Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Gastronomie
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13631
De la 07 Ianuarie 2003
106028091

Soţia şi fiul lui Ioan Luchian Mihalea, în premieră la ”Happy Hour”

  • 4 November 2009, 23:00
Pentru mulţi, personalitatea lui Ioan Luchian Mihalea se identifică azi cu un sfârşit cutremurător şi cu dinastia de succes a grupului ”Song”. Puţini ştiu însă că artistul a fost soţul unei femei care îl mai iubeşte şi acum şi tatăl unui copil care îi seamănă leit. În premieră la ”Happy Hour”, în ediţia de joi, 5 noiembrie, Cătălin Măruţă stă de vorbă cu cei mai dragi oameni din viaţa artistului, soţia şi fiul său, care îl vor prezenta pe Ioan Luchian Mihaela aşa cum nu l-a mai cunoscut nimeni.
În premieră la Pro Tv, Adina Mihalea va vorbi despre soţul, tatăl şi artistul Ioan Luchian Mihalea, despre acuzaţiile de homosexualitate care i-au fost aduse celui poreclit de prieteni ”Oanţă”, va prezenta în exclusivitate imagini cu cele mai fericite momente de familie şi va vorbi despre faptul că plănuiau, cu puţin timp înainte de moartea acestuia, să mai aibă un copil, pentru că îşi doreau enorm o fetiţă.
Cătălin Măruţă va mai afla de la doamna Mihalea de ce aceasta nu s-a mai recăsătorit niciodată după moartea prematură a artistului, de ce nimeni nu s-a putut ridica la înălţimea lui Ioan Luchian Mihalea nici ca potenţial soţ, nici ca tată pentru Ionuţ, după cum ea însăşi afirmă. Adina Mihalea recunoaşte că l-a iubit pe soţul său şi îl iubeşte în continuare în ciuda a tot ce s-a spus despre relaţiile homosexuale ale artistului.
”Nu cred absolut nimic, toţi cei care l-au cunoscut au rămas şocaţi”, spune Adina Mihalea, într-un interviu acordat reporterilor ”Happy Hour”, despre aceste acuzaţii. ”Nici nu mai pot să comentez pentru că au spus ei destule. Oamenii care l-au cunoscut nu puteau să creadă aşa ceva... Imaginea lui e dincolo de aceste bârfe, bârfe pot să le spun, nimicuri, mici mizerii... el se ridică desupra acestor lucruri.”
Suferinţa provocată de dispariţia prematură a artistului nu a dispărut nici azi, iar sărbătorile de iarnă au devenit apăsătoare pentru cei care au rămas în urma lui ”Oanţă”: ”De câte ori vine Crăciunul îmi aduc aminte că el a murit în preajma sărbătorilor şi nu mai au acelaşi farmec. Am ieşit foarte greu din doliu, am fost scoasă de alţii din doliu, nu voiam să mai ies practic din doliu, dar am vrut să fiu o mamă bună pentru copilul meu”, a mai spus Adina Mihalea.
Compozitor, dirijor, realizator TV, Ioan Luchian Mihalea s-a născut în 1951 şi a fost fondatorul, sufletul şi conducătorul grupului vocal ”Song”, grup care a făcut furori la acea vreme atât în ţară cât şi peste hotare. De numele său se leagă şi corul de copii
”Minisong”, o expresie în miniatură a succesului ”Song”, prin care Ioan Luchian Mihalea a îndrumat în muzică paşii multor copii, azi vedete. În noaptea de 29 noiembrie 1993, Ioan Luchian Mihalea a fost ucis în apartamentul său, iar a doua zi, pe 30 noiembrie, s-a constatat crima. Cercetările au relevat faptul că artistul fusese ucis de Nelu Florian Gavrilă şi de Ionel Păun, care iniţial l-au bătut, dupa care l-au strangulat cu un cablu de la un video-recorder. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O profesoară reclamă discriminare pe criterii de sex
Solicită 14 milioane de lei de la Guvern pentru un sac fără fund
A omorât calul şi a fugit
Urmărit naţional din anul 2003, depistat şi încarcerat la Boto;ani
“Francesca”, filmul regizat de Bobby Păunescu, vine la Botoşani
Victima a unui accident rutier salvată de un echipaj SIAMUD
15 tone de furaje distruse de flăcări
Se deschide calea recunoaşterii Transnistriei?
Inventarea minorităţii aromâne, atentat la interesul naţional
A intrat în apartament cu ajutorul pompierilor
Program TELE'M Botoşani, joi
Tichete cadou, doar pentru cadrele didactice cu datoriile achitate la zi!?
Bătaie pe beţie, închisoare pe „trezie”
Horoscop
Ce-a mai visat Băsescu!
Ţâbu pe post de moderator... politic
Carne cu salsa de soia
Inspectorul IŞJ Carmocanu este suspectat de gripă porcină
Nemaifiind şef la AJOFM, Dimitriu face turul Europei
Gripa porcină şi-a făcut intrarea şi în Botoşani
Se înmulţesc comisarii de Mediu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă