Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16700
De la 07 Ianuarie 2003
102000997

Ticăloşii social-democrate marca Federovici – Macaleţi – Andrei

  • 8 June 2018, 23:00
Un atac asupra primarului municipiului Botoşani, Cătălin Flutur venit din partea viceprimarului PSD Cosmin Andrei (foto) a arătat încă odată botoşănenilor , deşi nu cred că mai era nevoie, cât de ticăloşi pot fi liderii PSD.
Deşi vreme de 4 ani, cât a făcut echipă cu colegul de partid, primarul Ovidiu Portariuc, fostul şi actual primar Cosmin Andrei n-a demonstrat că este capabili să gestioneze investiţiile publice lăsate cadou de către Flutur în urma pierderii mandatului la alegerile din iunie 2012, acum are tupeul de a-l critica pe Flutur că n-a făcut nimic să fie finalizate lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu”.
Viceprimarul Andrei a minţit cu bună ştiinţă. Nu ştiu dacă aşa a primit ordinul de la şeful său de partid, senatorul Doina Federovici, sau a făcut-o din propria sa iniţiativă ca să se facă remarcat, dar este cert că declaraţia sa critică la adresa lui Flutur este o ticăloşie.
Primarul Flutur a arătat botoşănenilor că de când şi-a preluat mandatul a făcut numeroase intervenţii la Guvern şi ministerele de resort, instituţii aflate sub controlul PSD-ului, dar fără un rezultat pozitiv. Ultima sa intervenţie a făcut-o în cursul lunii mai a.c. Viceprimarul Cosmin Andrei a ştiut de toate aceste intervenţii. Faptul că rezultatele au fost negative mă duce cu gândul că liderii PSD Botoşani nu numai că nu l-au ajutat pe Flutur dar au făcut tot ce le-a stat în putinţă să-l împiedice pentru a arăta botoşănenilor că nu este capabil de nimic.
În acest sens trebuie interpretată declaraţia mincinoasă a viceprimarului PSD Cosmin Andrei. Cu ceva timp în urmă senatorul PSD Doina Federovici se lăuda că a rezolvat problema finanţării lucrărilor la teatru, clădire care stă mărturie a incompetenţei administraţiei primarului PSD. O minciună ca multe altele pe care liderii PSD le prezintă ca realizări personale. N-a rezolvat nimic, a blocat şi ce s-a încercat să se rezolve.
Că social-democraţii blochează orice acţiune a primarului Flutur o demonstrează şi faptul că Parcul de distracţii Cornişa, cu toate obiectivele finalizate, stă închis deşi sezonul estival a început. Stă închis pentru că aleşii PSD-ului în Consiliul Municipal au ordin de la partid să nu voteze darea în funcţiune.
Bazine de înot, condiţii de plajă, teren de fotbal, amfiteatru pentru manifestări culturale, r râu de aventuri cu barca, spaţii de joacă pentru copii, stau toate gata să-şi primească amatorii de distracţii numai că între dorinţa botoşănenilor de distracţie şi aceste mijloace recreative stă barieră ticăloşia social-democraţilor cu rang de consilier municipal.
Dar ticăloşiile social-democraţilor se pot vedea şi prin judeţ. Preşedintele Consiliului Judeţean Macaleţi a avizat asfaltarea drumului judeţean care leagă localitatea Hăneşti de Manoleasa prin satele Borolea şi Zahoreni, numai pe segmentul aflat pe raza comunei Manoleasa a cărei primar este social-democratul Cristinel Aroşculesei. Asfaltul s-a oprit pe vârful dealului Borolea, hăneştenii care au primar liberal urmând a privi consternaţi la nedreptatea care li s-a făcut. Asfaltarea acestui drum judeţean până la Hăneşti şi apoi Dângeni scurtează drumul Manoleasa – Botoşani cu peste 15 km dar preşedintelui Macaleţi nu-i pasă de beneficiul social al sătenilor din zonă, ci de a nu investi în comunele cu primar liberal.
În schimb, preşedintele Macaleţi a considerat o prioritate pentru judeţ să asfalteze 3 km de drum care leagă localitatea Dimăcheni de Corlăteni, primarul de Dimăcheni fiind un răsfăţat al PSD-ului, în vreme Guvernului Ponta trezindu-se bietul om cu fonduri guvernamentale de 60 miliarde lei vechi, neştiind ce să facă cu ele, cum să le cheltuiască. S-au găsit ulterior şi sfătuitori, şi nu degeaba.
În opinia mea. În urma acestor ticăloşii şi viceprimarul Cosmin Andrei şi preşedintele CJ Costică Macaleţi şi-au câştigat dreptul de a ocupa un loc în faţă la mitingul de sâmbătă noaptea din Bucureşti. Hoţii, la întunericul nopţii, se simt la adăpost. Nu mă refer aici la hoţii de bunuri materiale ci la cei care ne fură viitorul, tihna vieţii, dreptul la o viaţă normală.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săpă[mânii
Ce a făcut Viorica Dăncilă în Portugalia:
”Am vorbit despre preluarea președinției României la 1 ianuarie 2019”
Bancul zilei:Greşeală diplomatică fatală
Horoscop zilnic 9.06.2018
Cum prezintă France Presse mitingul PSD de sâmbătă:
Majoritatea la putere își mobilizează trupele împotriva magistraților
Procurorul care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta în dosarul Turceni - Rovinari pleacă din DNA.
Fostul premier vrea să-l dea în judecată
Vorbele dulci ale PSD sunt de fapt amare
Cum îşi apără PSD Botoşani primarii certaţi cu legea
Succesul insucceselor
Pe „drumul ruşinii”, marşul triumfal al lui Conţac continuă
Sau când reclamaţia devine mijloc eficient de publicitate
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 8.06.2018
„Statul paralel” a furat luminiţele mitingului lui Dragnea
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă