Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2006
De la 07 Ianuarie 2003
122887655

Teatrul botoşănean porneşte cu idei noi la drum

  • 7 January 2008, 23:00
Anul 2007 a fost unul încărcat şi de asemenea încununat de succese pentru actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani, care au luat parte la trei festivaluri internaţionale de prestigiu. Directorul Teatrului „Mihai Eminescu” Traian Apetrei aminteşte că actorii au reprezentat judeţul şi în ultimă instanţă ţara în Turcia la Festivalul de la Trapzon, în Franţa şi Egipt. Totodată au fost realizate opt premiere şi pe ansamblul colectivul s-a ridicat la o cotă valorică demnă de atenţia lumii teatrale româneşti.
Pentru primele momente ale anului 2008, conducerea instituţiei şi-a propus şi a început încă din 2007 pregătirea unor spectacole prin care să scoată la rampă actori şi realizatori ce aspiră la titlul de vedetă. Prima vedetă este Adrian Tapciuc, care va fi prezent în spectacolul „Visul unei nopţi de vară” după William Shakespeare, în care va interpreta rolul principal, al lui Fundulea, rol pe care l-a mai interpretat, de altfel, şi în anul 2004, în cadrul Festivalului de Teatru „Lyceum”.
Spectacolul, în regia lui Volin Costin, va avea premiera în luna februarie a anului viitor. Adrian Tapciuc a debutat în serialul „Fete cu lipici” de pe Pro TV, fiind mai apoi prezentatorul emisiunilor „Tu eşti, tu câştigi”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Megaclever”. A fost unul dintre actorii serialului „La bloc” şi a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”.
„Are deja o cotă foarte bună. Deja l-am încântat cu propunerile noastre. Mai mult decât atât am dori să-l şi aducem actor la noi. E botoşănean de-al nostru, un tânăr veşnic vesel cu o imagine cuceritoare, în jurul căruia vom încerca o nouă politică de marketing. Aceea de a aduce imaginea lui în centrul atenţiei. Nu doar a lui ci şi a Victoriei Bucun, o coregrafă foarte cunoscută care a câştigat la Dansez pentru tine. Cea care a pregătit cuplul câştigător”, a precizat directorul Traian Apetrei. Conducerea Teatrului intenţionează ca şi pe Victoria Bucun să o aducă la Botoşani pentru a semna partea de coregrafie a spectacolelor. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flutur aterizează, alţii se pregătesc să-şi ia zborul
Andreea Esca a petrecut sarbatorile de iarna cu familia in desert
Amalia va prezenta Stirile Pro Tv alaturi de Cristian Leonte
Horoscop
Ne ajută să îndeplinim cerinţa legii
Becali la pescuit
Dany Ema – o firmă cu probleme
Alexandru – un tânăr care bate la porţile capitalismului
La Direcţia Muncii se va munci mai mult
Autorităţile locale obligate să aibă echipe de implementare a proiectelor
APM a primit o propunere de finanţare de la belgieni
ITM a început anul luptând din greu cu munca la negru
Început de an plin de căsătorii
Întâlnire politică la Flămânzi
Plata impozitelor şi taxelor se efectuează în contul unic
Avem de luat decizii importante
Ioan Rotundu
Megamall pentru Botoşani
CJ Botoşani şi-a delimitat priorităţile pe 2008
Autorităţile judeţene vor să schimbe denumirea aeroportului din Suceava
Flutur îşi freacă mâinile de bucurie
Rapsozii Botoşanilor încep în forţă anul
Vasilescu denunţă începerea campaniei electorale la Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog