Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi:
1091
De la 07 Ianuarie 2003
74084366

Spațiul de joacă cu intrare gratuită din Parcul Mihai Eminescu va fi deschis curând

  • 22 May 2014, 23:00
Mai este puțin până când părinții din Botoșani vor putea să își ducă copiii să se joace într-un spațiu elegant, construit de municipalitate pe locul fostelor sere. Muncitorii de la Victor Construct, societatea care se ocupă de proiect, dau zor cu ultimele lucrări primarul Ovidiu Portariuc este plăcut surprins de aspectul investiției care se ridică la 1,075 milioane lei. ,,Urmează și fântâna arteziană să fie deschisă cât de curând și cred eu că în cel mai scurt timp vom avea un loc de joacă modern în Botoșani și cu acces gratuit”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.
Spațiul de joacă are suprafață de 5360 mp, va avea o parcare pentru autoturisme cu 20 de locuri şi alte 20 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi, trei grupuri sanitare, respectiv pentru femei, bărbaţi şi persoane cu dizabilităţi, spaţii pe o suprafaţă de 477 mp, amenajate în vederea închirierii de către agenţii economic. Zona va cuprinde mai multe spaţii de joacă pentru copii. Zona I , destinată copiilor sub trei ani, va cuprinde un leagăn, două ansambluri de joacă, o căţărătoare şi patru balansoare.
Zona II va avea două leagăne, un ansamblu de joacă, o căsuţă joacă şi căţărare, cinci balansoare pe arcuri. În zona III va exista un ansamblu de joacă pentru 90 de copii, hip-hop surf, caţărătoare piramidă, ansamblu de joacă căţărare, alunecare, balansare, trecere; joc tematic, şase balansoare pe arcuri. Zona IV va cuprinde un ansamblu de joacă tip castel cu două turnuri, locuri de joacă în nisip, în timp ce Zona V va avea un perete de căţărare cu două bare orizontale; două excavatoare nisip; macara pivotantă pentru nisip; echipament de căţărare omidă, staţie anvelope. Va exista şi un spaţiu pentru animale dotat cu bănci. De asemenea, în această zonă va fi montată o fântână arteziană şi o fântână pentru apă de băut. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Vaca lui Bulă la Paris
Horoscopul zilei
Sfârșitul campaniei pentru prezidențiale
Marina Ene - Consultant politic
PNL Botoșani . ,, Nu am fost și nu suntem scutiți de lucrurile rele ale politicii”
PSD Botoșani: „De ce se teme PDL de sloganul „Mândri că suntem români?” (P)
Asociația Pro Democrația Botoșani predă tinerilor procesul de votare
Ingineră la mop
Ioan Rotundu
Botosani: Noul viceprimar, umilit din prima zi de lucru
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă