Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7790 lei
1 USD = 4.3101 lei


Număr accesări
Astăzi:
235
De la 07 Ianuarie 2003
73350920

Simpozion „Noi şi Natura”

  • 1 June 2007, 23:00
În premieră Grupul Şcolar Agricol Botoşani va organiza o acţiune de mediu. Astfel, unitatea de învăţământ va organiza în cursul zilei de astăzi, Ediţia I a simpozionului „Noi şi Natura”. Activitatea este organizată de Ancuţa Iureţ, profesor în cadrul Grupului Şcolar Agricol. Simpozionul este unui de amploare, având în vedere că are ca invitaţi profesori şi elevi de la alte instituţii de învăţământ din Botoşani. De asemenea sunt invitaţi si reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului. Fiecare invitat, elev sau profesor va avea o prezentare pe diferite teme de mediu.
Din partea APM, Narcisa Dumitriu va prezenta tema „Schimbările climatice – o problemă fierbinte?”, iar Rocsana Gafencu, împreună cu profesoara Andra Ursachi, va prezenta „Specii de floră sălbatică din Botoşani”. Luminiţa Curtman, directorul Eco- Şcolii Cătămărăşti Deal va face o prezentare a proiectului „Apa la noi, apa pretutindeni!”. Tema „Zone de importanţă avituristică în judeţul Botoşani” va fi prezentată de Gabriela Zbughin, profesor al Grupului Şcolar de Industrie Uşoară Botoşani. Totodată vor mai fi prezentate teme precum „Lacul Eminescu”, „Propuneri de noii arii rezervate în judeţul Botoşani” şi „Flora ornamentală a oraşului Botoşani”. Aceste teme vor fi susţinute de profesori de la Liceul de Ştiinţe ale Naturii Grigore Antipa, Grupul Şcolar Dimitrie Negreanu şi Colegiul Naţional A. T Laurian. Simpozionul va mai găzduit două expoziţii de fotografie, o expoziţie de carte şi una de maximafilie. Purtătorul de cuvânt al APM Botoşani a apreciat că este prima acţiune desfăşurată de Grupul Şcolar Agricol Botoşani, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.
Tot cu această ocazie în parcul Mihai Eminescu se vor mai desfăşura o serie de acţiuni, în acest week-end. „Duminică, începând cu orele 11.30 Eco-Şcoala Cătămărăşti Deal va desfăşura un spectacol artistic. Acesta este desfăşurat în colaborare cu APM şi avem şi sprijinul Primăriei municipiului Botoşani. Spectacolul va fi organizat la foişorul din parcul Mihai Eminescu”, a precizat Narcisa Dumitriu, purtător de cuvânt APM Botoşani. Aceasta a adăugat faptul că la acţiune vor fi invitate şi celelalte eco-şcoli. Tot duminică, reprezentanţii APM intenţionează să organizeze o acţiune de informare şi salubrizare pe zona Cornişa. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Poet, patriot şi mare român
Hram la Capela Penitenciarului
Constantinescu susţine că profesorii trăiesc mai bine datorită lui
Liceenii cer confidenţialitate şi promit că se lasă de fumat
Minor căruia i-a spart faţa unchiul unui coleg de şcoală
Accidentate pe trecerea de pietoni
Comentariu la comentarii (CXI)
(Ioan Rotundu)
Anunţ
Horoscop
Bunul simţ, vinul prost şi imaginea de ţară
Bacuri cu adolescente
Citate şi maxime din Cervantes şi alţii
Un teren de vilă, o ingineră textilistă...
3000 lei pentru câştigătorul premiului Naţional „Nicolae Iorga”
În cursele ilegale de maşini Poliţia este depăşită
Guraliuc vrea să copie modele sucevene
Câmpanu ţine lecţii de moralitate directorilor democraţi
Liberalii vor demisia lui Negrescu şi Biolan
Gheorghe Flutur zice că a fost tradus de către cei din PD
Gheorghe Flutur ne promite lecţii de guvernare PLD
Câmpanu predică-n pustiu, şefii de la Centru nu-l iau în seamă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă