Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13249
De la 07 Ianuarie 2003
122898898

Se impune un nou demers de suspendare a preşedintelui Băsescu

  • 20 January 2008, 23:00
Senatorul conservator de Botoşani, Gavrilă Vasilescu îşi îndreaptă din nou criticile asupra preşedintelui Traian Băsescu. În acest context senatorul conservator susţine că prin purtarea sa preşedintele ţării, Traian Băsescu, merită să fie suspendat din funcţie şi ar trebui ca parlamentarii să facă un nou demers în acest sens, indiferent de cheltuieli.
„Dacă aş fi în locul liderilor politici şi a şefilor de partide aş declanşa încă o dată procedura de suspendare şi de data asta m-aş ţine de ea să merg până la suspendare. Ce face omul ăsta încalcă şi Constituţia şi principiile statului de drept. Nu mai are nici un Dumnezeu. Atrag atenţia că prin tot ceea ce face merită să mai fie o dată suspendat. Cu tot riscul şi cu toate cheltuielile care se fac. Poate de data asta vom avea noroc şi vom scăpa de un asemenea om”, a precizat senatorul Vasilescu.
Acesta susţine că Traian Băsescu nu este preşedintele tuturor românilor, ci doar al unui grup, cu Videanu şi alţii în frunte, ce se dedau la tot felul de şmecherii. Un abuz pe care senatorul îl pune pe seama preşedintelui Băsescu este trimiterea în anchetă şi declanşarea urmăririi penale împotriva celor opt miniştri, din care doar unul în funcţiune, respectiv Paul Păcurariu.
„Este o problemă de science fiction. Omul ăsta nu îşi mai dă seama sau probabil că fiind în an electoral foloseşte absolut toate prerogativele funcţiei sale pentru a face în momentul acesta o mare zaveră în România. Să trimiţi opt oameni care au avut funcţii de conducere în treburile importante numai fiindcă legea îşi dă această posibilitate mi se pare revoltător”, mai susţine Gavrilă Vasilescu.
Senatorul conservator nu poate trece cu vederea nici circul pe care Traian Băsescu îl face cu ministrul Justiţiei, interimar aşa cum este el. „Îi trimite dosare sigilate. Ca să dai un aviz trebuie să ştii pe ce îl dai. Ce a băgat în acele dosare, hârtie igienică? Eu în locul lui domnul Meleşcanu aş lua toate posturile de televiziune şi procurorii şi aş desface plicurile cu ei de faţă. Dacă cineva e făcut ministru, primul lucru la care trebuie să se gândească e că asupra lui va porni o adevărată campanie de denigrare. Treaba asta o face preşedinte ţării”, concluzionează senatorul Gavrilă Vasilescu. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Aparenţe îmşelătoare
Ioan Rotundu
Românul şi topurile
Comentariul comentariilor (XXIX)
(Ioan Rotundu)
Chirilă ar trebui să ştie că minciuna n-a avut niciodată picioare lungi
Planuri mari pentru Spitalul Judeţean
Centre comerciale amendate de către Garda de Mediu
Mobilier nou pentru spitale
Cu ochii pe evazionişti
Drăguş pregăteşte terenul pentru o eventuală guvernare PD-L
Păzea, vin miniştrii!
Democrat-liberalii construiesc de zor
Jubileu pentru Liceul de artă „Ştefan Luchian”
Pregătiri de reabilitare a stadionului municipal
Angajează numai persoane serioase
Salată de iarnă cu vitamine
Adevăr către soţie… condimentat cu pudră de talc
Horoscop
Sute de posedaţi şi schizofreni, liberi pe străzi
„Şacalul alb” este botoşănean
usturoiul a fost leacul tămăduitor al botoşăneanului
Loialitatea faţă de un partener repudiat în întreaga lume (II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog