Preparare : Se taie pulpa de porc şi ficăţeii cubuleţe, iar cârnaţii rondele. Costiţa se taie şi ea cubuleţe mici. Uleiul se încinge într-o cratiţă şi prăjim bucăţile de carne sărate şi piperate. Se scoate carnea şi se rumenesc bucăţile de costiţă afumată care apoi se scot deoparte.
Se curăţă , se spală şi se taie mărunt ciupercile, ceapa şi ardeiul gras şi se călesc împreună în uleiul în care s-a prăjit carnea şi costiţa.
Se călesc timp de 5 minute după care adăugăm 150 ml suc de roşii şi se înăbuşă la foc mic. Se adaugă şi usturoiul tocat, carnea şi costiţa şi se lasă să dea 2-3 clocote împreună.
Se serveşte cu mămăliguţă, cu un ou ochi deasupra şi 50 gr brânză rasă deasupra.
Poftă bună!