Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15153
De la 07 Ianuarie 2003
122875220
Speriaţi de dezvăluirile din Jurnalul

Liderii SANPF contraatacă, făcând de râs uniforma ce-o poartă

  • Ioan Rotundu
  • 8 May 2021, 15:41
Speriaţi de dezvăluirile din Jurnalul Liderii SANPF contraatacă, făcând de râs uniforma ce-o poartă Călcaţi pe bătătură, cum se spune în popor, liderii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Frontieră s-au speriat rău de tot de faptul că o publicaţie de provincie le strică afacerile bănoase puse la cale pe seama contrabandei cu ţigări şi a crimei transfrontaliere.
Neavând argumente să demonstreze că dezvăluirile din Jurnalul n-ar corespunde realităţii, aceşti lideri care sunt, doar nişte agenţi de poliţie de frontieră cu o educaţie şi cultură generală reduse, au recurs la crearea de pagini false pe Facebook menite să discrediteze Jurnalul şi persoana mea.
Nu ştiam de existenţa acestor pagini pentru că n-am timp de pierdut pe Facebook iar de administrarea paginii Jurnalului se ocupă administratorul şi nu eu. Am aflat de existenţa acestor pagini de la acei cititori care, cunoscându-mă şi apreciindu-mi activitatea, m-au sunat să mă avertizeze. Le mulţumesc pentru empatia ce mi-o manifestă, le mulţumesc pentru că au raportat la Facebook apariţia acestor pagini create în scop de hărţuire, dar regret că n-am putut să le vizualizeze şi eu pentru că între timp Facebook le-a şters pe motiv că au încălcat standardele impuse.
Am reţinut, din ce mi s-a spus de către cititorii care m-au sunat, că autorii acelor pagini s-au legat de activitatea Asociaţiei culturale „Demostene Botez” şi de veniturile realizate de aceasta dar şi de faptul că eu mi-am înstrăinat averea ca să nu pot fi executat silit. S-o iau pe rând şi să explic situaţia şi pe înţelesul autorilor acelor pagini care suferă periculos de mult în ce priveşte capacitatea de înţelegere.
Am anunţat public încă din anul 2007, când am decis ca publicaţia Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi să-şi modifice politica redacţională în sensul de a se dedica luptei împotriva corupţiei şi de a lua atitudine civică faţă der abuzurile politicienilor şi funcţionarilor statului.
I-am anunţat atunci pe corupţii dovediţi prin faptele dezvăluite că strădania lor de a mă opri prin intentarea de procese este inutilă. N-am trecut averea personală pe niciun copil pentru că n-am avut ce trece. Nu am avut niciodată autoturism personal pentru că nu am avut nevoie niciodată de carnet de conducere, în funcţiile ocupate de-a lungul timpului având maşină de serviciu şi şofer.
Nu am avut niciodată apartament pe numele meu ca să-l înstrăinez, ci a fost pe numele altor persoane care au venit în familie în urma unor evenimente de natură civilă personale.
În mod repetat am anunţat public că am averea lui Creangă, adic㠄sula şi căciula”, avertizându-i pe procesomani că, în afară că vor fi jumuliţi de avocaţi, nu vor obţine nimic altceva. Îi anunţ şi pe această cale că averea mi s-a înjumătăţit, căciula a fost mâncară de molii, aşa că le-a rămas jumătatea cealaltă de avere pe care unii i-au pus-o lui Ion Iliescu în coastă.
Referitor la Asociaţia „Demostene Botez”, aceasta nu are nimic în comun cu Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi, ci cu Jurnalul literar. Asociaţia, înfiinţată în anul 2001, a demonstrat că este un bun apărător şi promovator a culturii botoşănene spirituale şi materiale. Toate veniturile sale au fost contabilizate, au fost publice pe SEAP, an de an fiind depus bilanţul contabil la ANAF.
În anul 2018, împreună cu Biblioteca Judeţean㠄Mihai Eminescu” Botoşani, asociaţia a realizat un ciclu de reportaje televizate dedicat sărbătorii Centenarului Unirii. 22 de primării au fost de acord să participe la realizarea acestui ciclu de reportaje iar costul serviciilor a fost declarat public pe SEAP, lucru imposibil de priceput de către autorii acelor pagini false care n-au niciun respect pentru cultura botoşăneană, pentru sărbătorile naţionale, neînţelegând rosul acelui ciclu de reportaje menit să amintească generaţiilor viitoare cum au sărbătorit strămoşii lor 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.
Acţiunea s-a încheiat public în ziua de 1 decembrie 2018, iar la ea au participat intelectualii de vârf ai Botoşaniului, munca mea fiind mult apreciată, dovadă filmarea acelui eveniment, reportaj ce poate fi vizualizat şi acum pe You Tube. Desigur, reportajul nu va putea fi înţeles şi de către autorii acelor pagini false pentru că le lipseşte minima educaţie şi putere de înţelegere necesare.

Incapabili să aducă argumente care să combată dezvăluirile ce se fac în Jurnalul, împricinaţii recurg la răsuflata acuzaţie că autorul articolelor a fost plătit de către cineva interesat. Prin încercarea disperată de a denigra Jurnalul şi persoana mea, autorii paginilor false despre care sunt elemente clare că de fapt sunt liderii SNPF, aceştia au crezut că pot abate atenţia cititorilor de la faptele lor abuzive şi ilegale.
S-au înşelat amarnic, eu nefăcând parte din categoria celor care se sperie de propria umbră şi nici nu abandonez o luptă începută până ce nu mă conving că duşmanul a fost făcut inofensiv definitiv.
Ca fost grănicer cu funcţie de comandă, ca nepot al fostului comandant al Batalionului de grăniceri Sighetul Marmaţiei, colonelul Rotundu, oricând le pot da lecţii acestor trepăduşi care fac de râs uniforma statului, dar mai ales au demonstrat că sunt nedemni şi lipsiţi de respect pentru glorioasa istorie a trupelor de grăniceri, glorie dobândită prin jertfe umane şi acte de eroism pe care aceşti analfabeţi funcţionali n-au cum să le înţeleagă şi să le respecte, lipsindu-le capacitatea de înţelegere.
Nu obişnuiesc să intru în polemică cu acele persoane care stau ascunse sub pagini şi nume false, cu aceşti laşi care îşi exprimă frustrările şi neputinţele vieţii lor mizerabile denigrând, pentru că aparţin unei alte forme de educaţie, iar cultura mea mi-a permis, şi sper să-mi mai permită, să fiu invitat prin medii academice şi universitare la diferite simpozioane, medii prin care niciun lider de la SNPF n-a călcat şi nu va călca vreodată.
Activitatea mea scriitoricească este apreciată de intelectualii de top ai Botoşaniului, munca mea jurnalistică de presă scrisă şi televiziune este apreciată de zeci de mii de cititori şi telespectatori, iar acest piedestal pe care sunt aşezat nu-mi permite să mă cobor la nivelul unor impostori, a unor şarlatani puşi pe căpătuială folosind mijloace morale şi profesionale mizerabile, având credinţa că uniforma ce-o poartă le asigură protecţie. Eu le transmit că protecţia este doar în imaginaţia lor bolnavă şi că legea îşi va spune în curând cuvântul.
Scriu aceste rânduri pentru corecta informare a cititorilor cinstiţi şi de bună credinţă şi care nu fac parte din categoria aplaudacilor care apreciază minciuna corupţilor, ignorând adevărul demonstrat. Părerea mea!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cele trei feţe malefice ale lui Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Lăcomia strică angajarea
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai 2021
Ping-pong cu dosarul penal al deputatului liberal Costel Şoptică
Ioan Rotundu
Nova Apaserv acoperă splendida hoţie a familiei poliţistului Vaipan
Ioan Rotundu
Impostorii din SNPF vor să oprească Jurnalul de la dezvăluiri
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog