Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7102
De la 07 Ianuarie 2003
122867169

Sebastian Ghita: PRU il asteapta pe Ponta sa vina in randurile sale,

  • ca presedinte al partidului si candidat la functia de premie
  • 13 September 2016, 23:00
Sebastian Ghita a declarat, marti, ca Liviu Dragnea si Victor Ponta nu au ajuns la "o solutie definitiva", iar PRU il asteapta in continuare pe Ponta sa vina in randurile sale, ca presedinte al partidului si candidat pentru functia de premier, potrivit News.ro.
Deputatul Sebastian Ghita a spus ca nu crede in intelegerea dintre Victor Ponta si presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind viitorul politic al fostului premier, precizand ca, din punctul sau de vedere, lucrurile dintre cei doi nu sunt definitiv lamurite: "Fiecare dintre noi isi alege felul in care isi gestioneaza cariera. Din cate stiu eu, intre Liviu Dragnea si Victor Ponta n-avem inca o solutie definitiva, ca sa spun asa.
Si Partidul Romania Unita il asteapta pe Victor Ponta in randurile sale si il asteapta ca presedinte al partidului. In momentul in care Victor Ponta va simti ca trebuie spuse in Romania lucruri mai dure decat cele care pot fi spuse in PSD, sunt convins ca va face pasul. Sau in momentul in care Liviu Dragnea nu se va tine de cuvant fata de Victor Ponta", a spus Sebastian Ghita, la instanta suprema, unde s-a judecat cererea lui de ridicare a controlului judiciar in cel mai nou dosar instrumentat de DNA Ploiesti.
Sebastian Ghita a aratat ca i-a promis lui Ponta functia de presedinte al partidului daca se inscrie in Partidul Romania Unita, iar acesta va fi candidatul partidului pentru functia de premier: "Stiti bine, mai este un moment serios de luat in calcul, momentul la care PRU va merge in alegeri cu poza lui Victor Ponta si cu propunerea ca Ponta sa fie prim-ministru din nou, pentru ca a fost un prim-ministru foarte bun, iar PSD va dori sa-l sustina pe domnul Ciolos in mod ocult sau pe domnul Dincu sau pe cine va mai dori PSD sa mai sustina. La acel moment, sunt convins ca Victor Ponta si o mare parte din PSD vor cauta sa se alature PRU. Sau Liviu Dragnea il va propune pe Victor Ponta prim-ministru."
Potrivit acestuia, PSD este un partid foarte mare, care nu mai poate sa reprezinte toate segmentele din societate si care face "un balet ciudat": "Oamenii trag de acest PSD sa spuna adevarul, iar PSD lupta sa nu fie criticat de apostolii propagandei de dreapta."
Intrebat daca a reusit sa-i convinga pe judecatori sa-i ridice controlul judiciar, Sebastian Ghita a spus ca nu poate sa dea detalii din dosar, pana la o decizie a instantei.
Instanta suprema a ramas in pronuntare in cazul cererii lui Sebastian Ghita privind controlul judiciar, in dosarul privind finantarea deplasarii fostului premier britanic Tony B
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 14.09.2016
Bancul zilei: Curiozitatea nevestei
Prognoza meteo pentru miercuri si joi
Carrefour introduce in magazinele din Franta primul produs al carui pret a fost stabilit de consumatori,
pentru a proteja micile afaceri de familie
Oamenii ar putea vorbi un limbaj universal, spun cercetatorii
A făcut public numele șefilor masoni ai României
Victorie mare pentru Victor Ponta: RĂMÂNE în Barou
Sute de dorohoieni alături de pompieri, de ziua armei
Deasupra oraşului Săveni stă un munte de gunoi gata să se prăvale
Garda de Mediu tace chitic
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog