Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
18500
De la 07 Ianuarie 2003
77635644

Subprefectul Daniel Moruzi cere de lucru

  • 30 August 2010, 23:00
Subprefectul judeţului Botoşani, Daniel Moruzi, s-a săturat să ia salariu de pomană şi vrea să intre în slujba cetăţenilor cu adevărat. Aesta promite rezolvări imediate la probleme care au remediu. Cel puţin aşa reiese din scrisoarea deschisă adresată botoşănenilor.
„Vă scriu astăzi aceste rânduri cu dorinţa sinceră de a arăta ca Guvernul poate acţiona în teritoriu mai aproape de cetăţeni. O administraţie publică locală eficientă se vede şi în alte momente decât cele festive în care inaugurăm şantiere sau facem fotografii de grup cu miniştri.
Eu fac parte din generaţia celor care au foarte puţină răbdare cu funcţionarii ambalaţi în promisiuni sforăitoare. Îmi doresc acţiuni clare, efecte concrete şi oameni deschişi colaborării. Dacă am ales astăzi să mă adresez tuturor beneficiarilor de servicii publice furnizate de Prefectura Botoşani este şi pentru că am simţit cum se mimează încărcarea mea cu sarcini de serviciu. Vin, deci, acum şi vă spun că sunt nevoit să iau atitudine tocmai pentru a nu rămâne în memoria dumneavoastră drept subprefectul care a încasat doar salariul. În acelaşi timp, cred că abordarea constructivă este singura capabilă să aducă plus valoare.
Din toate aceste motive vă fac următoarea propunere: Folosiţi toată priceperea şi experienţa mea prin transformarea biroului subprefectului Dan Moruzi în tribuna problemelor dumneavoastră. Vă propun şi vă promit în acelaşi timp un dialog permanent, deschis şi sincer. Consecinţele vor fi vizibile în demersurile imediate pe care le voi intreprinde în directia rezolvării celor ce ne frământă. Daţi-mi voie să devin funcţionarul public care am jurat că voi fi”
cere subprefectul Daniel Moruzi.
Prefectului Cristian Roman nu i-a venit să creadă, iar referitor la afirmaţia că se „mimează încărcarea cu sarcini de serviciu” primul reprezentant al Guvernului în teritoriu a ţinut să decşlare că Daniel Moruzi are treaba destul de multă la cabinet. „Eu nu pot să îl ţin pe genunchi şi să îl mângâi pe creştet. Nu am timp de persoane frustrate. Dacă nu a ştiut până acum, dânsul are stabilit un program de audienţă. Nu a binevoit măcar să treacă pe la mine prin birou de când s-a reîntors din concediu. Are destule atribuţii, să le îndeplinească pe acelea. Dacă şi-a pierdut suzeta nu am timp să i-o ridic şi să i-o şterg de praf”, a precizat prefectul Cristian Roman. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Program Tv SOMAX, marţi, 31 august
Balamucul din Centrul vechi al Botoşanilor
Bancul zilei: Sfatul pompierului
Manifestanţii care organizează proteste neautorizate vor primi o bâtăîin cap
Presa de la Teheran a numit-o "prostituată" pe Carla Bruni
Telocitele - un nou tip de celule descoperite de cercetătorii de la Victor Babes
Crin Antonescu are naivităţi; PNL a negociat cu PDL la ANI
CESCH solicită clasei politice toleranţă zero pentru discursuri revizioniste
Un gest care m-a emoţionat profund
Ţigări de peste 4600 lei confiscate la sfârşit de săptămână
Volkswagen căptuşit cu mii de ţigarete de contrabandă
Prestaţii excepţionale ale Ansamblului Cultural „Trei Generaţii” la Soroca, Străşeni şi Căpriana
Trei grenade descoperite la Cop ălău şi Mihai Eminescu
Angajaţii primăriilor Leorda şi Dimăcheni fac muncă patriotică
E.ON a tulburat apele în Botoşani
Accident rutier la Corni
Medicii avertizează Guvernul că nu-i momentul introducerii coplăţii
Guvernul Boc a pus gând rău şi alocaţiilor pentru copii
O nouă pacoste pe capul românilor: ţânţarii ucigaşi
Huţuleac nu mai vrea internări la urgenţe medicale
Huţuleac nu mai vrea internări la urgenţe medicale
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă