Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
854
De la 07 Ianuarie 2003
77845892

Tovarăşul Sârbu s-a supărat pe comentatorii Jurnalului

  • 20 July 2010, 23:00
Precum în anecdota cu văcarul care s-a supărat pe sat, am aflat de curând că tovarăşul Nicolae Sârbu, directorul de neînlocuit al Casei sindicatelor, s-a supăra pe directorul nostru şi colectivitatea comentatorilor. Ieri, pentru că tovarăşul tot n-avea altă treabă, reporterii locali I-au făcut o vizită de lucru.
Prilej cu care directorul Sârbu le-a împărtăşit din cunoştinţele sale juridice acumulate în democraţie, adică le-a explicat celor binevoitori să-l asculte cum se va răfui el cu Rotundu şi clica comentatorilor. N-am nimic cu democraţia ieşită din gura „guguştiucului” Sârbu (Atenţie! Tovarăşe Sârbu, nu eu, ci Cristoiu a inventat chestia cu guguştiucul democratic), dar, pentru că mulţi dintre noi s-ar putea să moară proşti, inclusiv eu, mă văd obligat să vin cu câteva precizări.
Tovarăşul Sârbu este directorul casei de 21 de ani, adică din PCR până în democraţia de astăzi. Altfel spus, şi-a început cariera aplicând principiile centralismului-democratic, adică lăudând de jos în sus şi executând indicaţiile venite de sus în jos.
Pentru că în democraţia fără centralism lucrurile stau altfel, tovarăşul Sârbu a considerat că n-ar avea nici o oprelişte, legală sau morală, dacă şi-ar potrivi actualele principii ale democraţiei în raport de nevoile sale. Zis şi făcut! În democraţie critica vine din toate unghiurile, fără putinţa de-a găsi cale de ieşire, decât a respecta cerinţele comunităţii sau a demisiona, dacă deţii o funcţie publică precum cea a tovarăşului director Sârbu.
Ştiind cum stă treaba cu democraţia, şi-a şoptit în barba-i lipsă că un pic de centralism, ca în vremurile de glorie ale PCR, n-ar strica. De unde şi contraatacul său asupra comentatorilor de pe site-ul Jurnalului şi ameninţările cu procesul. Să-i ajute Dumnezeu, că bune gânduri mai are! Dar, până la ajutorul Domnului, îl informez pe tovarăşul Sârbu că dacă ştie cum stă treaba cu centralismul-democratic, nu ştie şi cum stă cea cu Internetul.
Sper să-l ajute comentatorii să afle, că şi eu tot de la ei am învăţat ce înseamnă respectul pentru libertatea de exprimare a opiniei. Apoi, când a accesat site-ul Jurnalului, a intrat în casa noastră fără să-l fi invitat cineva anume. De nu i-a plăcut ceva, îl priveşte şi să nu ne mai calce pragul a doua oară. Am zis!
Cârcotaşul
JD 14.12.2006 – format electronic

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Poftele sexuale ale…
Mămăligă şi păstrăvi de Săpânţa
Zodia cancerului sau vremea lui Băsescu Vodă
Ioan Rotundu
Program Tv SOMAX
Escrocherie cu notari, avocaţi şi contre judecătoreşti
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă