Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22807
De la 07 Ianuarie 2003
122908456
Surpriză de la AIE:

Candidatul la președinția celui de-al doilea stat romanesc - Nicolae Timofti

  • 9 March 2012, 23:00
După ce au fost vehiculate intens numele Veronicăi Bacalu și a lui Victor Pușcaș ca și candidații AIE la președinție, mai nou, apar surprize pe scena politică. Or, în acest moment, în cadrul AIE cele mai intense discuții se duc în privința președintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Nicolae Timofti, ca și candidat la șefia statului. Informația a fost confirmată pentru Jurnal TV de surse din cadrul alianței, scrie jurnal.md, preluat de Romanian Global News.
Mai mult, însuși Timofti a confirmat, pentru Jurnal TV, că reprezentanţii coaliţiei de guvernare i-au propus să candideze. „Da, m-au contactat din alianță, au vorbit cu mine. Dar până când nu voi fi propus oficial (dacă voi fi propus), nu comentez nimic, nu infirm şi nu resping nimic, să nu nimeresc în situaţia în care au nimerit cândva din alte state că ridicau mâinele în sus de bucurie şi pe urmă...”, a declarat Timofti, pentru Jurnal TV. El a mai spus că nu s-a gândit deocamdată dacă ar accepta propunerea de a candida.
De menționat că nici Veronica Bacalu și nici Victor Pușcaș nu au fost contactați de nimeni din AIE pentru a li se propune să candideze sau cel puțin să li se ceară părerea, chiar dacă numele lor a fost menționat în repetate rânduri, inclusiv de membrii AIE.
Liderii AIE nu au răspuns la telefon pentru a comenta informaţia privind candidatura lui Timofti. AIE mai are la dispoziţie încă trei zile pentru a finaliza discuţiile și a identifica un candidat care să fie susținut atât de alianță, cât și de grupul Dodon.
Candidaţii pot depune dosarele până luni, la Comisia specială de desfăşurare a alegerilor pentru funcţia de preşedinte. Deputatul neafiliat Igor Dodon a declarat că nu va comenta nicio candidatură până când alianţa nu o va propune oficial. Ieri Parlamentul a votat pentru stabilirea datei alegerii președintelui, la 16 martie.
Romanian Global News

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Csricatrura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea psihiatrului
PSD Botoşani bravează cu Mihai Tincu
USL-iştii botoşăneni bat câmpii
crede deputatul PDL Cătălin Buhăianu
PSD-idştii botoşăneni sunt împotriva florilor
Târgul de nunţi şi-a deschis porţile
Caz grav pediatric cu arsuri
Un nou accident de muncă
Teodoriu vrea banii înapoi
Uniforma şcolară nu mai este obligatorie
2.500 de tineri liberali vor celebra Libertatea în cadrul Galei anuale a
Dacă majorăm salariile în acest an, în 2013 va trebui să le tăiem din nou
Fără legea falimentului personal, deocamdată
Recuperarea nivelului salarial în sectorul public va avea efect direct asupra creşterii consumului
Salariile şi pensiile rămân îngheţate
Ninsori şi intensificări de vânt în aproape toată ţara, până luni seara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog