Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2550
De la 07 Ianuarie 2003
123922564

Taximetrist fricos şi fără imaginaţie

  • 31 May 2007, 23:00
După ce a pus poliţia pe drumuri fără nici un motiv, un taximetrist este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt. Marius Constantin Z. a anunţat organele de poliţie că este victima unei infracţiuni, în zona pădurii Gorovei, comuna Văculeşti. Acesta a reclamat că i-a fost furat autoturismul Dacia Logan. Efectuând cercetări, organele de poliţie au constatat că reclamaţia taximetristului nu este deloc adevărată. În noaptea de 29 spre 30 mai, taximetristul se afla în serviciu în municipiul Dorohoi. Aici acesta a fost solicitat de două persoane din Rădăuţi, judeţul Suceava, respectiv Adrian G. şi Iosif R. să-i transporte la un bar de pe raza localităţii. În timpul curţii taximetristul a fost contactat telefonic de Carmen B., care i-a solicitat să efectueze o cursă de la autogară. După apelul telefonic, şoferul taxiului i-a adus la cunoştinţă lui Adrian G. faptul că B. Carmen este o femeie cu moravuri uşoare. În aceste condiţii clientul şi-a exprimat intenţia de a o cunoaşte.
Astfel, ei s-au deplasat în zona autogării, unde Carmen B a urcat în taxi. După ce a purtat o serie de discuţii cu Adrian G., a coborât din taxi împreună cu acesta şi au plecat spre pădurea Gorovei cu autoturismul bărbatului. Taximetristul şi Iosif R. i-au aşteptat pe cei doi în municipiul Botoşani. După aproximativ 10 minute Carmen B. l-a contactate din nou pe taximetrist aducându-i la cunoştinţă că li s-a defectat autoturismul şi l-a rugat să vină să-i ajute. Ajuns la faţa locului, respectiv în zona pădurii Gorovei, Marius Z nu a putut să repare autoturismul lui Adrian G. Intenţionând să plece cu femeia şi să-i lase pe ceilalţi doi bărbaţi cu autoturismul stricat în pădure, Adrian G a intervenit şi a oprit motorul taxiului. În acest moment taximetristul s-a speriat şi a fugit în pădure, unde a sesizat poliţia că i s-a furat maşina. După aproximativ 30 de minute s-a întors şi a constatat că autoturismul se afla în acelaşi loc cu cheile în contact. De asemenea acesta şi-a găsit şi portofelul cu bani şi acte în locul unde le lăsase, fără a constata lipsa vreunui bun sau avarierea maşinii. În acest context, Marius Constantin Z. a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei pentru sesizarea nefondată a organelor de poliţie. Mai mult, extinzând cercetările, poliţiştii au descoperit că taximetristul este cel care a sustras o boxă dintr-un autoturism de pe Bulevardul Victoria din municipiul Dorohoi. Astfel, acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Astăzi, Poliţia de proximitate se va întâlni cu elevii
Memorialul Ipoteşti îşi îndreaptă atenţia spre copii
Părinţii sunt cei care încurcă înscrierile la grădiniţe
OJPC nu i-a iertat pe vânzătorii de jucării indisciplinaţi
Doi tineri, ce s-au crezut şmecheri, au sfârşit prost
Anunţ
Anunţ "Vasilache"
Comentariu la comentarii (CX)
Scoici cu vin alb
Nedumerirea lui Ion
Horoscop
Citate şi cugetări din Spania
Vă interesează un GPL?
Bordeianu a scăpat de-o belea românească, pentru a da peste una nemţească
Plan de măsuri pentru diminuarea efectelor secetei
100 de pistoale şi muniţie reală pentru poliţiştii comunitari
Nou regulament pentru cei ce ocupă spaţiul public
Municipalitatea scoate la licitaţie studiul de optimizare a circulaţiei
S-a dat startul la distracţie
Direcţia de Cultură sprijină Reţeaua Tinerilor Rromi
Corlătenii îmbracă straie de sărbătoare
În aşteptarea primului Congres al Forului Democrat al Românilor din Moldova
Autospeciala Penitenciarului s-a oprit într-un gard din Truşeşti
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog