Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4211
De la 07 Ianuarie 2003
122576150

Simion a bătut recordul la datorii către asociaţia de proprietari

  • 4 October 2007, 23:00
200 de milioane lei vechi este datoria pe care un botoşănean trebuie să o plătească asociaţiei pentru a nu fi executat silit. Se pare că aceasta este cea mai mare datorie acumulată de un botoşănean până la ora actuală, către o asociaţie de proprietari. Gicu Simion locuieşte cu chirie într-un apartament arondat Asociaţiei de proprietari nr. 51 şi ani la rândul nu a mai dat nici un ban asociaţiei pentru a scăpa de datoriile pe care a ajuns să le acumuleze până acum.
După cum susţine Lucica Andriescu, administrator-contabil al Asociaţiei de proprietari nr. 51, botoşăneanul locuieşte în apartamentul dat cu chirie de Fondul Locativ din cadrul Primăriei Botoşani de mai bine de zece ani. Potrivit administratorului contabil al asociaţiei anul trecut Gicu Simion avea acumulată o datorie de 150 milioane lei vechi. Abia prin luna aprilie a anului trecut, când reprezentanţii fondului locativ au spus că îi desfac contractul de chirie din cauza datoriei mari, botoşăneanul a mai plătit suma de 30 milioane lei vechi, pentru a nu fi dat în stradă.
De atunci acesta nu a mai dat nici un ban şi a ajuns ca la ora actuală să aibă de plătit suma de 200 milioane lei vechi. Singura posibilitate a asociaţiei de proprietari să îşi recupereze datoriile de la Gicu Simion este să îl execute silit. Dar în condiţiile în care Simion nu este proprietar pe apartament, Asociaţia nr. 51 ar trebui să se judece cu proprietarul, care este Fondul locativ din cadrul Primăriei municipiului. "El nu are apartamentul cumpărat şi a trebuit să dăm în judecată Primăria Botoşani şi Fondul locativ. Anul trecut în aprilie când l-am propus pentru evacuare a venit şi a plătit suma de 30 milioane de lei vechi şi Primăria i-a prelungit contractul de închiriere", a precizat Lucica Andriescu.
Administratorul asociaţiei consideră că botoşăneanul ar avea posibilitatea să îşi plătească datoriile, dar nu doreşte să facă acest lucru. Deocamdată, tot ceea ce au putut să facă reprezentanţii asociaţiei de proprietari a fost să trimită o adresă către societatea Termica Botoşani prin care solicită întreruperea furnizării agentului termic pe perioada sezonului rece. "Am primit o adresă de la Asociaţia nr 51 prin care ni se solicită sistarea furnizării agentului termic pe perioada sezonului rece, pe tronsonul în care locuieşte Gicu Simion. Ei solicită întreruperea motivat de faptul că singurul beneficiar este Simion Gicu, care figurează în evidenţele asociaţiei cu suma de 200 milioane lei vechi", a precizat Nicolina Chirilă, şef birou furnizare în cadrul societăţii Termica Botoşani. Cu toate că asociaţia l-a acţionat în judecată şi a predat dosarul executorului judecătoresc, până în prezent nu s-a încasat nimic. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Diferenţa între bărbaţii însuraţi şi celibatari
Horoscop
Anunţ licitaţie publică
Vinde un teren preţios într-o zonă şi mai preţioasă
Anunţ important
Liberalul bogat nu-l crede pe funcţionarul sărac
îi aplică o amendă demolatoare, nu mobilizatoare
Sediu de primărie inaugurat cu… stropi de agheasmă şi politicieni
Prefectul Sorescu a mai plusat cu patru miliarde, pentru şcoli
Un viitor aşezământ cultural modern, cu parcare
Rapacitatea consilierului Creţu pare să nu aibă limită
Ciuştea se zburleşte la planurile lui Câmpanu şi Oprişanu
Primarul Flutur salută reabilitarea Centrului Istoric
Botoşăneni pot completa cererile pentru ajutoarele la încălzire
Al doilea tir cu ajutoare ia drumul Tecuciului
Prefectul Sorescu vrea ca flămânzeni să rămână orăşeni
Ţărăniştii îi dau o bilă albă senatorului Ţâbuleac
Ţărănistul Furtună îi cere minuni managerului Muntianu
Treburi necurate în acţiunile electorale ale liberalilor
Prefectul caută soluţii pentru clauza pierdută, programul Samtid
Supravegherea video din intersecţii a fost amânată
Chestionare aplicate vizitatorilor figurilor de ceară
Politica Termicii cu cesiunea datoriilor dă rezuatate
Lucrări de la BAC şi capacitate recorectate
Unele secţii din spital vor fi reorganizate
AJOFM vânează ţiganii să-i obişnuiască la muncă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog