Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
In vino veritas
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16371
De la 07 Ianuarie 2003
122876438

Societatea Danilux s-a făcut de râsul ţării

  • 9 August 2007, 23:00
Verificarea condiţiilor de depozitare şi expunere la comercializare a produselor alimentare în magazine, supermarketuri, hipermarketuri, lanţuri de magazine.
În scopul protejării consumatorilor de riscul de a achiziţiona alimente neconforme datorate nerespectării condiţiilor de depozitare-expunere la comercializare, cât şi deselor întreruperi ale alimentării cu energie electrică, în condiţiile climatice cu temperaturi ridicate din ultima perioadă, secretarul de stat Dan Vlaicu, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, a dispus o amplă acţiune de control a calităţii, a modului de depozitare, de manipulare şi de transport, precum şi a modului de comercializare a alimentelor în magazine, supermarketuri, hipermarketuri, lanţuri de magazine etc.
În perioada 20 - 28 iulie 2007 au fost controlaţi 593 de operatori economici - 43% dintre aceştia fiind din mediul rural şi au fost verificate 157 de tone de produse alimentare.
Judeţul Botoşani a fost evidenţiat negativ prin deficienţele constatate la unităţile de desfacere ale societăţii Danilux SRL, ce au drept siglă de promovare brandul FIDELIO. Potrivit comunicatului în cauz㠄Controlul a depistat la SC DANILUX SRL Botoşani cantitatea de 20 kg de ciocolată care era expusă la comercializare la o temperatură de 30șC, faţă de maxim 18șC impus de producător, ceea ce a dus la modificarea consistenţei produsului şi deteriorarea ambalajului, produsul fiind impropriu consumului uman”.Informaţia fiind inclusă în cadrul Buletinului informativ al guvernului, a fost difuzată în întreaga ţară.
(Extras din Comunicatul de presa ANPC)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lacrimi şi perspective adunate în coada aceluiaşi baraj
„Nu credeam că poate exista aşa ceva în judeţul Botoşani“
Concurs cu premii
Ghicitoare
Horoscop
Fetele W.I.T.C.H. vin la Pro Tv
Poliţistul cultivat
Examen, dar nu oricum
Poliţistul cel… isteţ
Explicaţia blondei
Ştie să folosească focul
Program TELE’M Botoşani, vineri, 10 august
Românul şi anturajul
Precizări privind anumite categorii de pensionari din agricultură
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog