Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
1795
De la 07 Ianuarie 2003
80807240

Sfârşitul anului îl prinde pe Gheorghe Dănilă în fruntea Camerei Agricole

  • 22 December 2010, 23:00
Consilierii judeţeni au votat, ieri, amânarea proiectului de hotărâre privind revocarea de către Consiliul Judeţean a prelungirii mandatului lui Gheorghe Dănilă pentru funcţia de conducere la Camera Agricolă. Două dintre comisii au dat aviz nefavorabil pe motiv că noua lege a Camerelor Agricole a fost promulgată.
În aceste condiţii, preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac a consultat consilierii cu privire la amendamentul propus vizavi de amânare. Ca urmare a votului consilierilor, proiectul a fost scos de pe ordinea de zi, urmând a fi din nou dezbătut în şedinţa CJ din luna ianuarie a anului următor.
„După lege dânsul (n.r. Ghoerghe Dănilă) trebuie să exercite atribuţiile de manager la Camera Agricolă. Astăzi am pus pe ordinea de zi un proiect de revocare a Hotărârii precedente de Consiliu Judeţean, pentru că am această obligaţie, am fost sesizat de Instituţia Prefectului că aceasta nu a fost adoptată în conformitate cu prevederile legale, dar s-a propus amânarea dezbaterii acestei teme pentru şedinţa următoare, pentru ca între timp Legea privind activitatea Camerei Agricole a fost adoptată de Parlament”, a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedinte CJ Botoşani. În concluzie, sfârşitul anului îl prinde pe Gheorghe Dănilă în fruntea Camerei Agricole. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Obsesie sexuală
„În prag de sărbători suntem alături de o familie nevoiaşă”
Urători trataţi cu spatele de anumiţi consilieri judeţeni
Un nou consilier judeţean a depus ieri jurământul
Raport de control cu „cântec”
Canceu de secol XIX din Transilvania
Anunţ Tv SOMAX
Spitalele vor oferi meniuri adaptate
DSP Botoşani are din nou conducere interimară
Proiect pentru dezvoltarea capacităţii administrative la Primăria Flămânzi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă