Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13163
De la 07 Ianuarie 2003
87404997

Taximetrişti reclamă piraţii auto

  • 16 June 2006, 23:00
Piraţii auto pe linie de taximetrie sunt reclamaţi taximetriştii „legali”, la Camera Taximetristului Botoşani. “Din ce în ce mai mulţi taximetrişti se prezintă la sediul Camerei Taximetristului şi îi reclamă pe şoferii care practică taximetria ilegal. Aceştia se află la volanul unui autoturism taxi echipat regulamentar, dar nu sunt “echipaţi legislativ regulamentar”, adică nu deţin atestate profesionale, iar dacă le deţin, acestea nu sunt vizate. Nu sunt angajaţi cu forme legale de muncă, putând astfel să migreze de pe o maşină pe alta, de la o societate la alta”, a declarat Iulian Bauer, directorul Camerei Taximetristului Botoşani. În ultima săptămână s-au înregistrat aproape 10 sesizări în acest sens. Taximetriştii doresc înteţirea numărului de controale, ce au stagnat în ultima perioadă, din cauza programului aglomerat al autorităţilor competente în domeniu şi a agendei de lucru foarte încărcată a Camerei Taximetristului Botoşani. Cei aflaţi în legalitate ne indică zonele, perioadele din zi, numerele de înmatriculare, denumirea societăţilor şi numele şoferilor care practică aceste ilegalităţi. Iniţiativa celor care vin şi reclamă taximetriştii ilegali este binevenită, ţinem cont de ei şi considerăm gestul ca fiind moral, pentru că toţi au investit la fel şi toţi trebuie să culeagă roadele muncii în aceleaşi condiţii. Vom da curs dorinţelor taximetriştilor legali şi, începând de săptămâna viitoare, vom demara acţiuni de control mai dese, pe bază de grafic, unde se vor forma echipe mixte de taximetrişti cu care se va participa la control. Nu putem admite ca printre noi să mişune paraziţii”, a adăugat conducerea Camerei Taximetristului Botoşani. (Carmen STANCIU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


AVAS continuă procedura de executare silită a SIF Moldova
Românii cumpără tot mai multe maşini străine
Horoscop
Caznele unui preot bolnav de Parkinson
Scuturat ca de friguri, preotul spune totRudele deputatului Malaimare l-au scăpat de deportare Deputatul merge adesea la cimitir
Apocalipsa din administraţie
Directorii de instituţii s-au prezentat la raport
Topul miniştrilor sănătăţii
La pas, în comunităţile de romi
A venit vacanţa de vară!
Bani mai mulţi la concediu
Cu moldovenii prin Botoşani
Campioni naţionali la Taekwondo
Două zile de coşmar pentru contravenienţi
Guvernul, sindicatele şi elevii
România şi Bulgaria vor intra în UE la 1 ianuarie 2007
Acordul privind înfiinţarea Fundaţiei Gojdu, retrimis la comisii
Aştept să mi se comunice oficial decizia CNSAS şi o voi contesta
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă