Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9962
De la 07 Ianuarie 2003
120644591

Sugerează că judecătoarea BEC Botoşani este aeriană

  • 15 May 2008, 23:00
Liderul liberalilor botoşăneni, Liviu Câmpanu s-a supărat foc pe reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie a municipiului Botoşani, fiind ferm hotărât să nu îi mai deranjeze de acum încolo până la finele acestei campanii electorale. Motivul invocat de Câmpanu este acela că adresa primită ca răspuns a unei sesizări pe care liberalii au făcut-o înainte de Paşti, ori arată o incompetenţă crasă, ori îi trimite eufemistic undeva.
În sesizarea făcută, liberalii reclamau că PD-L, prin reprezentanţii săi, împrăştia prin municipiu şi judeţ un pliant ce conţinea programul Campionatului European de Fotbal alături de fotografiile candidaţilor pedelişti la alegerile locale, dar şi de cea a preşedintelui Traian Băsescu, care nu avea ce căuta pe un afiş electoral. Locţiitorul de preşedinte, judecătoarea Maria Aroşculesei a trimis un răspuns foarte interesant în opinia liderului liberal.
„Ne-a răspuns că ne restituie adresa înaintată cu rugămintea să precizăm unele aspecte care sunt necesare în rezolvarea solicitării noastre. Ni se cerea să precizăm locul şi momentul unde a fost distribuit materialul publicitar, motivele pentru care considerăm că se încalcă desfăşurarea corectă a campaniei, dacă este o plângere sau o contestaţie, care sunt articolele din Constituţie sau din alte legi ce sunt încălcate prin distribuirea pliantului, să precizăm care sunt persoanele fizice sau juridice care în accepţiunea noastră se fac vinovate de încălcarea legii”, a precizat Liviu Câmpanu, specificând că răspunsul este de-a dreptul jignitor.
Asta ţinând cont că reprezentanţii Justiţiei botoşănene pot să aibă un asemenea comportament faţă de membrii unui partid politic. Liderul liberal a ţinut să sublinieze că spera şi credea că în Botoşani, Justiţia poate fi independentă, însă a ajuns la concluzia că s-a înşelat. „Îi sugerez doamnei judecător Maria Aroşculesei ca indemnizaţia pe care o încasează pentru această activitate să o doneze unei facu ltăţi care organizează studii post universitare pentru cei care au probleme similare dumneaei. Este revoltător ca atunci când faci o plângere să şi se ceară ţie să spui de ce crezi tu că vinovatul este vinovat şi să precizezi ce articole de lege sunt încălcate”, a mai adăugat preşedintele PNL Botoşani. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Spitalul „Mavromati” a primit un aparat medical unic pe Moldova
Şeful comunitarilor şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe treabă
Acum ne trebuie un dram de minte!
Ioan Rotundu
Guvernul a operat modificări privind actele de stare civilă
Diplomaţii de la Chişinău apără tratatul Ribbentrop-Molotov
Continuă reacţiile la inscripţiile antiromâneşti din Spania
Pedepse mai mari pentru firmele care păcălesc emigranţii trimişi la muncă
Gabi Jugaru, farse cu termopane şi permise auto
Comentariul comentariilor (CXIV)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Vrerea nevestei
Vinde în regim de urgenţă
CARTEL AFLA - Campanie de sindicalizare
Program Tele'M Botoşani vineri, 16 mai
Sorescu este comparat cu un virus liberal gen „Ţurcanu”
Asistenţii comunitari botoşăneni stau în stres dacă îşi iau sau nu banii
Tinerii însurăţei vor fi premiaţi şi felicitaţi
Caravană medicală în judeţ
Asfaltul vălurit taie elanul şoferilor din Dorohoi
Ofertă comercială
Ţurcanu a împărţit amenzi şi l-a ameninţat pe primarul Flutur
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă