Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26724
De la 07 Ianuarie 2003
83800129

Tocăniţă de miel

  • 30 April 2009, 23:00
Ingrediente: 1 kg de carne de miel - pulpă şi cotlet, 3 morcovi, 1 rădăcină de pătrunjel, 500 g de cartofi, 4 cepe, 1 ţelină, 50 g unt, 5 roşii, cimbru, rozmarin, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea de miel se porţionează şi se prăjeşte într-o tigaie teflonată, unsă cu unt, împreună cu ceapa tocată mărunt. Când ceapa capătă culoarea maronie, se adaugă roşiile curăţate de coajă, cimbrul, piperul, sarea, rozmarinul, morcovii tăiaţi rondele, cartofii tăiaţi bucăţi, ţelina tăiată bucăţi, rădăcina de pătrunjel tăiată rondele şi puţină apă fierbinte. Compoziţia se pune într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor pentru 30-40 min.
Poftă bună!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tinerii erau bătuţi cu bestialitate până îşi pierdeau cunoştinţa
Băsescu despre Basarabia: sângele apă nu se face
S-a stins o actriţă a diasporei române din Italia – Margareta Krauss
Un triumf: România invitată de onoare la Bookfest Budapesta
Computerele vor începe să se blocheze şi să nu se mai poată conecta la Internet
În amintirea Doamnei Valeria Peter Predescu
Horoscop
Alarmă atomică
Poveste cu Scufiţa Roşie
Minimiss Botoşani 2009
Românul şi iubirea de primăvară
Tata căsătorit cu mama
Capitale... şi poliţişti
Trage, Mutule!
Cartea sau filmul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă