Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5595
De la 07 Ianuarie 2003
123139335
pnl

Ţara care-şi venerează infractorii ca pe eroi

  • Ioan Rotundu
  • 15 July 2021, 19:12
Liviu Dragnea, micuţul dictator socialist al PSD şi al României ce avea ambiţia de a-l egala pe Ceauşescu în performanţa cultului personalităţii a ieşit în seara zileri de 15 iulie a.c. din Penitenciar. La poartă l-au aşteptat câteva zeci de moaşte ale ideologiei socialiste de tip Ceauşescu care l-au ovaţionat de parcă Dragnea ar fi cucerit Everestul fără mască de oxigen şi costum termoizolant.
Ba o socialistă isterică, ce după înfăţişare nu va mai face mult timp umbră pământului, agita steagul ţării. Nu este prima oară când însemnele oficiale ale statului sunt folosite în a aduce omagii infractorilor ordinari fără ca autorităţile statului să intervină şi să aplice legea. Bas. În ultima perioadă, unii lideri de sindicat precum cei de la Sindicatul naţional al Poliţiştilor de frontieră au folosit pe pagina de Facebook însemnele oficiale ale statului sub care erau postat texte concepute într-un limbaj trivial de care s-ar fi ruşinat şi cel mai feroce criminal.
Revenind la modul fastuos în care Dragnea a fost primit la poarta penitenciarului trebuie evidenţiat faptul că este o practică a socialiştilor strâns uniţi sub stindardul stindardul PSD. Metoda de a intimida magistraţii în a-şi face datoria prin a prinde şi pedepsi câte un lider ceilalţi lideri PSD a lut fiinţă în timpul Guvernului Năstase când, socialiştii cu Năstase în frunte s-au dus la sediul DNA pentru a face zid în jurul lui Bivolaru,m un escroc ordinar dar util pentru PSD. Episodul s-a repetat cu premierul Victor Ponta care, în fruntea unei cohorte socialiste s-a deplasat la DNA Piteşti pentru a face zid în jurul escroacei Olguţa Vasilescu, atunci primarul oraşului aşa cum este şi acum.
Vă mai împrospătez memoria şi cu fostul senator PSD Cătălin Voicu,m impostorul care făcea şi desfăcea aranjamente, de fapt acte de corupţie, la vârful Academiei de Poliţie şi a Ministerului de Interne. Omul leşina urcând treptele Senatului, chipurile de bolnav ce era, Năstase şi compătimeau şi acuzau DNA-ul de hărţuire politică a liderilor PSD, numai că Koveşi nu s-a lăsat impresionată şi, în final, Voicu a primit n8 ani de închisoare cu executare.
A venit rândul lui Victor Ponta să-şi apere mentorul, pe Adrian Năstase de acuzaţiile DNA DNA iar când i-a sunat ceasul arestării au inventat un simulacru de sinucidere ca să nu fie scos din casă cu cătuşe la mâini.
Pe tot parcursul cât a durat procesul său, Liviu Dragnea a fost mereu susţinut în faţa Palatului de Justiţie de către grupuri de moaşte socialiste car scandau că este nevinovat, că este o victimă a lui Iohannis, că este o răzbunare politică.
Iar astăzi, la ieşirea din penitenciar, aceleaşi moaşte socialiste strigau că Dragnea a fost condamnat politic, faptul că infractorul a rupt pâinea de la fura copiilor instituţionalizaţi pentru a-şi plăti fictiv două angajate la haremul PSD, neimpresionându-i pe amărâţii din stradă care cu ani în urmă strigau c㠄!Noi muncim, nu gândim!”. Acum nu mai muncesc că sunt pensionari, dar nici nu gândesc.
Ţara în care infractorii sunt ovaţionaţi precum eroii naţiunii, nu poate vota şi alege un Parlament de politicieni cinstiţi, nu poate gândi democratic, nu-i pasă de viitorul tinerelor generaţii, va fi niciodată condusă de politicieni cinstiţi şi competenţi,l care manifestă respect pentru valorile etice şi morale ale poporului. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Zgârcenia patronului
Horoscopul săptămânii 12 - 18 iulie 2021
Încă un escroc la vârful conducerii PNL Botoşani
Ionică Nechifor
Toxicitatea UDMR .ului acţionează precum picătura chinezească
Ioan Rotundu
Nemernicii din PNL duc Guvernul Câţu spre dezastru
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog