Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37455
De la 07 Ianuarie 2003
95142679

Tănase s-a trezit doar o clipă din dulceagul somn aducător de prosperitate

  • Ioan Rotundu
  • 22 October 2018, 22:23
Săptămâna trecută am publicat două reportaje despre modul dezastruos şi incompetent după care Albert Tănase conduce spre faliment activitatea societăţii Nova Apa serv, respectiv „Somn uşor şi vise plăcute directorului general Albert Tănase” şi „La Roşiori, averea managerului Tănase dă pe dinafară”.
Se pare că aceste două reportaje l-au trezit pe managerul Tănase din somnul dulceag oferit de PSD odată cu funcţia plătită lunar cu peste 20 mii lei şi şi-a pus subordonaţii la treabă.
Scriam în primul reportaj despre conductele sparte de pe strada Doboşari din care toată vara a ieşit la suprafaţă apa menajeră împrăştiind un miros îngrozitor, greu de suportat, care a transformat viaţa locuitorilor din zonă nun calvar. După ce am publicat reportajul şi prezentat situaţia în emisiunea tv Presa-n gura lu’ Rotundu, astăzi am trecut din nou prin zonă. Nu mi-a venit a crede ochilor când am văzut utilajele şi furnicarul de lucrători care acopereau de zor şanţurile săpate în vară. Presupun că au reparat mai întâi avariile.
Aşadar, când sunt împinşi de la spate, cei din conducerea societăţii Nova Apaserv părăsesc birourile şi ies în teren.
Dacă locatarii de pe strada Doboşari se pot bucura că au scăpat de mirosurile insuportabile, cei de pe strada Dreptăţii n-au acest noroc. De aproape o săptămână în zona Mall s-a obturat o conducă de scurgere a apei menajere care a refulat printr-o gură de canal şi curge pe toată lungimea străzii până în strada Împărat Traian. Reclamaţiile locatarilor de la case şi blocuri cum că atmosfera din zonă este greu respirabilă şi pute în tot cartierul au rămas fără ecou la cei din conducerea societăţii Nova Apaserv.
Şi cum o belea nu vine singură, o parte dintre locatarii de la case n-au presiune pe ţeava de apă potabilă. Lipsa presiunii nu permite funcţionarea centralelor decât de la o presiune a apei pornind de la 1,2 atmosfere. Aşa că nefuncţionându-le centrala, n-au apă caldă, nu pot face baie şi nici s-şi încălzească locuinţa. Au reclamat la societatea Nova Apaserv dar în afară de promisiuni nu s-a întâmplat nimic altceva. O fi adormit din nou Albert Tănase? Să-l trezească careva din nou!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A ieşit de la Cotroceni mai puternic decât a intrat
Ioan Rotundu
Parlamentul European va vota pe 14 noiembrie rezoluția privind statul de drept din România
S-a înfiinţat Asociaţia Scriitorilor Botoşăneni „Mihai Eminescu”
Cine sunt cei 17 „nemuritori”
Trăim vremurile descrise de Sadoveanu în „Zodia cancerului”
Ioan Rotundu
La ce ne mai putem aştepta bun de la Iohannis?
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 22 - 28.octombrie 2018
Catrenul săptămînii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Examen dificil
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Vorniceni
Vorniceni, comuna unde oamenii şi animalele pot muri de sete
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 19.10.2018
Cum îşi umileşte UPC-ul clienţii
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Darabani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă