Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22016
De la 07 Ianuarie 2003
118373548

Soţia doctorului Hrincă este şantajată de directorul Staţiunii Popăuţi

  • Ioan Rotundu
  • 12 October 2016, 23:00
Este uimitor la ce poate recurge un director de staţiune de cercetări ca să-şi apere ilegalităţile şi gruparea mafiotă pe care o reprezintă.
Despre modul în care este devalizat patrimoniul Staţiunii de Cercetări Popăuţi de când a fost numit director Traian Atanasiu (foto), condus din umbră de infractorul Ionică Nechifor, un impostor care se prezintă mai nou cercetător ştiinţific, s-a scris frecvent în Jurnalul.
Singurul om de ştiinţă care s-a opus constant şi cu fermă hotărâre devalizării Staţiunii rămâne doctorul biolog Gheorghe Hrincă. El a suportat şi continuă să suporte fel de fel de umilinţe la care îl spun Atanasiu şi cu Nechifor dar n-a părăsit unitatea în care a investit cunoştinţe ştiinţifice zeci de ani la rând.
Hrincă a depus fel de fel de memorii la organele de cercetare penală, la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti, la Ministerul Agriculturii şi a arătat cum este furat bucată cu bucată patrimoniul Staţiunii. Din păcate organele de cercetare penală n-au reacţionat în nici un fel iar de la nivel de Academie, instituţie condusă de un preşedinte condamnat penal şi cercetat în alte dosare de devalizare a patrimoniului Academiei cum este Gheorghe SIN, s-a încercat acoperirea furturilor şi nicidecum descoperirea lor şi pedepsirea vinovaţilor.
Recent s-a anunţat la Staţiune un control din partea Ministerului Agriculturii. Speriaţi de ce-au făcut şi ce consecinţe ar putea suporta, directorul Atanasiu şi Nechifor încearcă cu disperare să-l intimideze pe biologul doctor Gheorghe Hrincă să retracteze tot ce-a scris şi să nu ofere niciun fel de informaţii celor veniţi în control.
Personal directorul Traian Atanasiu s-a deplasat marţi la sediul Spitalului de Recuperare Botoşani ca s-o contacteze pe soţia lui Hrincă, Camelia Hrincă. Asistentă medicală la acest spital, Camelia Hrincă s-a speriat grozav când în cabinetul său a intrat un munte de carne de pe vârful căruia se putea vedea ceva ce aducea a cap uman.
Atanasiu a încercat s-o sperie pe soţia lui Hrincă cum că soţul său va răspunde penal pentru o serie de fapte, bineînţeles inventate, că acest control îi vizează pe fostul director Chiorăscu şi secretarul ştiinţific Brădăţan şi că soţul ei ar fi şi el implicat. Dar, s-a arătat Atanasiu binevoitor, dacă soţul său nu va oferi nici un fel de informaţii celor veniţi în control şi va retracta cele scrise prin memorii, ei se vor arăta recunoscători şi-l vor menţine în activitate până la pensie.
Pentru că soţia doctorului nu s-a arătat impresionată de ameninţările lui Atanasiu, spunându-i că soţul ei s-a ocupat de cercetare ştiinţifică şi nu de fapte penale de care alţii se fac vinovaţi după ştiinţa sa, directorul Atanasiu a trecut la ameninţări şi i-a dat de înţeles că doctorului i se pot întâmpla multe necazuri, aşa cum dealtfel a mai fost bătut.
Am discutat telefonic cu doctorul Hrincă care s-a arătat siderat de ce a putut face directorul Atanasiu. „Domnule, nu-mi vine a crede că a putut proceda aşa. Cum să şantajezi o femeie şi s-o ameninţi că soţul său poate păţi multe?. Soţia a venit acasă şocat㔠mi-a declarat doctorul, spunând că nu va renunţa la lupta sa şi speră că acest control anunţat să scoată la iveală toate matrapazlâcurile lui Atanasiu şi Nechifor.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Dragnea, despre votul privind OUG in cazul plagiatelor:
"Anumiti colegi care cred ca nu se vor mai regasi pe listele de candidati incep sa aiba alte puncte de vedere"
DNA cere aviz de la Presedintie pentru urmarirea penala al lui Gabriel Oprea in cazul mortii lui Gigina
Un sindicat al politistilor cere lista cu doctoratele de la Academia de Politie
si furnizarea tezelor in format digital pentru "identificarea unor posibili escroci in uniforma"
Robert Negoita pus sub urmarire penala in dosarul de plagiat.
Edilul este suspectat de abuz in serviciu si instigare la fals
Comunicat de presă DSP Botosani
CFR a cumparat cel mai scump tren din istoria sa:
circula cu 160 de km/h si se conduce singur. La ce va fi folosit in Romania
Incendiu într-un bloc din oraşul Darabani
Agonie şi extaz la uşa ALDE Botoşani
Ioan Rotundu
Guvernul introduce masuri de debirocratizare in domeniul asigurarilor pentru somaj
Abonamentele de transport rutier pentru elevi, decontate integral
Boris Johnson spune ca Rusia ar trebui judecata pentru crime de razboi in Alep
si cere proteste in fata ambasadei ruse din Londra
Horoscopul zilei de 13.10.2016
Bancul zilei: Judecata indianului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă