Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14415
De la 07 Ianuarie 2003
122874482

Strigăt de ajutor!

  • 17 February 2009, 23:00
Un necaz nu vine niciodată singur. Atrage adesea după el şi altele şi te loveşte când te aştepţi mai puţin. Este şi cazul unei familii din Botoşani, încercată mult de soartă în ultimul timp. Elena Iulia Baciu de 19 ani din municipiul Botoşani are grave probleme de sănătate. De mică a avut probleme cu o tumoare la cap. A fost operată în ţară, la Fundeni, apoi, fiindcă starea de sănătate s-a agravat a plecat la un spital din Franţa.
Din decembrie este internată la Spitalul Piti Salpitriere şi a suferit până acum trei operaţii la cap pentru a îndepărta tumoarea. A reuşit să ajungă acolo, s-a dus pentru o operaţie, dar a trebuit în cele din urmă să suporte trei intervenţii. Acum nu se mai descurcă cu banii, nu are cu ce să se întoarcă acasă. Ca să fie şi mai tragic, tatăl se află la rândul său internat încă din luna octombrie anul trecut, la Fundeni. Are cancer. Mai mult, i-a fost amputat un picior, îl doare şi celălalt şi s-ar putea să i-l amputeze şi pe al doilea.
„E o familie cu probleme de sănătate. Ei se descurcau dacă nu aveau atâtea probleme pentru că tatăl lucra la administraţia financiară, mama la o magazie. Mai au o fată mai mare, care a avut şi ea probleme de sănătate. Deunăzi am discutat cu mama fetei şi mi-a spus că e la spital şi nu au cu ce veni. Fata e mai bine. Mama sa e mulţumită. Este foarte credincioasă. Nu a cerut niciodată ajutorul nimănui, s-a descurcat cu ce i-a dat Dumnezeu, dar acum nu mai ştie ce să facă să ajungă acasă”, a spus o vecină, afectată de nenorocirea care a dat peste familia de botoşăneni. Ea însăşi a depus ceva bani în cont, puţini, dar însemnaţi.
Fiindcă orice bănuţ cât de mic contează. Pic cu pic se adună mult. Cele două botoşănence au nevoie de ajutorul nostru ca să poată ajunge acasă. Cei cu sufletul mare o pot face depunând un ajutor financiar în cele două conturi, fie în lei, fie în Euro, deschise la BCR: în Euro, la RO14RNCB0579055930130002 sau RO14RNCB0579055930130001 în lei. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


SC Rapsodia Conf sub lupa inspectorilor muncii
Câmpanu îi recomandă lui Ţurcanu să nu se iţească peste calapod
1.000 lei amendă pentru transportatorii ce nu plătesc libera trecere
Câmpanu ales preşedinte al delegaţiei permanente de observatori
Judeţul Botoşani va avea o carte albă a patrimoniului
Avantaje pentru angajarea ţiganilor
Medicii de familie par a fi mulţumiţi cu promisiunile ministerului
Caz grav de meningită
Ecotaxa, amânată pe mai târziu
O lecţie de cuplare
Horoscop
Face un troc avantajos... de nevoie
Chec din cartofi
Victorie a sindicatului Impact asupra Protecţiei Copilului
Nemulţumirea lui Voiculescu
Comunicat de presă IJU
Peste 200.000 pachete de ţigări de contrabandă confiscate
E nevoie de intervenţia Guvernului Român pentru stoparea manifestărilor anti-româneşti
Noua dilemă creată sau indusă: romi sau rromi?
Incendiu la fabrica de ulei din Viişoara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog