Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12735
De la 07 Ianuarie 2003
80634248

Şi Baban a luat-o razna: stă de vorbă cu îngerii

  • 23 May 2008, 23:00
Deputatul peremist, Ştefan Baban a constatat cu proprii ochi că botoşănenii au de ceva vreme o mare portocalie de steaguri. Totodată îşi pune întrebarea de unde au pedeliştii bani pentru steaguri. Şi tot el vine cu răspunsul pe care i l-a şoptit o anume entitate, desprinsă parcă din emisiunile „OFTV”. „Un înger păzitor mi-a spus că ar fi fost făcute cu bani de la SC Termica Botoşani. Uite că nu s-au găsit bani să se pună suporţi pentru a se arbora steagul României sau a Uniunii Europene”, a reproşat deputatul Baban.
De cealaltă parte, pedeliştii susţin că deputatul Ştefan Baban profită de faptul că este parlamentar şi are imunitate, pentru a declara orice îi trece prin cap. „Domnul Baban a fost rupt de realitate toate cele trei mandate şi spre bucuria noastră nu îl va mai prinde şi pe al patrulea. Chiar mă bucur sincer din punctul ăsta de vedere pentru că nu a făcut absolut nimic pentru Botoşani cât a fost deputat în afară de a aduce tot felul de acuze de genul acesta”, a subliniat preşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L Botoşani, Florin Ghiorghiţă, specificînd că zilele trecute, peremistul i-a şoptit la ureche că municipalitatea are un stoc de borduri de pe la Videanu, de marmură şi din acest motiv se schimbă bordurile în oraş.
„Dumnealui într-adevăr fabulează şi chiar numai cu asta se ocupă. Orice material folosit în campania electorală trebuie să îl justifici la un moment dat. Dacă Termica a dat măcar un singur leu pentru ceea ce s-a făcut în campania electorală PD-L ar trebui să răspundă penal toată conducerea societăţii şi, de ce nu, chiar Consiliul de Administraţie. Dar lucrul acesta vă asigur eu că nu s-a întâmplat”, a precizat Florin Ghiorghiţă, specificând că materialele au fost plătite din banii de campanie de partid.
„Domnul Baban vedea râu pe Bulevardul Mihai Eminescu şi a plouat torenţial tot oraşul, multe zone din municipiu fiind inundate. Dar Bulevardul nu a fost inundat fiindcă are guri de scurgere din cel mult 40 metri. Am călcat la picior tot Bulevardul şi are guri de scurgere pe care el nu le-a văzut. Poate ar trebui să-şi schimbe ochelarii dacă nu vede sau să mai meargă şi pe jos pe Bulevard, nu doar cu maşina. I-aş recomanda să îşi schimbe îngerul păzitor”, a mai adăugat preşedintele OM PD-L Botoşani. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tele'M Botoşani
Horoscop
De ce n-a mai ajuns bărbatul acasă?!
Oferta lui Cornel Furtună
Se caută măcelari pentru... aflaţi şi singuri!
Comentariul comentariilor (CXXI)
Ilie Năstase a botezat locomotiva „România” la Viena
Inventarierea aromânilor
Profitorii aromânilor
Ambasadorul SUA la românii din Voivodina
Costel Busuioc scoate primul său album cu Sony
Soarta copiilor înfometaţi din Flămânzi este încă incertă
Controversatul drum judeţean va fi asfaltat „electoral”
Fermierii vor mai multă motorină
Bani mulţi pentru spitale, bătălie crâncenă pentru a pune mâna pe ei
Primăria Ibăneşti, singura amendată de ITM
Premierul Tăriceanu a tăiat Botoşanii de pe lista cu banii pentru investiţii
SC Termica Botoşani stă înglodată în datorii
Primarul Flutur primeşte de la Guvern un alt bobârnac
În mintea lui Ştefan dă colţul o mare demagogie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă