Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5448
De la 07 Ianuarie 2003
68512546

Ţigări în valoare de 6700 de lei confiscate în 24 de ore

  • 18 October 2009, 23:00
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit pe parcursul a 24 de ore aproximativ 1560 pachete de ţigări, destinate comercializării pe piaţa neagră, în valoare totală de 6700 lei. De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenţionale a căror valoare a ajuns la 4000 lei. Echipajele formate din poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani au descoperit în perioada 16-17.10.2009, 1560 pachete de ţigări destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea ţigărilor ajungând la 6700 lei.
Toate cele 1560 pachete de ţigări au fost descoperite în bagajele cetăţenilor în momentul controlului executat în zona Mihăileni. Cetăţenii români asupra cărora au fost găsite cantităţile de ţigări au declarat că au achiziţionat produsle de pe raza localităţilor vecine cu frontiera de stat, în scopul comercializării pe piaţa neagră din oraşele Darabani sau Dorohoi.
În ziua de 16.10.2009, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Dorohoi a ridicat în vederea confiscării 260 pachete de ţigări de provenienţă R. Ucraina, pentru care nu existau documente de provenienţă. Ţigările, de diferite mărci, se aflau ascunse în bagajele cetăţenilor români, aceştia susţinând că au fost achiziţionate de pe raza localităţii Siret, în scopul comercializării în piaţa din Darabani. Poliţiştii de frontieră au aplicat şi o amendă contravenţională în valoare de 1000 lei.
În data de 17.10.2009, în jurul orei 03.50, poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Dorohoi au oprit pentru control, tot în localitatea Mihăileni, un autovehicul marca Mercedes, în care se aflau trei cetăţeni români. În bagajele acestora au fost descoperite 1220 pachete de ţigări cu timbru rusesc, fără ca vreunul dintre cei trei cetăţeni să deţină documente de provenienţă ale ţigărilor. Poliţiştii de frontieră au ridicat ţigările în vederea confiscării, valoarea acestora fiind de 5250 lei.
Cei trei cetăţeni români cu vârste între 21 şi 43 de ani au declarat că ţigările au fost achiziţionate din localitatea Siret în scopul comercializării în localitatea Dorohoi. Fiecare dintre cei trei cetăţeni români a fost amendat cu câte 1000 lei.
La scurt timp, un alt echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Dorohoi a ridicat în vederea confiscării 80 pachete de ţigări de provenienţă R. Ucraina, pentru care nu existau documente de provenienţă. Ţigările se aflau ascunse în bagajele unui cetăţean român, acesta susţinând că au fost achiziţionate de pe raza localităţii Siret, în scopul comercializării în piaţă.
Poliţiştii de frontieră botoşăneni vor continua să întreprindă, împreună cu celelalte instituţii abilitate, măsuri ferme în întreaga zonă de competenţă, în vederea depistării şi sancţionării persoanelor implicate în traficul ilegal cu ţigări, precum şi reţinerii în vederea confiscării a mărfurilor traficate.
(IJPF – Inspector de poliţie Minodora Răcnea)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]


S-a cam stricat jucăria politică majoritară
Ioan Rotundu
Program TELE' M Botoşani
Andreea Mantea face cunoştinţă cu o nuieluşa
Secretara Florica face glume nesărate
Ţâbu a încăput pe mâna celor de la Protecţia Copilului
Horoscop
Îndrăgostit de secretară
Cu bani puţşini puteţi avea cabană la munte
Conserve de zarzavat cu sare pentru supe
Locatarii vor căldură în apartamente
Cinci beţivani şi 28 de vitezomani prinşi de poliţiştii botoşăneni
La furat cartofi
I-a furat clarinetul
Bolile cardiovasculare, cauza a 50% din decese
Lipsa banilor pentru plata pensiilor afectează şi sistemul privat de pensii
Stafilococul auriu se simte bine prin Secţia de urologie
Medicii de familie se prezintă la program după cum au chef de lucru
controalele CAS s-au soldat cu o ploaie de sancţiuni
Şeful AJOFM va demisiona, ca să nu fie demis
Noi reglementări privind medicii de familie, cu privire la copii
Ştefan Dodiţă, victimă a răzbunării PSD
Ţâbuleac a întors spatele Galeriilor de Art㠄Ştefan Luchian”
un eveniment cultural de excepţie lăsat pe seama unui inginer priceput la drumuri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă