Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22324
De la 07 Ianuarie 2003
122882391

Strigă ”Vine poliţia!”

  • 24 September 2008, 23:00
Îi cheamă Fane, Marian şi Luca. Sunt trei poliţişti aiuriţi, care intră tot timpul în încurcături şi încearcă să găsească soluţii pentru gafele lor în faţa şefului, comisarul Corbescu. Din 28 septembrie, de la ora 20.30, telespectatorii Pro Tv se întâlnesc în fiecare săptămână cu cea mai simpatică brigadă de poliţişti, în serialul ”Vine poliţia!”.
Ioan Gyuri Pascu, Horaţiu Mălăele, Alina Chivulescu, Monica Davidescu, Aylin Cadâr, Gheorghe Ifrim, Mircea Silaghi sau Adriana Şchiopu sunt doar o parte dintre actorii cu care se vor întâlni telespectatorii Pro Tv încă de la primul episod ”Vine Poliţia!”. Duminică, 28 septembrie, de la ora 20.30, episodul pilot prezintă personajele poveştii şi situaţiile de viaţă care le caracterizează. Fane (Ioan Gyuri Pascu), Luca (Mircea Silaghi) şi Marian (Gheorghe Ifrim), cei trei poliţişti, intră într-o bancă pentru a schimba nişte bani. Numai că în banca respectivă avea loc un jaf chiar în acel moment. Cei trei nu observă însă nimic şi din cauza belelelor în care intră sunt transferaţi la secţia lui Corbescu (Horaţiu Mălăele), socrul lui Fane, transfer care le dă peste cap vieţile lor şi ale familiilor.
Povestea serialului ”Vine poliţia!” este centrată pe Fane Popovici, inspectorul şef interpretat de Ioan Gyuri Pascu. Fane este şeful unei echipe de poliţişti, care îşi iubeşte foarte mult meseria, îşi iubeşte colegii, familia. Însă e mereu pe locul doi, în familie este dominat de soţie, la poliţie este dominat de personalitatea socrului său, care este şi şeful cel mare. ”Este prima oară când fac un serial care să nu fie sitcom şi care să se apropie de lungmetraj”, spune Ioan Gyuri Pascu despre serialul ”Vine poliţia!”. ”Am avut roluri secundare în lungmetraj, însă aici am un rol principal. Fane Popovici este, în primul rând, omul din spatele uniformei. Noi confundăm adesea oamenii cu meseria lor, zicem ”vorbeşte cu instalatoru’, cheamă doctoru’, ia uite şi la poliţaiu’ ăla, ce haios e comediantu’ ăsta ... ”, etc. Fără nici o urmă de curiozitate cu privire la omul din spatele uniformei sau a etichetei pe care i-am pus-o. Sper să pot convinge lumea că Fane Popovici nu e un poliţai, o uniformă, ci un om care lucrează la Poliţie”, a mai adăugat actorul despre personajul său din serialul difuzat de Pro Tv.
La rândul său, Horaţiu Mălăele spune despre comisarul Corbescu, cel pe care îl interpretează în ”Vine poliţia!”, că ”este autoritatea unui departament al Poliţiei Capitalei, un personaj a-toate-ştiutor, complex şi imprevizibil în viaţa poliţiei şi, paradoxal, complexat, aproape timid şi rătăcit în viaţa familială.” Traian Corbescu este în acelaşi timp şi socrul lui Fane, pentru că acesta din urmă s-a căsătorit cu Elena, fata cea mare a comisarului. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXLIX)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Consecinţele unei confuzii cu o boală sexuală
"Cetăţenia europeană... Nu doar cuvinte, ci drepturi concrete!"
Program Tele'M Botoşani joi, 26 septembrie
Vrea să iasă în lume cu o... pagină web
Românul şi lacrimile toamnei
Performaţa de dădacă a lui Tăriceanu
Cum funcţionează prezumţia de nevinovăţie. In dubio pro reo
Şoferiţă suspectată nejustificat de acroşarea unei femei neatente
Romanii din Harghita şi Covasna resping extremismul segregaţionist
promovat de UDMR-UCM
Guvernul loveşte în economiile românilor din străinătate?
Băsescu roagă Irlanda pentru a ajuta la integrarea europeana a Basarabiei
Vorona dă în clocot şi stă să iasă în drumul distrus
Romii din Baranca pun serios umărul la treabă
Botoşănencelor nu le mai umblă ochii după străini
Pensionarii botoşăneni vor să uite de griji, de ziua lor
Studioul de Teatru pentru Tineret va fi inaugurat cel târziu la începutul lunii noiembrie
Unii sinistraţi beau banii de ajutoare
Profesor ţinut departe de catedră, cu buna ştiinţă a celor de la IŞJ
Decât profesor pe bani puţini la Botoşani, mai bine slugă pe bani mulţi în Europa
Tineri ajunşi în comă alcoolică la spitalul de Pediatrie
Din nou nu sunt bani pentru medicamente
Cancerul de sân este vindecabil
„Luna sănătăţii copilului şi a familiei”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog