Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12497
De la 07 Ianuarie 2003
76556114

Se tem ca pedeliştii să nu-i mituiască pe consilierii judeţeni

  • 6 June 2008, 23:00
Preşedintele PNL Botoşani, Liviu Câmpanu a informat că, fiindcă se vehiculează că reprezentanţii PD-L umblă cu fel de fel de sume cu care vor să cumpere consilierii judeţeni, a contactat doi avocaţi pentru a face adrese către DIICOT, Poliţie şi Parchet prin care solicită supravegherea tuturor acţiunile din perioada următoare cu privire la constituirea Consiliului Judeţean Botoşani.
„Solicităm acest lucru pentru că în ultima vreme s-a lansat pe piaţa botoşăneană zvonul că PD-L este dispus dă folosească 2 milioane de Euro pentru a cumpărat voturile unor consilieri judeţeni cu scopul de a obţine şi cei doi vicepreşedinţi ai CJ”, a declarat Câmpanu, care este de părere că aceste zvonuri trebuie luate în serios ţinând cont că se înscriu într-o practică istorică folosită pentru constituirea CJ. „Ştiu că în 2004, domnul Ţâbuleac a mai încercat să facă aşa ceva. Atunci nu a găsit pe cineva care să-şi vândă votul. Nu este vorba de consilierii mei. Vorbim de nişte oameni simpli, care sunt ispitiţi cu sume cu foarte multe zerouri, pe care eu personal nu le-am văzut vreodată. Sume care pot influenţa la un moment dat pe cei mai slabi de îngeri” , a mai adăugat Liviu Câmpanu.

„O prostie mai mare nu am auzit”
În replică, coordonatorul special al PD-L, Cătălin Flutur a subliniat că nu îl miră deloc solicitarea liberalilor, având în vedere că se simt în elementul lor prin astfel de instituţii, unde au tot fost anchetaţi. „Domnul Liviu Sergiu Câmpanu cunoaşte foarte bine tehnica ascultării şi a dezinformării. Dacă e să ne gândim la DIICOT, DNA, ei sunt cunoscuţi în cercurile alea. Şi unii şi alţii au probleme cu aceste instituţii, cred că îi cunosc pe procurori aşa şi din vedere şi după nume. O prostie mai mare nu am auzit pentru că nu văd care este miza. Noi suntem cei care am câştigat”, a declarat Cătălin Flutur. Pedelistul este de părere că liberalii fac de fapt referire la ce s-a întâmplat în 2000, 2004, când se cumpărau cu bani grei voturile pentru Consiliul Judeţean. „Ei spun lucrul acesta dintr-o practică pe care au avut-o până acum. Liviu Câmpanu vorbeşte de nişte sume pe care le-a avut probabil în perioada asta la dispoziţie prin exfolierea agenţilor economici din judeţul Botoşani, prin diverse instituţii ale statului, care nu s-au mai chemat ale statului, ci ale PNL-ului”, a mai adăugat Cătălin Flutur. (Eliza Sofian)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXX)
(Ioan Rotundu)
La Flămânzi, încăierarea politică s-a acutizat prin forme mişeleşti
Comunicat de presă
Instruire în domeniul serviciilor sociale comunitare
Program Tele'M Botoşani
Există o „diaspora moldovenească”?
SUA iau în discuţie eliminarea vizelor pentru români
Romanii din Italia “faultaţi" de propriul consulat
Interzic cărţile care contestă “statul şi poporul moldovenesc”
Berlusconi gafează din nou
Înţelepciunea paznicului de cimitir
Imaginea României, făcută ţăndări în Europa
Român bătut şi tâlhărit de poliţişti
Horoscop
Marinarul novice
Modificări importante privind A.F. şi P.F.A
Ajutor umanitar
Generalului Rusu au început să-i tremure chiloţeii
Poliţia Comunitară participă si ea la turul de ciclism
Progenitura eroului comunist rodeşte din nou
Câmpanu cere ca Bogdan Olteanu să-l apere de ameninţarea cu moartea
Trec la represalii împotriva liderilor de filiale cu rezultate proaste
Parcul Mihai Eminescu va fi inaugurat duminică
Peremiştii se vor bate în turul doi pentru 3 primării
Se încing spiritele între principalele forţe politice
Consideră că Flutur a fost reales pe fondul unui bâlci electoral
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă