Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2553
De la 07 Ianuarie 2003
104535159

Termica şi E.ON, cele mai reclamate de botoşăneni

  • 26 September 2007, 23:00
Termica Botoşani şi E.ON Moldova au făcut obiectul celor mai multe reclamaţii depuse de botoşăneni în acest al la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Botoşani. În cazul societăţii Termica Botoşani, la OJPC a plouat cu reclamaţii în primele luni ale acestui an. Botoşănenii s-au plâns în majoritatea cazurilor de facturile uriaşe pe care trebuiau să le plătească pentru încălzire. Şi în cazul E.ON cele mai multe reclamaţii s-au înregistrat tot din cauza facturilor.
Însă, cea mai răsunătoare reclamaţie la adresa E.ON a fost în situaţia în care din cauza nenumăratelor întreruperi de curent o persoană ce era conectată la un aparat de oxigen şi-a pierdut viaţa. Însă nu toate reclamaţiile au vizat facturile, ci o parte din ele vizau serviciile oferite de cel două societăţi. Potrivit inspectorului şef adjunct al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului serviciile oferite botoşănenilor se menţin în continuare de o slabă calitate.
"Un procent de 10% din reclamaţiile înregistrate vizează calitatea serviciilor oferite", a precizat Dumitru Monacu, inspector şef adjunct al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Botoşani. După energia termică şi electrică, botoşănenii au reclamat şi calitatea apei. Ei s-au arătat nemulţumiţi şi de serviciile de transport călători.
Numai în ultima săptămână, Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Botoşani a primit şase reclamaţii faţă de mijloacele de transport în comun din municipiu. Aceştia se plâng de faptul că taxatorii nu primesc cupoanele de pensie pentru pensionari sau că nu li se dau bilete. Mai mult aceştia reclamă faptul că microbuzele maxi - taxi sunt mult prea aglomerate. Din acest motiv, conducerea OJPC Botoşani intenţionează ca în următoarea perioadă să înceapă un control la cei care efectuează transportul în comun al călătorilor. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Profesori notaţi cu 3,20 titularizaţi la catedră
Cristi Hogas a păşit cu dreptul!
Ţiprigan se crede buricul învăţământului botoşănean
Merg şase kilomentri pe jos pentru a ajunge la şcoală
Conducerea ASP mai vrea bani de la minister
Peste o mie de locuri de muncă pentru absolvenţi
Ţâbuleac semnalează ministrului David neregularităţile de la Botoşani
„Zilele George Enescu” reaprind flacăra geniului enescian
Instrumente noi pentru filarmoniştii botoşăneni
Au început pregătirile pentru europarlamentare
Prefectul Sorescu se consideră un tehnocrat
Prefectul în faţa primului Colegiu Prefectural
Directorul Munteanu se bucură de prezumţia de nevinovăţie
Noi licitaţii pentru reabilitarea a două şcoli botoşănene
Zootehnia de-a lungul timpului
Horoscop
Vrea un CV, ca să vă angajeze
Program TELE'M Botoşani, joi, 27 septembrie
Anunţ important
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă