Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
44882
De la 07 Ianuarie 2003
108633706

Sediul Poliţiei Oraş Ştefăneşti luat cu asalt de către mascaţi

  • Ioan Rotundu
  • 16 June 2021, 15:55
Astăzi , 16 iunie a.c., la ora 5.50 dimineaţa, mascaţii au luat cu asalt sediul Poliţiei Oraş Ştefăneşti efectuând mai multe percheziţii. Vestea că mascaţii percheziţionează sediul poliţiei s-a răspândit repede în târgul ce odinioară era fieful evreilor iar acum a devenit cel al ţiganilor.
Percheziţiile au durat până la ora 11.00, când mascaţii s-au urcat în maşinile cu care au venit şi au plecat spre Botoşani lăsând în urma lor aprinse discuţii între cetăţeni cu privire la motivul percheziţiilor. Pentru că de la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani nu s-a dat niciun comunicat de presă prin care să se explice motivele acţiunii de la Ştefăneşti, preiau şi eu variantele vehiculate între cetăţenii oraşului.
Se pare că acţiunea a fost organizată de către DGA – Serviciul Teritorial Anticorupţie din cadrul IJP Botoşani şi a avut drept scop administrarea de probe privind anumite vinovăţii aduse agentului de poliţie Ciprian Vaipan şi unor colegi ai săi. La bază pare a fi declaraţia amănunţită dată celor de la DGA – STA Botoşani de către cetăţeanul Daniel Dimureac care a fost omul de casă al lui Vaipan mulţi ani la rând.
O altă variantă vehiculată ar fi că percheziţia s-a efectuat asupra agenţilor de poliţie de la Biroul Rutieră, avându-se legătură cu acţiunea DNA de la Poliţie Rutieră Botoşani. Această din urmă var5aiantă nu pare a fi credibilă pentru că acţiunea nu s-a derulat sub controlul celor de la DNA Suceava.
Sper ca în curând să aflu mai multe detalii despre această acţiune pentru că ea prezintă o importanţă deosebită pentru locuitorii oraşului care se consideră prizonierii unei grupări mafiote ce s-a format în interiorul Poliţiei Oraş Ştefăneşti.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 7 – 13 iunie 2021
Bancul săptămânii: lapsusurile bătrâneţii
Banii europeni alocaţi vârstnicilor sunt jumuliţi sistematic
Ioan Rotundu
Din tam-tamul creat de DNA la Poliţia Rutieră Botoşani s-a ales praful
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Poliţistul pensionar Gorgan îşi face reclamă la „grăsanul” din pantaloni
Ioan Rotundu
Soarta politică a lui Orban şi Şoptică pare pecetluită
Ioan Rotundu
Gheorghe Petic - Contrabanda cu ţigări îmbogăţeşte politicienii
„Ostaşi, vă ordon, treceţi Prutul!”
La Botoşani, i-a creat lui Şoptică coşmarul vieţii sale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă