Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1360
De la 07 Ianuarie 2003
122887009

Serviciul de Probaţiune a aniversat zece ani

  • 28 November 2011, 23:00
Ieri, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Botoşania împlinit zece ani, prilej cu care a sărbătorit la Teatrul Mihai Eminescu, în prezenţa a numeroase oficialităţi, cu tort şi cu şampanie. Evenimentul a fost onorat de Adrian Toporăscu - preşedintele Tribunalului Botoşani, Silvana Tudorache – subprefect de Botoşani, Mihai Ţâbuleac – preşedintele Consiliului Judeţean Botosani, Titiana Ungureanu - prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, şi Viorel Paraschiv - director adjunct al Penitenciarului Botoşani.
Serviciul de Probaţiune Botoşani a înregistrat numeroase realizări în demersul său de a reintegra social persoane care au săvârşit infracţiuni condamnate la pedepse neprivative de libertate. Printre cei care au luat cuvântul a fost şi preşedintele CJ, Mihai Ţabuleac.
i>>„Doar în 10 ani nu putem să ajungem la un punct la care să raportăm foarte multe rezultate. Este adevărat, cuantumul resurselor umane este subdimensionat, dar ar putea fi completat prin colaborări. Exista o instituţie a Consiliului Judeţean – Direcţia Generală de Asistenţă Sociala şi Protecţia Copilului, care are oameni cu expertiză, calificare similară cu ce este nevoie la Serviciul de Probaţiune” a declarat preşedintele CJ.
Şeful Serviciului Probaţiune din Botoşani, Lucia Câmpan, a lansat o premisă optimistă vizavi de noua perioadă care se deschide la orizont după încheierea a zece ani de foc, în care serviciul menţionat s-a luptat cu mentalitatea, cu un domeniu nou pentru toată lumea, totul cu oameni puţini în raport cu munca pe care o fac.
„Închidem o decadă şi pornim într-o alta în care ne asumăm rolul de profesionişti în lucrul cu infractorii, de profesionişti în înfăptuirea actului de justiţie, fiind necesar să ne concentrăm pentru a ne sigura că publicul larg, comunitatea, înţelege specificul pe care îl punem în slujba sa” a spus Lucia Câmpan. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bolnavii închipuiţi din Primăria Botoşani
ei vor rămâne fără loc de muncă
Dar cu Antonescu cum rămâne?
Ioan Rotundu
Horoscop
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Încârtită cu jambon
Bancul zilei: Munca la stat
Ai putinţică răbdare, monşer Ţurcanu!
Ioan Rotundu
„Nici măcar nu e un angajat corupt, e un prost”
Botoşani: Deputatul trugaru cere despăgubiri în euro de la ANI
Asio daune morale
Tomograful Spitalului judeţean s-a strivcat din nou
Minivacanţă de Ziua Naţională a României
Burse şcolare pentru elevii de gimanziu
Facturarea părților comune confirmată de instanțele de judecată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog