Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13897
De la 07 Ianuarie 2003
122899546

Stupizenie de răspândac PSD în ziua alegerilor

  • Ioan Rotundu
  • 10 November 2019, 20:17
În Botoşani, locuiesc la o distanţă aproximativ egală de Şcoala nr. 11 şi 14, o distanţă de circa 160 metri. Dacă la Şcoala nr. 14 este situată secţia la care votez de zeci de ani, ca să ajung în zona centrală a oraşului musai trebuie să trec pe lângă Şcoala nr. 11.
Astăzi, zi de vot, de dimineaţă m-am dus la piaţă, aşa că am trecut pe lângă şcoala în a cărei curte aşteptau mai mulţi botoşănenei să voteze. Ca să ies în Calea Naţională, trec pe o alee paralelă cu gardul şcolii, numită Aleea Şcolii. La capătul ei sunt deoparte şi de alta două chioşcuri. Unul de legume şi frunte, celălalt de dulciuri. Ei, bine, pitit între aceste două chioşcuri sta un răspândac PSD care ciripea celor ce mergeau la vot că nu voteze cu Klaus Iohannis pentru că acesta vrea să-şi aducă pe saşii lui din Germania şi să-i instaleze în România.
Pe mine, cunoscându-mă m-a abordat strategic. Mai întâi m-a felicitat pentru emisiunile tv ce le realizez, după care m-a întrebat de ce nu mai prezint emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu. I-am explicat că potrivit reglementărilor CNA, pe timpul campaniei electorale astfel de emisiuni de comentarii şi critică la adresa partidelor se suspendă.
Apoi m-a întrebat dacă am votat. Răspunsul fiind negativ, a început să-mi explice să nu votez cumva cu Klaus Iohannis pentru că el vrea să-i aducă pe saşii din Germania în România. M-am uitat la el mirat.
Ştiind că este profesor pensionar, l-am întrebat ce disciplină a predat în şcoală. Mi-a spus că a predat istoria. I-am replicat că o stupizenie mai mare ca asta nu putea găsi decât un membru PSD, un răspândac care primeşte mesajul de la şefii de partid şi-l transmite mai departe fără să-l treacă prin filtrul propriei minţi.
- Bine, domn’ profesor, ce neamţ ar lăsa bogăţia traiului din Germania pentru a veni la sărăcia din România? Dacă este aşa de bine în România, de ce tineretul nostru pleacă în Germania?
N-a avut un răspuns argumentat, aşa că l-am părăsit fără a mai scoate vreo vorbă. După ce am trecut de chioşcul de legume şi am întors capul, deja domn’ profesor discuta cu altă persoană. M-am întrebat atunci câţi dintre cei cu care a stat de vorbă au realizat că omul aiurea grav de tot. Cruda realitate este că, într-adevăr, la viaţa lui a fost profesor. Nu ştiu dacă şi de istorie! Cei ca el au otrăvit societatea cu mesaje false şi continuă s-o facă. Nu pentru prea mult timp!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Răzbunarea soţului
Sloboziţi un ban şi pentru Biserica culturii botoşănene
Biserica fiind fondul documentar video de la Biblioteca Judeţean㠄Mihai Eminescu” Botoşani
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Stafiile corupţiei, Şerbănoiu şi Aioanei, nu vor mai bântui prin IJP
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 11- 7.11.2019
Botoşanii, cenuşăreasa neruşinată a Moldovei
Ioan Rotundu
Cei din USR – PLUS Botoşani trebuie să-şi schimbe atitudinea politică
Ioan Rotundu
Cei din PSD aduc vorbă de funie în casa spânzuratului
Ioan Rotundu
Dezastrul financiar lăsat în urmă de către guvernele PSD
BNR, fotografia la 9 luni a economiei
Şerbănoiu se pregăteşte să deschidă cutia Pandorei. Să-i ajute Dumnezeu!
Ioan Rotundu
Abuz incalificabil al baronului PSD, primar de Săveni, Relu Târzioru
Ioan Rotundu
Răzbunare a directorului Şcolii Călăraşi asupra elevului Gulă
Ioan Rotundu
Minunile prefectului Dan Şlincu au culoarea roşie
Ioan Rotundu
Vizită a ambasadorului Armeniei la Botoșani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog