Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1334
De la 07 Ianuarie 2003
123111733
pnl

Se anunţă un protest auto de amploare

  • 10 August 2017, 23:00
Stimate doamne și stimați domni redactori,Vă informăm că īn ziua de 12 august 2017 Societatea Civilă din nordul jud.Botoșani organizează un marș de protest auto finalizat cu un miting īn satul Dumeni(Cracalia) com.George Enescu.
Se revendică reasfaltarea drumurilor județene 298/Vorniceni-Cordăreni-George Enescu///Drum județean 293 Dorohoi-Ge.Enescu-Mileanca-Codreni și a DJ 298A Darabani-Lișmănița-Mileanca. Astfel la ora 9.30/12.08.2017 o coloană cu manifestanți va pleca din orașul Darabani pe DJ 298 A spre Lișmănița-Mileanca.La intersecția DJ 293 cu DJ 298A-stația autobuz Mileanca se īncolonează manifestanții din com.Mileanca și com.Concești-apoi la Havīrna pe DJ 23 la podul Gīrbeni,se face īncolonarea manifestanților din com.Havīrna-se urmează traseul DJ 293 pānă la Cracalia com.George Enescu..
Va urma mitingul de protest de la ora 11.00-pe terenul de sport din Cracalia com.George Enescu.Īn aceeași zi/sāmbătă 12 august 2017 la ora 9.30-din Vorniceni va porni coloana manifestanților din com.Vorniceni și com.Nicșeni-pe DJ 298A spre Cordăreni,unde se face joncțiunea cu manifestanții din com.Cordăreni-apoi se urmează traseul pe DJ 298 A pānă la Cracalia com.Ge.Enescu,unde la ora 11.00 vor participa la mitingul de protest..
Estimăm participarea a cca 600 manifestanți cu 400 autovehicole.Menționăm că sunt obținute aprobările necesare de la.
Primăriile:Darabani,Mileanca,Havīrna,Ge.Enescu,Cordăreni și Vorniceni..
Documentația este depusă la Jandarmeria Botoșani de 10 zile,īn ziua de 10 august 2017 o echipă a jandarmeriei Botoșani și organizatorii marșului-vor proceda la recunoașterea traseului și īncheierea protocolului.Informații suplimentare le puteți obține de la primării și Jandarmeria Botoșani..
Īn com.Havīrna organizator este dl.Marcel Petrache,īn com.Mileanca organizator este dl.Viorel Sīrghie,īn orașul Darabani organizator este dl.ing.Ovidiu Cucu,īn com.Vorniceni organizator este dl.Mihai Zaharia,īn com.Cordăreni organizator este dl.Petru Haucă,com.Ge.Enescu Costel Muraru..
Scopul acțiunii este reparația/asfaltarea acestor drumuri județene,care din cauza degradării continue și a neintervenției drumarilor,prezintă reale pericole de accidente și securitate a participanților la traficul rutier.Vă invităm să participați la acțiunea noastră.Vă mulțumesc anticipat și vă așteptăm..
Cu stimă și respect,Costel Muraru

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 11.08.2017
Răbdarea are limite, dar nu la romāni
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Răbdarea
Catrenul saptamanii
Ioan Mamaische
Promovarea oportunităţilor de afaceri bazate pe TIC īn judeţul Botoşani Administrativ
Bogăţie şi opulenţă monahală
Ioan Rotundu
Descălecatul lui Dragoş Vodă
Ioan Rotundu
Asociaţia Meşterilor Populari Moldova - Comunicat de presă
Garda de Mediu Botoşani – Indianca, dolarii şi parlamentarii
La Cascada Cailor
Ioan Rotundu
Īn drum spre Săpānţa, cu popas la Moisei
Ioan Rotundu
Profanarea memoriei morţilor din „Cimitirul vesel”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog