Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7431
De la 07 Ianuarie 2003
122579370

Senatorul Ţâbuleac aflat în mare dificultate

  • 6 January 2008, 23:00
Senatorul botoşănean Mihai Ţâbuleac se află la ora actuală într-un moment delicat, fiind nevoit să decidă opţiunea sa faţă de noua formaţiune politică înfiinţată, precum şi faţă de conducătorul acesteia de la Botoşani. Potrivit celor spuse de deputatul Radu Drăguş, cel de-al doilea prim vicepreşedinte al formaţiunii, comportamentul senatorului Ţâbuleac nu este unul tocmai onorabil.
„Eu, în calitate de preşedinte al PD Botoşani, am acceptat ca organizaţia judeţeană a PD-L să fie condusă de Cătălin Flutur în calitate de coordonator special şi în viitor în calitate de preşedinte. Asta în condiţia în care PD a obţinut la Botoşani la ultimele alegeri un procent de 19,5, unul mai mare decât 7,74 cât a obţinut PLD. Nu văd atunci de ce ar trebui să ne ascundem în spatele principiilor. Am considerat personal că primarul Cătălin Flutur are mult mai multă reprezentativitate în opţiunile alegătorilor şi atunci ar trebui în mod firesc ca el să conducă activitatea acestei organizaţii judeţene”, a precizat Radu Drăguş.
Din punctul său de vedere este vorba de orgolii personale care nu ar trebui exprimate cu atâta lejeritate având în vedere faptul că poate dăuna activităţii întregii echipe. Deputatul speră totuşi ca în urma discuţiei să se ajungă la un numitor comun cu senatorul Ţâbuleac şi acesta să pună mai presus echipa decât interesul personal. „Sper ca senatorul Ţâbuleac să aibă o atitudine raţională şi să înţeleagă că este vorba de o echipă şi nu de o persoană. Dacă nu se va întâmpla acest lucru va trebui să propunem soluţii mai radicale. Din nefericire, ultimele declaraţii pe care le-a făcut îl depărtează de echipa PD-L”, a subliniat Radu Drăguş.
Mult mai critic s-a dovedit secretarul general al noii formaţiuni, Ioan Diaconu care a enumerat câteva momente în care senatorul nu a fost în concordanţă cu „ora exactă”. „Nu a ştiut ora exactă când l-a adus pe Gelu Ciubotaru, un mercenar de profesie şi l-a propulsat într-o funcţie care depăşeşte cu mult competenţele sale profesionale. În 2004, Gelu Ciubotaru abia îşi termina facultatea. Apoi susţinerea disperată la fosta conducere a PLD a unui copil, Liviu Rădăşanu. Ca om politic mi se pare cu cel puţin 24 de ore întârziere. Ca senator îl apreciez”, a declarat Ioan Diaconu.
Democrat liberalul botoşănean a apreciat că nu e cazul ca senatorul să facă pretenţii la funcţii. În plus, atunci când a văzut că nu a obţinut el funcţia de preşedinte a început să încerce să discrediteze partidul. „Deşi toţi secretarii zonali şi vicepreşedinţii de la PLD au semnat că îl susţin pe Cătălin Flutur, fără a fi obligaţi, senatorul Ţâbuleac suferă de o boală a puterii”, a concluzionat Ioan Diaconu. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Liberalii s-au decis s-o curme cu Flutur
Teatrul botoşănean în reală ascensiune
Cea de a 17 ediţie a Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu”
Patinoarul artificial agreat de botoşăneni
Conservatorii botoşăneni au găsit ţapii ispăşitori
Tineri chemaţi la cursuri de administraţie publică
Festivalul „Mărţişor dorohoian” la ediţia a 25-a
Comunele îndemnate să înfiinţeze parcuri de recreare
Salariul minim şi sporurile care se acordă
Locuri de muncă în Germania pentru studenţi
Măsuri speciale pe timpul gerului
Serviciile voluntare în atenţia ISU
Zice că-i juristă specializată pe nevoile dvs.
Curiozitatea inginerului
Horoscop
Pentru părintele Irimia semne rele anul are
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog