Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
1268
De la 07 Ianuarie 2003
77640368

„Ţâbuleac este de o perversitate maximă”,

  • a constatat şeful liberalilor botoşăneni
  • 13 August 2010, 23:00
Votul consilierilor judeţeni acordat la ultima şedinţă consiliilor de administraţie din cele şase spitale preluate de Consiliul Judeţean a declanşat o adevărată revoltă liberală. Ieri, liderul formaţiunii botoşănene, Florin Ţurcanu, l-a atacat în termeni extrem de duri pe şeful Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, dezvăluind printre altele dedesubturi „din casă” din interiorul relaţiei de prietenie care, până ieri, era vehiculată prin toate mediile.
„Ţâbuleac este de o pervesitate maximă” a spus răspicat Florin Ţurcanu, deranjat vizibil şi de recomandarea făcută de către preşedintele CJ de a „pune mâna pe carte”, în sensul de a studia legea. Liderul Florin Ţurcanu susţine că a fost sunat de către şeful CJ Botoşani care a încercat să-i propună un „soi” de aranjament dacă liberalii din CJ votează pentru proiectul legat de consiliile de administraţie din spitale.
Avantajul unui vot pozitiv era că liderul liberal avea libertatea să aleagă doi directori de spitale şi câte un membru în consiliile de administraţie. „Ţâbuleac este de o perversitate maximă, m-a sunat pe mine de vreo şapte ori, şi spunea că nu vrea să facă politizare. Mi-a zis: îţi dau în consiliile de administraţie cîte unul numit din dispoziţia mea, dar votează-mi-i pe ai mei. I-am spus că discutăm de o bombă, pentru că CJ a preluat o bombă amorsată care trebuie numai să explodeze, pentru că spitalele nu au bani, şi e mizerie, nenorocire. Dacă această bombă explodează el nu se gândeste că o să moară tot el, tot oamenii lui. La ora actuală spitalele sunt jalnice” a declarat liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu. Acesta şi-a manifestat dezamăgirea vizavi de faptul că trădarea PSD-iştilot cu care fac o alianţă, ce-i drept verbală, de ceva vreme, sunt consecvenţi în a trăda înţelegerile perfectate în prealabil.
„Pentru a doua oară în acest an, după buget, într-o problemă de maximă importanţă, consilierii PSD se declară doar la început alături de PNL, după care îşi schimbă votul şi ajută PDL. Dacă PSD-ul îşi doreşte să facă o alianţă, să spună public:: d-le, noi sprijinim PDL-ul, susţinem ceea ce face PDL-ul, noi sîntem la fel ca ei, nouă ne place ce fac PDL-iştii, ne asumăm guvernarea, şi noi nu avem nimic împotrivă, cu tot respectul pe care îl purtăm. Dar ca să spui că eşti împotriva lor şi la final să le susţii ideile lor şi acţiunile pe care le au e cam grav”, a adăugat preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Două grenade descoperite la Durneşti
Neglijenţa a aprins două gospodării în câteva ore
Bancul zilei: Taurii
Horoscop
Program Tv SOMAX, sâmbătă 14 august şi duminică 15 august
Festival Romanesc in Auckland
Traian Băsescu atenţionează opoziţia
s-ar putea sa va reuseasca motiunea si sa va chem la guvernare
O femeie din Philadelphia, condamnata la 21 de ani de arest la domiciliu
Traian Basescu glumeste cu lucruri foarte importante, cum ar fi guvernarea tarii
Românul şi o posibilă sursă de finanţare
La pensiunea lui Văcăroiu
Aviz amatorilor...efective sporite de jandarmi în acest week-end
Luptă strânsă pentru şefia Consiliului Judeţean al PSD Botoşani
Materialele de construcţie promise de Guvern n-au ajuns încă la Dorohoi
Doctorul Ovidiu Mimor pus în funcţie de vecinul de la Putna
cel puţin aşa susţine liderul PNL, Florin Ţurcanu
Cei din sănătate au primit prima leafă dijmuită cu 25%
Cadrele didactice se simt jignite de preşedintele ţării
Şi Primăria Botoşani împarte funcţii de director de spital
Spitalul judeţean ar vrea să scape de datorii dar nu poate
Micuţul pervers graţios
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă