
Promisiune de la PSD Botoșani: Case pentru medicii rezidenți
Fostul miliţian liberal Dumitru Zmău, în spatele afacerii ridicării mașinilor parcate ilegal
Așa susține Cătălina Lupașcu
Abandonând primăria pe mâna altora, Portariuc se luptă cu Țurcanu
Socialism de caviar: Jumatate din banii dati de Liviu Dragnea pentru satele din Prahova s-au dus spre Cornu
comuna unde au case de vacanta familia Ponta, Adrian Nastase, Serban
Cosmine, păcat de tinereţile tale!
Ioan Rotundu
Botoşani: Bani pentru reparații drumuri alocați de Guvern în prag de iarnă
suma uriașă trebuie cheltuită în două luni jumătate
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă